Z  a g r lj  a j! 

 Hvala što si tu i što pratiš moj rad, prije svega... vidi, s knjigama ovako: ako želiš neku pobliže upoznati, onako u smislu zašto i kako je nastala... skrolaj niže i klikni na "tekst dalje" u ovim središnjim kućicama...

Ako želiš neku čitati online, vidi u izborniku (pruga gore) su sve, po naslovima - klikneš na naslov i čitaš negdje neke, neke sve tekstove iz knjige. Naravno, ako želiš donirati za knjigu i dobiti je integralnu, klikneš na KUPI i pratiš što piše... Kad u pruzi klikneš na CITATI zapravo dobiješ zabavnu galeriju mojih najdražih citata iz svih do sad objavljenih knjiga.... A ako te zanima zašto uopće ja išta pišem i kako se to dogodilo... klikneš na PISATI.

Nadam se da ćeš uživati! Grlim :*

Za  svijetlu

Svijest

Znanja Duha i Vječni Principi Življenja.... Univerzalni zakoni i istine... intrigiraju nas cijelo vrijeme. Zašto smo tu, koja nam je svrha, a koji zadatak.... Tko smo mi, a što naša duša... 

Revolucija

Srca

Srce je sjedište naše Svijesti, onog božanskog u čovjeku: duhovne iskre koja, kada se rasplamsa, učini da čovjek bude Buda(n) te živi i djeluje svjesno, na način bogočovjeka. Jasno, u ljudskom tijelu, tj. u materiji je to velik izazov.

Smisli, za

mislit'

Što ima smisla u životu, što nema? Što je, zapravo, smisao života?Ima li smisla ovaj odnos ili onaj rad? Takva i slična pitanja su, čini mi se, glavna tema mojih promišljanja. Uvijek sve nekako mjerim po smislenosti istoga.

Perle duše

Za razliku od proze, koja je promišljena, i pišem je kada lijepo prokontempliram uvide pa ih suvislo prenesem, moja poezija je nekako ranjiva...Čujem kroz stihove – poruke svoje Tišine, svog Sebstva, duhovnog vodstva... Kako god nazvali tu Silu Života u nama i oko nas.

Životne Čarolije

Pisano je lakim jezikom, tako da je sjajan udžbenik za one koji se prvi puta sreću s pojmovima aure, čakri, akupunkurnih točaka, meridijana, a i odlična je nadogradnja onima koji su već dodirnuli to područje: sadrži aktivacije kozmičkih čakri, zvjezdanog DNK podrijetla te totemskih kodova u sebi, nepoznate načine rada sa svetim simbolima Zemlje - Runama, učenje o komunikaciji sa svojim unutarnjim organima i radu s njima.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram