Gospe je... Boginja u muškarcu i ženi... (sve o Boginji ovdje klik), pa pitam posebno na ovaj dan, što nam kaže i poručuje... i ne može ljepše: 6 vode, Princeza zemlje, Hijerofant, odnosno u Dark Goddess Tarot kartama - Tefnut, Artemida, Kibela.... Sve majke rađateljice, njegovateljice... pitaju: "Što čini da tvoji sokovi skoče...

Nema veće sreće za naš ženski princip – kojeg god inkarniranog spola bili – kada se zagrle njegove suprotnosti: naše unutarnje svetica i bludnica, brižna Majka i bezobrazna kćerka, dobra i zla vještica, Stvaračica i Razaračica.

Obično njih dvije djeluju svaka u svojoj smjeni.

Ona koja stvara, recimo, posadi lijep vrt i veseli mu...

Ničim, čovječe, nemoj se ničim baviti. Budi nešto ili nemoj biti, ali nemoj se baviti.

Znam da je to, kao, „samo“ riječ. Uvriježila se u govoru. Ali ja redovito dobijem alergiju kada je čujem.

Netko mi, recimo, kaže da se bavi astrologijom. Povraćam momentalno. Pravi muzičar se na bavi glazbom – on glazbu živi, diše, svaki tren....

Zdravo je, kao redovito prati zube, isto tako redovito preispitivati svoju vrijednost. No, što je zapravo vrijednost?

U svijetu koji odumire i sustavu koji se urušava - premda je njegova maska mnogo jaka, pa stvara varku da je živ – vrijednost je neki vanjski kriterij: neki to mjere novcem i markama odjeće, automobila, parfema,...

Često zahvaljujemo Bogu, a mudro je podjednako često zahvaliti i ženskom aspektu Božanskog, tj. Boginji... lijepa prilika za posebno intenzivno osvještenje njene energije je, naravno svaki dan, ali evo kolektivno danas povodom blagdana Velike Gospe.

Vidjeti Gospu u svojim bakama, majkama, kćerima, prijateljicama... znači vidjeti...

Iliti čarobni sastojci za uspjeh i zadovoljstvo u radu i stvaranju...

 * Kako energetskim radom podržavati, hraniti i razvijati svoje projekte naučite iz knjige "MAGIJE".

​Izazov je ostati vibracijski usklađen na svom Putu Stvaranja...

* Kako kreirati osobni (najefikasniji) način rada sa svojim tijelom i psihom, naučite iz moje nove knjige "MAGIJE

​Iz ideje u djelo, iz misli u stvarnost... izlaz postoji kada um i srce otvorimo toj mogućnosti

Kad se osjećaš svezan ili sputan,

Ne pokušavaj se osloboditi u fizičkoj stvarnosti

Nego kroz duh kreni

Zamisli kako plešeš,

makar sklupčano čučiš

pod dekom u fotelji

Vidi sebe kako letiš

makar jedva hodnikom puziš

Pa gledaj tu sliku i u njoj u...

Poruke današnje karte dana, 9 zemlje, govore kako svoje unutarnje bogatstvo iskazati i tako ostvariti u materijalnom svijetu:

DISCIPLINA je ključ svakog uspjeha: svi se boje malo teškog posla, ali to nikoga nije ubila. Mudro je naći svoj ritam, i onda ga udarno primjeniti.

SAMOKONTROLA je glavni sastojak ostvarenja. Pretjerano pop...

Znate kako je jedna od podlih zamki vremena s tehnologijom trenutak u kojem se uhvatite kako više pipkate svoj tablet, tastaturu i mobitel nego bližnje?

E, to je užasna zamka. Nekad, dok nije bilo tehnologije, ljudi su više vremena provodili zajedno, pričajući i dodirujući se. A upravo je dodir taj koji liječi. Samo zagrljaj ima...

Prštati od sreće, letjeti okolo zaneseni nekom svojom idejom, projektom... puni snage da učinimo sve što treba za uspjeh – stanje je koje svi volimo.

To je onaj osjećaj kada bismo najradije zagrlili cijeli svijet, a ljudima koje sretnemo djelujemo kao vatrena baklja koja zapali radošću svakoga koga takne. Pod naletom ove energije...

Kada smo već nebeskim križem inicirali unutarnjeg moćnika, mudro je sutrašnje planetarne aspekte upotrijebiti za poravnanje probuđenog muškog principa sa ženskim jer su na nebu (dakle u našoj svijesti) sjajne igračice. 

Prva aktivirana sila u našoj svijesti je Lilit, naša divlja žena – ona s krvavim kandžama spremna rastrgati za...

Znamo: kreativnu silu u sebi mudro je koristiti za stvaranje, manifestaciju svojih vizija. No, kako znamo koje su vizije božanskog u nama, a koje iluzije nekog dijela naše nezrelosti/neiscjeljenosti/neispunjenosti ili jednostavno - karmičke projekcije?

Često ne znamo, a mislimo da znamo, zapravo uvjereni smo. I tu si zakomplicira...

Sada je izvrsno vrijeme za aktivirati silu u sebi koju Tarot zove As Štapova: to je energija stvaranja na čijim krilima imamo snage i samopouzdanja krenuti u akciju i ostvariti svoje ideje. 

Pod utjecajem te energije na našu svijest, počinjemo širenje – kao grane koje cvatu u proljeće. Spontano pronalazimo bolje načine, otvaramo...

Iznimna energija kozmosa je na raspolaganju za iznimnu aktivaciju svijesti: kako na nebu asteroidi Cerera i Hekata dodiruju Točku našeg Ostvarenja (konjukcija sa Sjevernim čvorom) i sve to u energiji ultimativne transformacije (u znaku Škorpiona) tako imamo priliku probuditi najmoćniju čarobnicu u svojim DNK nitima.

Cereru i Heka...

Please reload

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram