Preko trnja do zvijezda

Ponekad duša odabire ono što za Ego djeluje težak Put, no samo da bi Biće svoju snagu osvijestilo temeljito, na svim razinama. No, Nagrada je neizbježna: strpljenje i vjera rezultiraju jačanjem blagoslova.

Stoga objavljujem fragmente Očitanja klijenta koji ga je ustupio kako bi se podržao sve one koji na neki način dijele sličan izbor: no, kako smo svi Jedno, preklapanja o "kupovini ljubavi" i cijenjenju sebe se mogu ticati mnogih od nas (u raznim situacijama i svjesnosnim razinama)...

• „Zašto moram učiti na tako grozan način. Toliko bolnog je ušlo u moj život...“ Vaša duša je odabrala „težak“ način učenja, kroz one situacije u životu koje traže maksimum vaše snage i psihičke te emocionalne izdržljivosti, kako bi se razvili do maksimuma. Zbog toga su, od vaše sedme godine u obitelji, na dalje, očiti „sukobi“ koji izazivaju strah i nesigurnost. No, samo na površini. Njihova svrha je „istrenirati“ vaš osjećaj vjere u sebe, probuditi vam svijest da se sve događa kako treba te vas potaknuti da više vjerujete u VLASTITU MOĆ DA USPIJETE. Tarot kaže da vaša duša, a sve više i Svijest ima jako sjećanje na moć koju ste u svojim prethodnim poslanjima (uglavnom usmjerena na pomaganje drugima) postizali snagom vjere i molitve. Tarot Vježba: kada vam se pojave slike iz „prošlosti“, ne bježite od njih i ne odgurujte ih u strah. Nego, hrabro udahnite i izahnite u njih ljubičastu svjetlost sunčevog spektra, jer je njezina fizikalna osobina da transformira i blagoslivlja, za najviše dobro. Time ćete poslati poruku Božanskom da imate svijest o tome kako se sve događa za Najviše Dobro Svih, a istovremeno ćete sami osvijestiti – te u svojoj Svijesti afirmirati (učvrstiti) uvjerenje DA SE SVE ODVIJA ZA NAJVIŠE DOBRO SVIH, PA TAKO I VAS (jer čudni su putevi Duše).


GLAVNA PORUKA TAROTA: U roku tri godine se nećete prepoznati, a tako ni svoj život. Smijat ćete se patnjama koje ste prošli i čestitati sebi na iskustvu i Zrelosti. Ovakav ste život odabrali zbog silno velikog potencijala (Snage) vaše duše i Osobe – riječ je o izboru „teškog“, sporog puta, da bi se vaš unutarnji potencijal oslobađao i integrirao sistematično. Sporo, ali temeljito. U periodu od 45. do 49. godine ostvarit ćete Krunu Života: novac i ljubav na način na koji ste oduvijek željeli i maštali. SAVJET TAROTA U oslobođenju će vam pomoći i dobrotvorni rad: u periodu naredne tri godine dobro je da na neki način pomažete hendikepiranim osobama – bilo osmijehom, bilo igračkama, na bilo koji način ti se pruži prilika, prepoznajte je i pomozite darujući svoju energiju u bilo kojem obliku.

Ipak, vaš je zadatak naučiti reći „ne“ ljudima. Prije toga niste sigurni od „grešaka“. Grešaka, da se razumijemo, NEMA, one su stepenice na Putu tvog razvoja: stoga, što ih prije svladate (lekcije) tj. rastvorite osjećaje koji vas u vezi prošlosti guše, to ste slobodniji.

• „Osjećam se uklet od strane neke više sile kojom se ne mogu oduprijeti... Zašto se to meni događa?“ Niste uklet, nego blagoslovljen. Moći djelovanja. Samo si je sami oduzimate – kao da se gurate u čašu, a veliki ste poput oceana. To radite jer niste siguran. U sebe. Korijen u priči ima vaša mama kroz čiju ste nasljednu liniju preuzeli energetski obrazac „nisam dovoljno dobar“. Ovo je iznimno važno za vaš ljubavni život se ovaj energetski obrazac upravo tamo prenosi i to tako da se ne smatrate vrijedim ljubavi. Zbog toga često „kupujete“ ljubav – ne darovima, nego način a pretjerano više daješ, i spremni ste „u ime ideala“ zadovoljiti se mrvicama (a zaslužujete tortu).

• „ Zanima da li će mi se popraviti financijska situacija i što mi donosi mogućnost posla u inozemstvu“ Novac je kod vas povezan s hrabrošću da skočite u nepoznato i krenete ispočetka. No, u tome je ključan stav – da ne krećete nigdje jer morate ili bježite od prošlosti, unoseći u novu akciju energiju straha, nego da krećete zaigrani i hrabri. Čisti od svega i spremni za novu avanturu, potpuno i u miru.Italija je za vas dobra. Donosi vam povećan kontakt s vlastitom intuicijom, snaženje vaše nježne strane (napokon postaje sigurna) i to kroz ženu. Dobro je da u njoj budete pored vode (jezera ili rijeke), to će vam pomoći u integraciji unutarnjeg muškog i ženskog načela. Blistavo zadovoljstvo, unutarnje, ono je što vam preseljenje donosi nakon veljače 2011., s tim da će se ta energija već lagano početi pokazivati od 2.9. ove godine.

Ki Tarot lijekove nisam objavila jer su uvijek individualni, usklađeni s energetskom slikom tijela i aure.

* Svoje Ki Tarot konzultacije s Deom Devidas možete dogovoriti na devidas.dea@gmail.com

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram