Search
  • Dea Devidas

Blizanci: SKADI


Nordijska boginja zime i lova SKADI (na slici karta Skadi iz Dark Goddess Tarota od Ellen Lorenzi Prince) čuva, vodi i inspirira Blizance, vraćajući im snagu i žar. Tajne kojima pripadnici ovog znaka u ciklusu 2019. mogu izazvati njene blagoslove i sreću poručuje pripadnicima ovog znaka su:


* Razvijaj vještine koje te čine slobodnijom i nevezanijom osobom

* Radi sa svojom sjenom (Skadi, po kojoj su skandinavske zemlje dobile ime, znači sjena)

* Radi s energijom hladnoće za povratak fokusa

* Proučavaj vukove

* Iscjeljuj žaljenje iz odnosa s ocem i bol gubitka oca ili očinske energije (Skadi provali u dom nordijskih bogova, Asgard, od bijesa što su prouzročili smrt njenog oca).

* Bori se za svoja prava dok ih ne dobiješ (Skadi od bogova traži nadoknadu za gubitak i napada ih, a jača je od svih zajedno, dok ne udovolje njenim zahtjevima)

* Traži stvari i ljude koji će te nasmijavati

* Prekini odnose u kojima nisi u svojoj prirodi, sto posto (na njen zahtjev, bogovi dopuste Skadi da si odabere muža među njima, ali kako to čini zatvorenih očiju zezne se i odabere boga oceana Njorda i odlazi živjeti s njim u ocean gdje pati jer joj nedostaje bjelina i blistavost snijega. Dogovore se na smjenu - da su malo u moru, malo na snijegu, ali uvijek onaj drugi pati. Na kraju se prijateljski raziđu, a Skadi shvati da joj je draža njena prvotna neovisnost nego nekompatibilan brak).

* Prihvati sebe da te nađe ono što je tvoje (Skadi na kraju nalazi svog pravog partnera, boga zime Ullea time što je odabrala živjeti beskompromisno, na način kojeg voli i koji joj odgovara).

* Neovisnost traži autentičnost, ali ne i izolaciju: ipak, kada si samodovoljna sebi, postaješ sve više svoja prava osoba. Nađi radost u otkrivanju koliko moćno biće možeš postati

* Ustani za ono što vjeruješ, prije svega sebe. Vjeruj u svoja prava, da zaslužuješ ljubav... vjeruj u svoju vrijednost i sposobnost da izvedeš neku promjenu

* Prepoznaj što prije stvari koje za tebe ne funkcioniraju - to ti štedi mnogo vremena

* Odbijaj varijante koje te miču od tvog suštinskog bića

Više o energijama 2019. i najboljem načinu prolaska kroz njih i njihovog korištenja možeš doznati u TAROT VODIČU 2019. (klik ovdje)


119 views

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram