Rad/t/nici Svjetlosti u korporacijama

Mnogi svjetlosni radnici u ovom vremenu osjećaju potrebu da okončaju svoju „misiju u uredima“ te krenu ostvariti svoje poslanje – ono zbog čega su došli na Planetu.

​Za neke je bolje čekati, jer još imaju posla u sistemima, a za neke – poput isječka Očitanja iz ovog primjera – je bolje krenuti jer odrada posla donosi ključnu odradu: onu vlastitih emotivnih obrazaca iz kojih ide cjeloživotna kreacija.

"Razmišljam o preseljenju na more, i pokretanju niza poslovnih suradnji u Dubrovniku. Interesira me je li to najbolje za mene, te što mi preseljenje donosi u životu psihički, odnosno emotivno i mentalno – kakve energije obavijaju taj događaj? Mirena F. (45), Samobor.

Poslovno, uspjeh je vezan uz stariju ženu s jakom energijom zemlje (ne mora nužno biti rođena u zemljanom znaku, ali neki zemljani aspekt je kod nje dominantan). Energetska interakcija s njom donosi vam osjećaj izvorne stabilnosti, a njoj lakoću: zajednički, ostvarujete i konkretne plodove jer ste sjajna kombinacija za praktično djelovanje i poslovni uspjeh. Promjena donosi izazove koji samo na prvu djeluju zastrašujuće: savjet Tarota je da budete kreativno tvrdoglavi, jer ćete uspjeti ukoliko ne odustanete: idealno vrijeme za početak promjene je srpanj i, premda ćete se cijeli mjesec susretati s preprekama koje će djelovati nesavladivima, znajte da nisu – služe kao test i izazov vaše volje, stoga budite dosljedni i odlučni jer su energije podržavajuće za vašu promjenu. Imajte na umu da uspjeh i neuspjeh idu zajedno: bez neuspjeha, nema uspjeha.

Poslovni uspjeh je siguran, no više u postepenog ostvarenja osobne karijere nego financija, odnosno momentalnog stjecanja milijuna. Dolazi vam, naravno, i novac, no ovdje je važno obratiti pažnju da preseljenje i događaji koji će uslijediti najavljuju tzv. dharmičko vrijeme, odnosno načine ostvarenja vas i vašeg poslanja. Novac je tu, ali nije primaran. Iskusit ćete emotivne turbulencije, no s pozitivnim ishodom: spaljivanje starih strahova i potpunu transformaciju potaknut će vam muška osoba u dobi od 39 do 51 godinu, tamnosmeđe kote i zelenih očiju: vaš odnos je duboko emotivan, potencijalno ljubavni, ali više djeluje kao da je duhovno-poslovno-ljubavan, nego konkretno fizički ljubavnički. Bitna i zanimljiva osoba za vaš rast.

Emotivno, odradit ćete karmički obiteljsko-genetski prijenos – Tarot savjetuje da, kada vas preplave neobjašnjivim osjećaji tuge i ranjenosti (koji nemaju veze sa sadašnjim postojanjem tj. sadašnjim tijelom – taj osjećaj će vam se aktivirati u prirodi, potaknut elementarnim bićima zraka, i vaš je zadatak ne posustati u posjetu šumama (koje imaju veći utjecaj u naredna tri mjeseca za vas) nego vodama jer ćete uz pomoć te energije prije osloboditi energetske blokade iz svog nesvjesnog, a proizišle iz naslijeđa.


* Svoje Ki Tarot konzultacije s Deom Devidas možete dogovoriti na devidas.dea@gmail.com

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram