Search
  • Dea Devidas

Preko trnja do zvijezda

Ponekad duša odabire ono što za Ego djeluje težak Put, no samo da bi Biće svoju snagu osvijestilo temeljito, na svim razinama. No, Nagrada je neizbježna: strpljenje i vjera rezultiraju jačanjem blagoslova.

Stoga objavljujem fragmente Očitanja klijenta koji ga je ustupio kako bi se podržao sve one koji na neki način dijele sličan izbor: no, kako smo svi Jedno, preklapanja o "kupovini ljubavi" i cijenjenju sebe se mogu ticati mnogih od nas (u raznim situacijama i svjesnosnim razinama)...

• „Zašto moram učiti na tako grozan način. Toliko bolnog je ušlo u moj život...“ Vaša duša je odabrala „težak“ način učenja, kroz one situacije u životu koje traže maksimum vaše snage i psihičke te emocionalne izdržljivosti, kako bi se razvili do maksimuma. Zbog toga su, od vaše sedme godine u obitelji, na dalje, očiti „sukobi“ koji izazivaju strah i nesigurnost. No, samo na površini. Njihova svrha je „istrenirati“ vaš osjećaj vjere u sebe, probuditi vam svijest da se sve događa kako treba te vas potaknuti da više vjerujete u VLASTITU MOĆ DA USPIJETE. Tarot kaže da vaša duša, a sve više i Svijest ima jako sjećanje na moć koju ste u svojim prethodnim poslanjima (uglavnom usmjerena na pomaganje drugima) postizali snagom vjere i molitve. Tarot Vježba: kada vam se pojave slike iz „prošlosti“, ne bježite od njih i ne odgurujte ih u strah. Nego, hrabro udahnite i izahnite u njih ljubičastu svjetlost sunčevog spektra, jer je njezina fizikalna osobina da transformira i blagoslivlja, za najviše dobro. Time ćete poslati poruku Božanskom da imate svijest o tome kako se sve događa za Najviše Dobro Svih, a istovremeno ćete sami osvijestiti – te u svojoj Svijesti afirmirati (učvrstiti) uvjerenje DA SE SVE ODVIJA ZA NAJVIŠE DOBRO SVIH, PA TAKO I VAS (jer čudni su putevi Duše).


GLAVNA PORUKA TAROTA: U roku tri godine se nećete prepoznati, a tako ni svoj život. Smijat ćete se patnjama koje ste prošli i čestitati sebi na iskustvu i Zrelosti. Ovakav ste život odabrali zbog silno velikog potencijala (Snage) vaše duše i Osobe – riječ je o izboru „teškog“, sporog puta, da bi se vaš unutarnji potencijal oslobađao i integrirao sistematično. Sporo, ali temeljito. U periodu od 45. do 49. godine ostvarit ćete Krunu Života: novac i ljubav na način na koji ste oduvijek željeli i maštali. SAVJET TAROTA U oslobođenju će vam pomoći i dobrotvorni rad: u periodu naredne tri godine dobro je da na neki način pomažete hendikepiranim osobama – bilo osmijehom, bilo igračkama, na bilo koji način ti se pruži prilika, prepoznajte je i pomozite darujući svoju energiju u bilo kojem obliku.

Ipak, vaš je zadatak naučiti reći „ne“ ljudima. Prije toga niste sigurni od „grešaka“. Grešaka, da se razumijemo, NEMA, one su stepenice na Putu tvog razvoja: stoga, što ih prije svladate (lekcije) tj. rastvorite osjećaje koji vas u vezi prošlosti guše, to ste slobodniji.

• „Osjećam se uklet od strane neke više sile kojom se ne mogu oduprijeti... Zašto se to meni događa?“ Niste uklet, nego blagoslovljen. Moći djelovanja. Samo si je sami oduzimate – kao da se gurate u čašu, a veliki ste poput oceana. To radite jer niste siguran. U sebe. Korijen u priči ima vaša mama kroz čiju ste nasljednu liniju preuzeli energetski obrazac „nisam dovoljno dobar“. Ovo je iznimno važno za vaš ljubavni život se ovaj energetski obrazac upravo tamo prenosi i to tako da se ne smatrate vrijedim ljubavi. Zbog toga često „kupujete“ ljubav – ne darovima, nego način a pretjerano više daješ, i spremni ste „u ime ideala“ zadovoljiti se mrvicama (a zaslužujete tortu).

• „ Zanima da li će mi se popraviti financijska situacija i što mi donosi mogućnost posla u inozemstvu“ Novac je kod vas povezan s hrabrošću da skočite u nepoznato i krenete ispočetka. No, u tome je ključan stav – da ne krećete nigdje jer morate ili bježite od prošlosti, unoseći u novu akciju energiju straha, nego da krećete zaigrani i hrabri. Čisti od svega i spremni za novu avanturu, potpuno i u miru.Italija je za vas dobra. Donosi vam povećan kontakt s vlastitom intuicijom, snaženje vaše nježne strane (napokon postaje sigurna) i to kroz ženu. Dobro je da u njoj budete pored vode (jezera ili rijeke), to će vam pomoći u integraciji unutarnjeg muškog i ženskog načela. Blistavo zadovoljstvo, unutarnje, ono je što vam preseljenje donosi nakon veljače 2011., s tim da će se ta energija već lagano početi pokazivati od 2.9. ove godine.

Ki Tarot lijekove nisam objavila jer su uvijek individualni, usklađeni s energetskom slikom tijela i aure.

* Svoje Ki Tarot konzultacije s Deom Devidas možete dogovoriti na devidas.dea@gmail.com

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram