Kreativni klub za najposvećenije.

Svjesna srca koja žele znati više. Dublje. Koja prepoznaju magijsku moć riječi i uživaju u njoj i tome što nosi, čak i kad ih gurne u dubine koje na prvu ne djeluju ugodne. Za ljude koji, i ako se boje neke nelagode, baš znaju da moraju ući u nju i pogledati je jače. I spremni su to, s hrabrim osmijehom na licu. 

Za one koji žele živjeti svoju jedinstvenost. Biti ili ne biti, bez iluzija između. Za one koji se usuđuju vidjeti očito.i misliti svojom glavom 

Laboratorij Čarolije 

Taj "rad na sebi", zapravo druženje sa Sobom kroz buđenje spoznaja i držanje svijesti budnom se ovdje odvija na poseban način tj. kroz TaroTeme: one su moćna i posebna forma korištenja karata sa svrhom produbljivanja određene teme, osvještavanja nje u svom životu kroz sve aspekte. 

TaroTeme idu na mjesečnoj bazi i u dnevnom ritmu, osim nedjeljom. Aktualna TaroTema tog mjeseca svaki dan donosi priču vezanu uz područje koje istražujemo, a svaku igra drugi špil karata. Tako da obilje vizuala pokreće dušu - koja pamti i budi se u slikama - u raznim smjerovima. A riječi, ako vozila, nose te poruke i tekstove objavljujem ovdje, u galeriji za koju dobijete lozinku kada donirate. 

Ako želite uvide neke protekle TaroTeme, isti je sistem: donirate za nju i dobijete lozinku galerije s 26 tekstova.

Donacija po TaroTemi je 78 kuna. Da, dobro ste pročitali, cijela TaroTema, znači 78 karata i 26 tekstova je 78 kuna. Tako je malo bez obzira što vrijedi puno da je može omogućiti svatko tko želi ili osjeća potrebu da osvijesti u sebi aspekte priče koja se radi. Ako želite TaroTemu podijeliti s nekim, donirajte i za njega ili neka ta osoba donira jer je cijena simbolična. 

Eto, ako ima pitanja mail je devidas.dea@gmail.com

 

U listi niže su postojeće TaroTeme - svaka je zaštićena lozinkom koju šaljem nakon što mi na mail devidas.dea@gmail.com  javite da ste donirali. Eto, odaberite svoje i uživajte.

Voće svijesti - vizualno i verbalno putovanje za slast duše - odaberi svoju TarotTemu, nešto što osjećaš da ti baš treba u ovom trenu, i neka te inspiracija nosi na nova putovanja, sa snagom za nova stvaranja.

Kao nije romantično govoriti o obrani srca... Ono, fazon je "srce uvijek otvoreno, sve voli najjače moguće" i te stvari... Ali, oni koji imaju dovoljno godina i nešto su prošli u životu... znaju da nije najmudrije vrata svoje kuće stalno i svima drzati otvorenima. Netko će doći s blatnim cipelama i izgaziti sve, može uhujati bijesni vjetar i polomiti dragocjenosti... može ti srce završiti obrano od nekoga tko ih skuplja kao hranu i vitaminsku dopunu za nedostatak ili ranjenost vlastitoga. 

Stoga je važno znati kako sačuvati svoju najveću dragocjenost - srce kao sjedište božanske svijesti - jer tako leti u odnosima ili čim se emocija digne. I tako se izazovno iscjeljuje. U ovim vremenima, najveća vrijednost je imati ga otvorenog, a sigurnog. 

TaroTema prati kako to postići. Uživaj u njoj!

Naša divljina je onaj dio nas povezan i usklađen s prirodom. Svim njenim licima, i ona koja cvatu i koja reže. Onaj dio koji zna rasti i razvijati se bez da razmišlja o tome. Koji osjeća svoje unutarnje procese, pravo vrijeme za djelovanje, odmaranje. Divljina ima instinkt kojim zna kada kome i čemu vjerovati, kada strpljivo, kada žestoko. Zna plesati sa životom. O da, kreće se mnogo.... 
Povratak Sebi je povratak tom dijelu... čini nas smirenima, živima i usklađenim s ritmovima svemira čak i kad se stvari čine zbunjujuće, znamo boraviti s tim. Zato je važna, možda presudna. 

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram