Vaša Vizija Budućnosti

Prekrasna vizualizacija koja podsjeća na ono što stvarno želimo, i inspirira na načine kako da to ostvarimo.

Sjednite ili lezite na neko tiho mjesto. Zatvorite svoje oči i nekoliko puta lagano, duboko udahnite. Upitajte se: "Kakva je moja vizija budućnosti?" "Što i kako se osjećam naspram toga?"

Prvo, usmjerite svoju pozornost na to kako vidite, zamišljate i osjećate se u vezi svoje, vlastite budućnosti. Kako zamišljate svoje napredovanje u karijeri, financijama, vezama i odnosima, u svojoj obitelji, sa prijateljima, fizičkom zdravlju i formi? Kako se osjećate naspram svojih godina i prema vlastitoj, cjelokupnoj dobrobiti?

Budite u tišini i pratite misli, osjećaje i slike koje se pojavljuju, ma kakve one bile. Pokušajte biti što iskreniji prema sebi te prihvatiti sve misli i osjećaje koje imate o tim stvarima, kako one pozitivne tako i negativne. Neke od vaših unutarnjih reakcija mogu biti kontradiktorne i pomalo zbunjujuće. Na primjer, može vam se istovremeno pojaviti pozitivan i negativan osjećaj prema istoj stvari. To je sasvim prirodno i normalno. Važno je jedino da priznate svoje osjećaje u potpunosti, ma kakvi oni bili.

A sada, proširite svoju pozornost malo više i zamislite budućnost vaše zajednice, vaše zemlje, čovječanstva, prirodnog okruženja, Planete. Samo zapažajte slike, misli i osjećaje koji se pojavljuju kada razmišljate o budućnosti svijeta. Ponovno, budite što iskreniji i ne brinite ukoliko vaše unutarnje reakcije budu kontradiktorne ili zbunjujuće. Na primjer, možete se naći u razmišljanju, "Toliko je potencijala i mogućnosti za pozitivne promjene... ali pitam se da li ćemo uništiti sebe prije negoli dobijemo priliku za tu promjenu!"

A sada, dopustite sebi da se otvore riznice vaše mašte. Zamislite svoj odnos prema sebi samom, zamislite kako vas ispunjava na svakom nivou, - duhovnom, mentalnom, emotivnom i fizičkom. Zamislite da sve u vašem životu odražava sklad i harmoniju unutar vašeg vlastitog bića - vaši odnosi, vaš posao, vaše financije, vaša životna situacija, vaše kreativni porivi.

Dopustite im da budu prekrasni, puni uspješnosti, zadovoljstva i radosti.

A sada, proširite svoju pozornost i zamislite budućnost svega na ovoj Planeti. Dopustite svemu da odražava i bude ispunjeno cjelovitošću i puninom koju ste upravo pronašli u sebi. Zamislite kako se jedan potpuno novi svijet razvija i raste u zdravom, skladnom i naprednom smjeru. Istinski dopustite svoj mašti da ispiliva i dajte joj maha i slobode kao nikada do sada. Zamišljajte svijet onakvim kakav bi vi voljeli da bude - kao Raj na Zemlji. Kada završite s ovom vježbom, otvorite svoje oči te ako želite možete zapisati ono što ste upravo doživjeli.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram