Tamo u tijelu gdje zastaje dah, gdje ne možemo prodisati lako... gdje dodir ne osjećamo u punini nego stavimo svoj dlan, a kao da nije „sjelo“, kao da smo neko drugo tijelo... je znak da postoji blokada koja je ponekad u rangu onoga što se zove – uvlaka, nametnik, entitet. To je skup energija koji može doći izvana (da je usmjer...

Kad želiš u sebi probuditi prirodnu ljepotu - okruži se ljepotom prirode! Znači tren je dovoljan za zagnjuriti nosić u procvjetale krošnje i udahnuti bijelu svjetlost inicijacije duha - u sebe. Naći neku svoju bijelu mirisnu krošnju i udahnuti njene boje i mirise u svoju krunsku čakru - svoju krunu - i tako onoliko puta dok ne o...

S druge strane, kad ti sam u sebi osjetiš da te hvata taj demon ljubomorni, a ne želiš biti njegov rob, vidi što možeš za sebe učiniti. 

 1. Očisti svoj SOLARNI PLEKSUS: zato što te neuravnotežena energija u njemu može učiniti jadnim, na način da misliš "vidi kako je drugi učinio ovo, ono, a ja nisam..." pa čak dovesti do zavisti...

Ostati čist, u smeću, najveći je izazov. Da je lotus biti lako, tad bi lotus bio svatko ;)  

Šalim se, nego pišem ovo za sve koji iz dana u dan njeguju svoje svjetlo, ali se i susreću s efektom „muha na med“. Oni svijetle kao krijesnice, i što su čišći i ljepši, to se više muljavih energija na njih lijepi.

E, pa braćo i sestre, do...

Zapravo je toliko jednostavno: kako prema nečemu vibriraš, to ti se vraća u nekom obliku i u tome počiva umijeće stvaranja zato pazi kakva ti je prema nekoj temi vibracija, takva će biti i manifestacija.

A žanjemo one plodove koje smo početno u umu posijali jer: DIJAGNOZA=PROGNOZA 

Zato budi svjesno biće: vidi kako o čemu osjećaš,...

​Velik je zez vjerovati u neke vanjske sile, neke tamo apstraktne anđele i demone koji nas, mimo naše volje, mogu uzdići ili srušiti.

Bez daljnjeg, u bogatom tkanju svemira – odnosno kozmičke energije, koja je inteligentna sama po sebi, pa i tako ispletena – postoje sile s vlastitom inteligencijom koje mogu, i ne moraju, u nekom...

Istina, ekipa koja se hrani tuđim psihozama bi znatno ostala bez posla kada bi ljudi bili svjesniji svoga nefizičkog tijela - aure - psihičkog ili duševnog tijela.

Ali baš vas briga za to! Imate sebe i svoje voljene a bome svi i internet, pa je - čak ne sramota, nego glupost - ne znati ništa o tome. 

​Toliko mnogo komplikacija i analiza na temu karaktera....

A zapravo nebitne... Sve što igra, na temu hoćeš li uspjeti u nečemu ili nećeš... jest RAZINA TVOJE ENERGIJE. A time Svijesti, of kors...

Tako je in raspravljati o ovim ili onim potezima, i sve je to fora za proučavanje sebe i drugih... kao kad gledaš super filmove ili ser...

Ovisnosti i iluziju pobijedimo kada moć koju smo im dali, da nas isprva opčine, vratimo sebi, u svoj solarni.

 * Kako jačati i čistiti svoj solarni pleksus i ostale energetske centre naučite iz moje nove knjige "MAGIJE" 

Svako toliko, zgodno je uhvatiti svoje iluzije na djelu, a u tome nam izrazito pomaže razbijanje rutina vezanosti.

 * O načinima nošenja s umom pomoću daha i fotopopravka čitajte u knjizi "MAGIJE"

Ovako ćete vrlo efikasno upotrijebiti eventualne negativne energije u svoju korist, čak im i sretno zahvaliti. 

* Kako raditi konstrukivno s energijama oko sebe i u sebi te stvarati svoja čuda upotrebom kozmičke energije naučite iz moje nove knjige "MAGIJE"

Životne harmonije su kao i muzičke - stalno traže usklađenje, da bi bile stabilne.

 * O umijeću brzog i lakog Uravnoteženja, tj. POVRATKA U RAVNOTEŽU - psihe kroz rad s astralnim fluidima te tijela kroz rad s organima - čitajte u knjizi "MAGIJE"

Vrijednost stvaramo kada osvijestimo Sebe kao vrijednost - evo sjajna vježba! 

* Praktične vježbe o stvaranju i vibracijskom privlačenju možete naučiti stvarati i sami (zato što su uvijek najefikasnije osobne vježbe otkrivene vizijama vaše duše) u knjigi "MAGIJE".

Poema o otvaranju vizije korištenjem astralne materije

* Kako probuditi svoje astralne vizije i stvarati vlastite astralne vizualizacije, naučite iz moje knove knjige "MAGIJE".

Spustiti duh u tijelo zapravo znači spiritualizirati tijelo – učiniti ga lakšim i energetski protočnijim, što je suština samoiscjeljenja.

* Iz moje knjige "MAGIJE"

Često čujemo kako treba „dići Svijest“ do razine božanske spoznaje, samospoznaje sebe kao duhovnog bića u tijelu, a ne tjelesnog bića koje ima i duh... I istina, potreb...

Please reload

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram