Stvaranje svjetlosnog tijela

Dok se zbiva pomak našega planeta prema višim frekvencijama, svjesni smo da će svi koji prebivaju unutar njegovog energetskog polja također iskusiti to preuređenje zbog toga što je Zemlja živi energetski sustav. Dok planet proživljava svoju preobrazbu, mnogi prirodno doživljavaju nešto što se može nazvati “stvaranjem svjetlosnog tijela”.

Kako su mnogi entuzijastički raspoloženi i radosni zbog ovih promjena, možemo svjesno učiniti mnoge stvari da bismo izgradili i povećali omjer svjetlosti u svojim tijelima. Sam prijelaz je postupna pojava. Mi nismo danas materija, a sutradan čista svjetlost. Svjetlost ulazi u naša energetska polja i preuređuje ih postupno jer bismo inače mogli iskusiti električno “izgaranje”. U tekstu Otkrovenja arhanđela - Uzašašće u 12. dimenziju, arhanđel Ariel otkriva da je cijela kristalična struktura materije u ožujku 1989. g. bila aktivirana na svjetlosno tijelo trećeg stupnja za sve stanovnikeZemlje. Svjetlosno se tijelo stvara zbog sadašnjeg položaja tranzicije planeta, a ne u nekom proizvoljnom vremenu. Bića koja sada ne žele biti dio postupka, izabrat će smrt uslijed nesreće, prirodne katastrofe ili propadanja i bolesti. Kao što je spomenuto ranije, predskazano je da će oni nastaviti svoj ciklus evolucije na drugom planetu njima primjerene frekvencije. To nije osuda - to je samo promjena prirode energije. Svjetlosno se tijelo stvara postupno preobrazbom našeg sadašnjeg fizičkog tijela koje se mijenja i upija više svjetlosti. To je ponovno povezano s preuređenjem naših energetskih polja na više frekvencije i oktave svjetlosti, a naredni podaci opisuju sadašnji fizički proces i uobičajene simptome kod pojave ovih promjena. Svi se mi razvijamo i upijamo svjetlost svojom vlastitom brzinom. Neki svjesno rade na tim promjenama, pa je njihova preobrazba brža. Neki su toga nesvjesni, pa upijaju svjetlost i promjenu jednakom brzinom kao i planet. Međutim, ovo stvaranje može se razvrstati po stupnjevima:

1. Prvi stupanj: smanjenje gustoće tijela. Uobičajeni simptomi promjene su gripa, glavobolje, dijareja, osip, te bolovi mišića i zglobova. Mnoge epidemije gripe su zapravo epidemije svjetlosti! Kemija mozga se mijenja. Funkcije desne i lijeve polutke stapaju se, a veličina hipofize i epifize počinje se mijenjati. Mijenja se građa DNA i njen kemijski sastav; DNA uzima dodatne atome vodika i spojeve potrebne stanicama za primanje nediferencirane više svjetlosti, a svjetlost se razlaže u svjetlosne kodove koje DNA može upotrebljavati.

2. Drugi stupanj: eteričko tijelo se napaja svjetlošću i otpušta karmička iskustva. Pojedinci se mogu osjećati dezorijentirano i doživjeti “napadaje gripe”. Mnogi se počinju pitati “zašto sam ovdje”. Svjetlost oslobada četverodimenzionalnu strukturu eteričkog tijela i uzrokuje preokrete u geometriji emotivnog, mentalnog i duhovnog tijela. Promjene su vrlo brze i mnogi se osjećaju umorno.

3. Treći stupanj: fizička osjetila postaju mnogo osjetljivija. Vaša tijela ne upijaju svjetlost samo za svoju vlastitu preobrazbu nego također djeluju kao pretvarači-dekoderi više svjetlosne energije za planet kao cjelinu. Proces svemirskog udaha sada je nepovratan - kao elastična traka koja je bila nategnuta do svog maksimuma, a zatim puštena i sad se vraća u svoje prirodno stanje.

4. Četvrti stupanj: značajne promjene odvijaju se u mozgu i njegovoj kemiji. Česti su simptomi glavobolja, zamagljen vid, gubitak sluha i katkad bol u grudima. Kristalni regulatori eteričkog tijela odgađaju usredištenje linija svjetlosti u peterodimenzionalni nacrt sve dok niste spremni. Bolovi u prsima događaju se zbog širenja energija srca kako se ono utvara dubljim razinama. Vid i sluh preuređaju se za drukčije djelovanje. Mentalno se tijelo počinje pitati je li ono zaista glavno i pojedinci imaju snažan neobjašnjiv nagon da slijede Duh bez oklijevanja. Pojedinci mogu imati bljeskove telepatije, vidovitosti, a gotovo svi počinju doživljavati empatiju. To je vrijeme osjećanja, poštivanja, prihvaćanja i doživljaja vrijednosti emocionalnoga tijela kao i učenja kako njime upravljati.

5. Peti stupanj: mentalno se tijelo odlučuje uskladiti s Duhom. Snovi se mijenjaju i mogu postati lucidniji. Imate osjećaj deja vu. Misaoni procesi postaju nelinearni. Bića osciliraju između znanja i sumnje. Uviđamo da je priroda mišljenja i ponašanja naučena i želimo je deprogramirati i reprogramirati kako bismo stvorili osobnost koju želimo imati, a ne “ja” koje smo mislili da jesmo uslijed interakcije s roditeljima, prijateljima, društvom itd. Čini se da je promjena trajna, svjesno počinjemo iz srca razlučivati umjesto da prosuđujemu prema “uvjetovanim reakcijama”.

6. Šesti stupanj: privlačimo k sebi druge kako bismo se uzajamno podržali i poticali rast. Pitamo se što je “stvarno”. Kritični smo prema svojim mentalnim procesima. Drastično se mijenja način na koji se poistovjećujcmo s drugima i sa sobom. Ponovna procjcna može hiti neugodna no osjećamo da se mora obaviti. Promatramo svoje odnose, posao, kućni ugođaj, životni stil. Vrijeme je otpuštanja i kretanja dalje. Mijenjamo prijatelje. Sve se čini da je u stanju stalne mijene, no osjećamo se nekako lakše, brže, slobodnije. U ovom stadiju omjer svjetlosti u našem biću je 33% - osjećamo se kao da otvaramo svoja unutarnja osjetila i vidovitost nam postaje normalna i prirodna stvar.

7. Sedmi stupanj: srčana čakra se još otvara. Počinjemo jasnije izražavati i doživljavati svoje osjećaje. Mi jednostavno moramo biti svoji. Otpuštamo zapreke i stare obrasce. Vrijeme je velikog i silovitog emocionalnog čišćenja dok se težimo osloboditi emocionalnog prtljaga. Osjećamo da smo više u skladu sa svakim trenutkom, osjećamo se prisutnijima u sadašnjosti i više u životnom toku. Često se stari odnosi okončavaju ih drastično mijenjaju kako duboko kopamo i sve više poštujemo svoje osjećaje. Jednostavno nema mjesta nijekanju na bilo kojoj razini. Počinjemo gubiti emotivnu vezanost za druge. Bol u grudima je sve uobičajenija kako srce nastavlja otvarati svoja energetska polja. Oslobađa se strah. Energetska se polja svih tijela preuređuju kroz srce i kad se preurede, strah otpada. U čelu ili potiljku osjeća se pritisak zbog otvaranja hipofize koja upija više svjetlosti. Kad se ova žlijezda potpuno otvori, aktivira i počne djelovati na najvišoj razini, starenje i smrt nestaju. Doživljavamo multidimenzionalnost, premda se još čini da se dvojnost povećava kako je ostavljamo za sobom. Nekih dana se osjećamo otvoreni i puni sreće, drugih dana smo u strahu i zarobljeni problemima opstanka. Mnogi se žele “uzdići” i ostaviti planet jer osjećaju da je uzašašće moguće ostvariti produbljivanjem svoje povezanosti s Duhom. Kako učimo slijediti svoju radost, moguće je stoga da želimo “spasiti planet” i prisiliti sve da slijede svoju radost. SVE su to stadiji napretka i odražavaju promjene naše percepcije. Što se tiče načina ishrane, osjećate potrebu za smanjenjem količine hrane i više volite jesti laganu, živu hranu. Mnogi su u ovom stadiju prestali jesti meso, šećer i piti alkohol jer “osjećaju” djelovanje tih tvari na titrajna polja tijela.

8. Osmi stupanj: vidimo majstora u svemu i jednostavno želimo služiti. Ostavljamo “spašavanje i oslobađanje” iza sebe u korist želje da slijedimo Božansku volju. Hipofiza i epifiza mijenjaju oblik. Ako glavobolja ustraje, tražite da bića s kojima radite malo “uspore” jer ona ne osjećaju bol, ili ih zamolite da oslobode endorfin - prirodni opijat mozga. Mozak se aktivira - osobito veliki mozak. Proširenje lubanje je uobičajeno. Trokutasti “zametak kristala” u čelu i kristali pamćenja na desnoj strani mozga aktiviraju se zajedno s osmom, devetom i desetom čakrom. Počinjemo se kvačiti za svjetlosne jezike. Hipofiza i epifiza potpuno se otvaraju i zajednički rade na stvaranju “zavjetnog luka”, svjetla duge koja čini luk preko potiljka prema trećem oku, koje predstavlja dekodirajući mehanizam za jezik viših dimenzija. Možda će vam biti teško pronaći riječi da se izrazite onako kako razmišljate jer možda mislite geometrijski i zvukovna. Ponovno postajete još mnogo svjesniji širine i multidimenzionalnosti svoje prirode - svjesni da možete biti sve što želite biti. Prestajete djelovati iz obveze i odnosi postaju nadosobni. S drugima dijelite riječi iz srca i duše i drugi se mogu osjećati dezorijentirano u društvu s vama jer se više ne mogu “zakvačiti” za vas. Djelujete iz duboke razine iskrenosti, osjetljiviji ste i svjesniji, također se osjećate uzemljeno i preobraženo. U ovom stadiju moguće je da vas čista svjetlost i prana održavaju na životu. Nije više neophodno uzimati podršku u obliku hrane i pića.

9. Deveti stupanj: dekodiranje geometrije i zvukova je lakše. Duh upotrebljava svjetlosne jezike koji preoblikuju šesterodimenzionalnu okosnicu u novi kalup za vaše peterodimenzionalno svjetlosno tijelo. Vaše tijelo možda mijenja oblik uslijed pomaka energetskih polja. Osjećate se povezano sa svim bićima posvuda i manje vezani za tuđa mišljenja. Otpuštate želju - i energiju potrebnu za održanje - “igre odvojenosti i ograničenosti” i osjećate se istinski slobodno. Deveti stupanj predstavlja snažni silazak svjetlosnog tijela u fizički oblik. Kao i treći i šesti, ovaj stupanj podrazumijeva snažnu ponovnu procjenu kako se počinjemo konačno predavati Duhu i istinski postajemo božanski instrument. Sada Duh određuje naš prihod, rad, druga bića u našem životu, sve. Ovo je razgradnja ja-sebstva i premda ekstatična, može biti najbolnija. Možda se bojite učiniti skok, premda smo se razvijali beskrajno mnogo vremena da bismo dosegli ovu točku. Možemo ići naprijed i natrag, prianjajući za stara ugodna područja prije nego ih potpuno otpustimo. Nema povratka i sve se mora otpustiti. Deveta razina je prepuštanje i zatim ekstaza. Otpuštamo “ja”. Shvaćamo da, premda je slobodna volja stvarna, ona je također iluzija jer je tu samo da nas vodi i osnaži kako bismo bili jedno s Duhom. Strahovi opstanka se rastvaraju. Usmjeravate se na Sad i Jednost. Premda strahovi možda izbijaju na površinu, izgledaju nerealno i s lakoćom ih stavljamo na stranu. Težimo se odvojiti od realnosti većine, a naš izbor i stvarnost drugima izgledaju nerealno. Od sedmog, osmog i devetog stupnja nadalje unutrašnja svjetlost vidljivo zrači i od sada se osjećate nevjerojatno uzemljeno, povezano, u samom središtu svoje biti, ispunjeni svrhom i želite jedino služiti. Nakratko možete skliznuti između osmog i devetog stupnja, od osjećaja potpune jednosti do bivanja ponovno “ograničenim ljudskim bićem”. To se smiruje na kraju devetog stupnja. Zatim se neprekidno osjećate povezano i djelujete sa svoje kristovske razine. Vaša su namjera i nadahnuće uvijek usmjereni prema najvišem, premda drugi, zbog svojih vlastitih unutarnjih okidača i problema, ne moraju uvijek odlučiti to vidjeti. Na devetoj se razini počinjemo priključivati na svoje JA JESAM. Posljednja tri stadija objedinjuju sva energetska polja. Sve čakre su objedinjene i vi postajete potpuno povezani sa svojim Sebstvom (Ja Jesam).

10. Deseti stupanj: vi ste jedno s Izvorom svjesnosti i znate da je sve moguće. DNA nema više dva vlakna nego 12. Teleportacija, manifestacija itd. postaju trenutačni. Merkaba, naše svjetlosno tijelo, sada je izgrađeno i omogućuje vam da putujete prostorom, vremenom i drugim dimenzijama u vašoj sveukupnosti. Ima svoju vlastitu svijest koju vi usmjeravate.

11. Jedanaesti stupanj: izgradile su se sve razine svjetlosnog tijela, aktivirale su se i povezale s fizičkim tijelom preko “točaka vrtnje”. Ta svjetlosna matrica leži preko fizičkih akupunkturnih meridijana i sastoji se od crta svjetlosti koje se presijecaju u prekrasnim geometrijama: novi peterodimenzionalni kružni sustav svjetlosti. Postignuta je regeneracija stanica. Vrijeme više nije linearno nego simultano - prošlost, sadašnjost i budućnost postoje istovremeno. Nema odvojenosti i potpuno ćete izraziti svoju viziju raja na Zemlji i izraziti ekstazu Duha.U ovom okviru svjesnosti mnogi sada pristupaju i stvaraju nove vrste tehnologije zasnovane na svjetlosti, novi život zajednice, nove sustave vlasti i ravnomjerne raspodjele hrane i dobara. Svi su prošli specijalističko školovanje i usvojili vještine potrebne da pomognu stvoriti i izraziti novi svijet - “zlatno doba”.

12. Dvanaesti stupanj: nastavak stvaranja i razvitak sustava novoga svijeta. Udružujete se s drugim inicijantima dvanaest razina i stvarate nove vlade, nove novčane i odgojne sustave, bolji sustav raspodjele hrane i dobara itd. Sve će se redefinirati u završnim stadijima Zemljina uzašašća tako da svi mogu biti u radosti, jednakosti i harmoniji. Do tad su se Zemlja i njezini stanovnici preporodili u svjetlosti kako bi svijetlili u svojoj punoj slavi dok se odvijaju zadnji stadiji ovog Božanskog plana. Planet odlazi u Svjetlost, pomiče se iz ove dimenzije i dolazi u višezvjezdani sustav gdje je svatko svjetlosno tijelo i slijedi Duh u potpunom majstorstvu. Sve paralelne stvarnosti Duh raspliće i upija i svi usklađuju svoju volju s Božanskom.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram