Blagoslov Puštanja

Kad nekog volimo više od Života, potreban je silan blagoslov lakoće da bismo ga pustili iz fizičkih dimenzija. Naravno, Ljubav je Ljubav - i voljeti se možemo bez držanja za ruku i slatkih zagrljaja, no ipak... ljudi smo, a lekcije inkarnacija su i lekcije tijela.


Na blagoslovljenu moć puštanja podsjetila me Iris, jedna klijentica - vrlo svjesno Biće, jedna od onih Svjetlosnih Radnika koji se, kao netko jučerašnjeg ručka, s lakoćom sjeća prošlih inkarnacija te ima čistu Svijest o našoj božanskoj prirodi i Jednoti Svemira. Pa, ipak, kada smo "u žiži" vlastitog obrtaja, sasvim je prirodno da od šume ne vidimo drvo - koja god bila tema.

Uglavnom, Iris je sve znala, samo joj je falilo "ono nešto" što suštinski objašnjava stvar, i iscjeljuje dijelove bića kojima je u toj moćnoj transformaciji Ljubavi malo iscurila energija - dio Ki Tarot očitanja odlučila je podijeliti sa čitateljima Elemenata kako bi, rekla je, uvidi pomogli svima koji su se našli u sličnoj situaciji ili proživljavali takva oslobađanja.

Kako se, sada prekinuti, odnos sa zauzetim čovjekom kojeg volim odrazio na naš duhovni razvoj i energetsko stanje, koja je dharma tog odnosa? Iris


UZAJAMNA ENERGETSKA DINAMIKA: Povezanost Vas i ovog muškarca je povezanost Duha – predstavlja sklad koji je oboma bio potreban za daljnji rast: njegova dubina, britkost inteligencija i nekad djetinja zaigranost vama su trebali za aktiviranje iskustva zrelosti i punine te buđenje svijesti o sebi kao zreloj, plodnoj, dragocjenoj i moćnoj ženi. S druge strane, vaša je energija njemu trebala da bi se suočio sa svojojm Sjenom - mračnim, ali važnim dijelom Sebe bez čijeg upoznavanja nema dalje, odnosno dolaska do Svjetla. Ovo ne znači da ste ga vi „zamračili“ nego, dapače, silan proboj vaše zajedničke energije, jednota na eteričnom nivou i beskrajan niz uživajućih „podudarnosti“ koje ste živjeli aktivirali su u njemu (tj. doveli ga) do dijela sebe kojeg je kroz život vješto izbjegavao, a to je onaj ranjeni, preplašeni i zbunjeni kojemu je kroz Vas došao trenutak da se iscijeli. Komentar: Potpuno točno i divno rečeno... Zapanjena sam, a opet, i nisam – Uvijek kad smo fizički bili zajedno, osjetio bi se taj fluid koji teče... Bliskost je stalno bila prisutna, ali neuhvatljiva i nedokučiva kao vjetar. Kad bismo hodali ulicom, držali bismo se za ruke i odjednom postali jako slični. Fizički po godinama nikad nismo odudarali, a nekako bismo se i duhovno spojili pa sam imala dojam da naša energija pleše oko nas dok se krećemo. Iako zreo muškarac, jako je mladolik i kao dječarac, baš kako kažete, a opet mudar i načitan, ispunjavao me na svakoj razini. Susret s njime u meni je potaknuo proces samovrednovanja sebe kao Osobe u ovoj inkarnaciji, a na Višem nivou da sebi oprostim nedjela iz (poglavito) protekle inkarnacije.

IZVOR I SVRHA ODNOSA Vi ste jedno drugome Blizanske Vatre: a jedna od glavnih funkcija Blizanske vatre je prijenos ključne PORUKE. Poruke koja oslobađa silan kvantum energije potreban za daljnja osobna (individualna, ne zajednička) Ostvarenja Poslanja. Obično se radi o jednostavnoj, ali moćnoj poruci. Onoj koja je ključna za aktivaciju vaše otjelovljene Duše – ona koju ste mnogo puta čuli iz tuđih usta, ali te povjerovali tek nakon što vam ju je, na specifičan način, izgovorila Vaša Blizanska Vatra. Tako je poruka koju ste vi trebali primiti od njega - poruka da STE LIJEPI, a on od vas DA SI VJERUJE (jer može što hoće/ da ima snagu potrebnu za svoju sreću). Ovakav scenarij je bio dogovor duša, potreban da se oslobodi silna snaga u svakome od vas. To buđenje snage predstavlja dobru karmu među vama. Ona se ne odnosi na scenarij prošle zajedničke inkarnacije nego na važnost dogovora s multidimenzionalnih razina postojanja. Izvor je, dakle, u dogovoru duše – sa znatno viših dimenzija – o pokretanju takvog energetskog kvantuma, koji svakog od vas posebno (pojedinačno) vraća na njegovu razinu unutarnje ravnoteže, odnosno pokreće ga da je ostvari iscjeljivanjem dijelova koje treba uravnotežiti. No, idimo redom: znanja iz prošle inkarnacije koja ste si uzajamno probudili se, kod vas, odnose na STRAST ŽIVLJENJA, a kod njega na radost obiteljskog, zajedničkog odnosa i produbljenje odnosa sa suprugom. Odigrali ste uloge koje su duše dogovorile – čak je i scenarij naglog obrtaja i nestanka bio potreban, za gromko oslobođenje tolike količine energije.

Komentar: Tako je!!! Tek sa njim sam se osjećala lijepom, kao osoba lijepom, ne samo fizički. Njemu sam uvijek govorila da je svaka promjena dobra jer u njoj rastemo i da samo želim da je sretan.... I upravo kako ste rekli, on svaku priču odvrti u glavi prije negoli što se ona odigra na javi, to sam mu znala često prigovoriti, njegov pesimizam i pasivu. Sav je sazdan od osjećaja, no jako se trudi ugušiti ih onom praktičnom, racionalnom i filozofskom stranom. Vezano uz dogovor naših Duša...Sanjala sam da se nalazimo u nekoj prostoriji, koja nije na Zemlji, sa 10-ak ljudi, i da ja sjedim sama za stolom, a on stoji malo udaljen i priča sa nekim gledajući u mene i kaže ''Ne mogu joj to učiniti'', a ovaj mu smireno objašnjava da tako treba...

Samoiscjeljenje: Za vaše samoiscjeljenje ključno je vaše uzemljenje. Energije su vam previše dignute u gornje sfere bića, uslijed čega „šteka“ fokus i materijalizacija planova. Kako ste vi trenutno u razdoblju kada je bitno da vam pažnja i energija budu usmjereni na posao, važno je da se što prije uravnotežite. Stoga vam u prilogu šaljem vježbu. Za vas je dominantna zbog pretežne tendencije vaše energije da se kreće prema gore, „bježeći“ iz tijela, kako se ne bi suočila s boli u tijelu (emotivnom boli). Ovaj ljubavni odnos vas je vratio u tijelo, i svjesni ste energetskih praznina u gornjim sferama. No, bitno je da posvetite pažnju njima i ključnoj blokadi u trećoj čakri. Komentar: Upravo tako, sve gore navedeno... Provela sam danas vježbu koju ste mi poslali, sasvim jedno novo i olakšavajuće iskustvo, a ostale savjete također ću početi primjenjivati. Glazbu naprosto obožavam i ona me oduvijek liječi, posebno indijsku volim, kako ste znali...

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram