Kolekcije CrystalSoul ogrlica

Nastaju nekad ciljano, nekad spontano, ali uvijek s namjerom da nešto poboljašaju, učine.... jer inače su besposlene, a čarobnice ne vole to stanje. 

KOLEKCIJA "AURA": služi jačanju čakri i svjetlosnog tijela

 

KOLEKCIJA "KABALA": nastala je iz mog rada s Tarotom i svaka ogrlica predstavlja sefiru na Drvetu Života u sve četiri skale (svijeta - duhovni, emotivni, mentalni i fizički) te Staze na Drvetu Života (Velike arkane Tarota) i temelji se na hermetističkim spoznajama ezoternog reda Zlatna Zora (u smislu korespodencija boja), a služi tome da najljepše energije iz tih sfera Akashe aktivira u svijesti i auri, time u životu čovjeka.

KOLEKCIJA "SILE" je prikaz Sila Velikih Arkana Tarota u slobodnom stilu, nastala jednostavno tako što je moja prijateljica poželjela imati karte kao nakit, i time me inspirirala da joj napravim cijelu kolekciju kao zaštitu.

KOLEKCIJA "AFIRMACIJE" je zbir individualnih ogrlica koje su nastajale na zahtjev - primjerice, netko hoće kristalnu podršku da ojača seksualnost... ili netko hoće aktivaciju karmičkih znanja... Tada istražim kroz Tarot, numerologiju i  astrologiju osnovne crte duše te osobe i prema tome izaberem kristale - a nerijetko se i oni sami jave - za ogrlicu. 

* Ogrlice možete vidjeti u galerijama klikom na gumbe ispod

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram