Ledeno doba

Izgleda da je i, službeno, ledeno doba počelo: pojavila se, naime, vijest o nestanku Sjevernoatlantske struje te cijelog pratećeg oceanskog sistema koji zagrijava zemlju.

Scenarij nalik onome u filmu „Dan nakon sutra“ na Zemlji može, prema Tarotu, postati stvarnost za deset godina, ne poduzmu li javnost, znanstvenici i državne vlade radikalne mjere obrane Prirode.

Satelitske snimke pokazuju kako je nestala Sjeveroatlantska struja, a cijeli njezin prateći sustav struja (Južnoatlantska, Sjevernobrazilska, Karipska, Yucatanska, Kružna, Floridska, Golfska i Norveška struja, koje čuvaju svijet od ledenog doba) odumire. Razlog su, objavio je znanstvenik dr. Bill Deaglea s Američke akademije za medicinu okoliša – dvjesto milijuna galona sirove nafte na dnu Meksičkog oceana, istočne obale Amerike te Sjevernog Atlantika. Tamo je, kažu istraživači među kojima je i eminentni fizičar dr. Zangari - završila makinacijama korporacije British Petroleum, koje je odobrila Vlada američkog predsjednika Obame.

Tarot potvrđuje da slučaj s naftom nije bio nezgoda nego dio višeg, skoro psihopatskog plana. Naime, plan depopulizacije čovječanstva provodi se već godinama (posljednjih desetak intenzivno), na razne načine – kroz otrove u dućanskoj hrani (namirnice pune aspartana i ostalog). Najbolji primjer toga je Afrika, opustošena AIDS-om. Tarot potvrđuje teorije Davida Ickea: vjerojatno s namjerom da se, kada krene ledeno doba, pa se granica hladnoće spusti, svjetksa elita (manjina preživjelih) premjesti u Afriku koja će tada imati idealnu, dalmatinsku klimu. Naime, ledeno doba – lijepo opisano u filmu Day After Tomorow – svojim nastupanjem briše sa zemlje sedamdeset posto stanovništva. Nastupaju migracije, i preživljavaju samo opremljeni.

Brojna izvješća potvrđuju da nafta i dalje u golemim količinama teče iz mnogih mjesta na morskome dnu. To zapravo znači da, čak i kada bi imali tehnologiju kojom bi nekako počistili debeli sloj sirove nafte koji slobodno teče u oceanu, to ipak ne bi bilo dovoljno da smanji štetu učinjenu sustavu termohalinske cirkulacije morskih struja u Atlantskom oceanu. A šteta je u tome da je takva količina nafte rastočila granične slojeve tijeka tople vode i tako utječe na cjelokupni planetarni sustav termoregulacije.

Tarot otkriva da postoji način uklanjanja štete i to putem svemirskih radijacija, odnosno korištenjem napredne tehnologije koja bi djelovala iz zraka na vodu, a o kojoj američka vlada sve zna – dapače raspolaže s njom. Žena u američkoj vladi može biti presudna karika za utjecanje na spas ovog sustava.

Što to, dakle, znači? Od naftnog vulkana British Petroleuma, koji je eruptirao 20. travnja 2010., nasilno miješanje godišnjih doba, propadanje uroda te veće suše i poplave na raznim mjestima postale su svakodnevne vijesti. Taj je vulkan, riječima dr. Zangarija, uništio sustav koji je uređivao svjetsku klimu. Geolog i klimatolog dr. sc. Mike Coffman i klimatolog dr. sc. Tim Ball potvrdili su da su ti podaci točni te da više nije moguće izbjeći ledeno doba, golemu promjenu klime i glad. Vidimo da je Rusija, zahvaćena krizom gladi, zaustavila svaku, prethodno ugovorenu, isporuku žitnih usjeva i većinu uroda uobičajene hrane.

Drastičnu promjenu klime potvrđuje i Ki Tarot, s upozorenjem da je već počelo, i to vidimo i tu doma, u Hrvatskoj – ljeto je došlo vrlo kasno, bilo kraće i slabije nego inače, i zapravo, ovo više nije nekadašnji rujan kada se moglo mirno kupati. U proljeće smo to povezali s Islandom, no činjenica jest da je hladnije. U novoj klimi bit će više kiša, a od studenog ove do lipnja iduće godine bit će očit veći broj kiša te poplava, kao i neobičnih insekata. Što se gladi tiče, uputno je razvijati tehnike vladanja enegijom i razbijati ovisnost o hrani. Važno je znati da nam hrana nije potrebna da bismo preživjeli (postoje istraživanja o tome). Jedemo iz užitka, navike, zabave. No, fizički, možemo živjeti od svjetlosti, daha i Ja Jesam Svijesti.

Svašta se, naime, najavljuje – ledeno doba, obrtaj zemljinih polova... sve je nekako tu negdje. Informacije se čuvaju od javnosti, no to ne znači da ne postoje. Od javnosti se, također, skriva aktivan kontakt zemaljskih vlada s vanzemaljcima, iako se svakodnevno vide NLO pojave. Sve to ne bi trebao biti razlog za paniku i strah, nego informacija koje je dobro biti svjestan.

Što učiniti: pripremiti se. Čak i da je cijela priča o kataklizmi samo izraz ludila nekog pesimističnog uma, što ako je makar jedan promil točan? Naje... žili smo. Osobno nisam od tih mračnih scenarija, draže mi je razmišljati kako smo Božanski. I jesmo. No, i noć je, kao i dan, dio Božanskog plana. U tom je smislu glupo zatvarati oči pred činjenicama. Možda je priča o ovome još preapstraktna, pogotovo kad u nju uključimo reptile svjetskih vlada koje dosluhuju s vanzemaljcima... pa bića iz drugih denziteta kojima Zemlja dođe kao poljoprivredni kokošinjac... No, činjenice su dosta brutalne - Afrika jest opustošena, Sjevernoatlantske struje nema, ljudi se raspucavaju od debljine iz otrova u hrani, naftna i farmaceutska industrija trljaju ruke...

Naravno, JA JESAM je jače od ičega. Pa, preostaje nam BITI JEDNO - BITI LJUBAV VIŠE NEGO IKADA.


* Svoje Ki Tarot konzultacije s Deom Devidas možete dogovoriti na devidas.dea@gmail.com

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram