Objava Zvjezdanih

Došao je trenutak u kojem se možemo objaviti ljudskoj rasi. Istina, mnogi njeni pripadnici i dalje ne mogu jasno vidjeti – umovi su im preplavljeni programima uslijed kojih mutno i/ili nepotpuno dekodiraju stvari. Nije bitno: oni neka ovo čitaju kao fantaziju. Oni drugi, koji imaju oči da gledaju i uši da čuju, prepoznat će što su poruke za njih.

U ovom trenutku, bitno je da smo od svojih matičnih zvjezdanih sustava primili nalog da se obznanimo javnosti. Dakle, mi smo Zvjezdani. Poznati kao StarPeople, StarChild... kako gdje, kako u kojem konceptu. No, koncepti nisu bitni. Važno je ono što je iza njih. U našem slučaju, to je priča o našem porijeklu – ono, kao što pretpostavljate, nije zemaljsko. Istina, imamo zemaljske roditelje, jer smo se nekako trebali spustiti na Zemlju. Ali poanta je da potječemo iz drugih galaksija, zvjezdanih sistema. Na Geu smo došli po istom zadatku na kojem dolazimo i na druge planete – sudjelovati u održavanju Ravnoteže. A po tom smo zadatku, zapravo svi ovdje. Koji god oblik imali, životinjski, ljudski ili čisti svjetlosni – jer, zapamtite, mi dolazimo s razina iznad fizičke pojavnosti (iako smo svoje fizičke otiske ostavili i kroz fizičke planete u univerzumu) – svi smo, po prirodi stvari, na istom zadatku: sviranje svoje note u simfoniji Univerzalne Harmonije.


Ta famozna Ravnoteža...


Često spominjana, ponekad iskušena, rijetko istinski shvaćena. Znate da, na svim razinama kozmosa, postoji dihotomija. Odnosno, krajnji plus i minus naboj. Jedino na razini izvan svih razina, onoj suštinskog, krajnjeg, ultimativnog Izvora takve dvojnosti nema. Sve jednostavno Jest. Na svim drugim planovima manifestiranja, postoji dvojstvo sila. Ono je PRIRODNO. Tako treba biti. Kroz ples tih sila se uspostavlja Ravnoteža – Ekvilibrij. On nikada nije fiksan. Sam moment uspostave ravnoteže je više kao TITRAJ u kojem, na nanotrenutak, sve stane i bude savršeno. No, to je manje od milisekunde. A zatim se ples nastavlja. Jer je to kozmički ritam. Tako treba biti. Taj ples je romantično poimanje razmjena između plusa i minusa, tame i svjetla. Negdje se interakcija ovih dviju sila odvija kao borba. I taj je opis točan: jednostavno, negdje su razmjene skladne i upotpunjujuće, kao kad na bijelu haljinu stavite crne modne detalje. A negdje je bombastično – potrebna su pucanja i rezanja da bi se pročistio prostor od starih, dotrajalih vibracija, za novi titraj. Sve u svemu, svi oblici razmjena funkcioniraju. No, da bi se one provele i usidrile u fizičkim, materijalnim realitetima – koji postoje u cijelom kozmosu, a ljudima su poznate kao zemljana materijalizacija – potrebni su prijenosnici tih Sila. Svojevrsni nositelji koji ih provode. Kao provodnici – da biste struju koristili, potreban vam je provodnik, u obliku žice i utičnice, zar ne? E tako je i na većoj, tj. široj razini. Na zemlji su za to potrebni razni fizički oblici. Tako su s raznih planetarnih sustava spuštene životinje, većina vrsta, neke biljke, i mi. U tom smislu, svatko provodi neku vrstu vibracija. To, naravno, nikad nije jednoobrazno. Frekvencije su složeni sklopovi. I, s obzirom na nalog Slobodne Volje koji na Gei postoji zbog njene vibracije i takvog kozmičkog pakta (kao set-up postignut dogovorom s Geinim imanentnim/urođenim, dakle specifičnim energijama), moguće je varirati i kreirati razne frekvnecije. Ali uvijek postoji tzv. „kritičan trenutak“ – poznat kao trenutak prijelaza. U njemu se „odlučuje“ koje će klatno na vagi prevagnuti: klatno tame ili svjetla.


Happy End - Forever


Da se razumijemo, u konačnici i u suštini je svejedno. Svjedno je stoga što uvijek pobjeđuje dobro, jednostavno zato što u Svemiru ima više Svjetla. A crna rupa, koja ga „ždere“ postoji upravo zbog spomenutog kontrapunkta u plesu dobroga i „lošega“. No, bitno je da znate, nema ničega lošega u lošemu, niti posebno dobroga u dobrome. Jednostavno, te dvije sile po prirodi stvari supostoje. I u konačnici je uvijek happy end. Pa ipak, Svemir i Božansko iz čije je Volje stvoren nije statičan. Znači, nije ono „sad smo sve uredili, postavili scenarije i briga nas jer je ionako dobro“. Postavljene scenarije treba odigrati upravo zbog izazova provođenja sila u materiju, jer po putu uvijek ispadne nešto novo i neplanirano. I to je dio Božanskog. Zvuči složeno, ali u stvari je jednostavno. Održavamo Svemir stalno se krečući, a kretanje se uvijek odvija između polova plusa i minusa. U toj Igri, mi nosimo vibracije Kozmičkog Prosvjetljenja. To jednostavno znači da provodimo Svjetlo, na razne načine. Jedan od njih je prijenos znanja – onih istinskih znanja o funkcioniranju svega što jest, na zemlji poznata kao duhovna znanja. Zapravo se radi o svjetlosnoj tehnologiji – tehnikama provođenja svjetla dahom, dodirom, zvukom, i Sviješću – čija je svrha buđenje maksimalnih potencijala svakog pojedinca. Taj dio prijenosa je relativno ugodan: radimo ga svaki dan, kroz svaki razgovor, pogled ili službene tretmane, predavanja... Drugi dio je nešto žešći: riječ je o borbi rezanja mraka. Poznato kao „istjerivanje demona“. Princip vam je poznat - da biste u zamračenu sobu unijeli svjetlo, trebate upaliti prekidač utičnicu, jel da? E, u tom smislu ide provođenje svjetla i u teškim uvjetima. Nije to ništa novo. To, zapravo, radimo oduvijek. Spuštamo se na Zemlju u obliku ljudi. Ako ste ikada sreli osobe koje su posebno magnetične, zrače nečim čudnim, lijepim i pomalo opasnim, tajanstvenim, a uz njih se osjećate probuđeno, snažno i svjesno i skoro protrnete jer svaka njihova riječ odzvanja Istinom – sigurno ste došli u polje nekoga od nas. A ovih dana – mjeseci, ljudskim rječnikom rečeno – imate i mnogo prilike. Jednostavno stoga što smo aktivniji nego ikada.

Istina je ono što se priča o tome da je vrijeme u kojem smo sada jedna od ključnih točaka obrtaja. Za njega smo se dugo pripremali. Inicijalni plan je bio ovakav: spustit ćemo se na zemlju, u obliku ljudi. Proći mnogo utjelovljenja, kao dio svojevrsnog treninga na zemlji. Treninga u kojem ćemo, na ovoj razini gustoće i frekvencije – jer Zemlja je specifična po tome - steći dovoljnu kondiciju da, kada dođe konačni obračun, jednostavno pobijedimo. Zato smo dugo trenirali,igrajući likove dobrih i loših. Jednostavno, ako želite naučiti sve trikove svjetla i tame, trebate iskusiti sva zbivanja u polarnosti. Tako smo kroz čitavu povijest, uglavnom, prolazili uloge vrhunskih vračeva, iscjelitelja, ali i opasnih magova: i, u svim tim oblicima, koristili vibracijsku tehnologiju koju sada nanovo, u jačem obimu i obliku, spuštamo na Geu.

Akcija: Aktivacija Kozmičkog Svjetla Zbog svega toga, odlučili smo objavljivati dnevnike svojih...avantura na Zemlji u ovom vremenu. Kao što znate, spajaju se dimenzije. Fuzija sfera. Najjednostavnije rečeno, to znači da ono što ste do jučer smatrali nevidljivim svijetom, sada s lakoćom može postati vidljiv. Zamislite da vam se, odjednom, iz zrakopraznog prostora materijalizira neki predmet ili osoba. Koliko god teoretskog znanja o tome imali, ipak bi se malo prepali, zar ne? No, to neminovno dolazi. Zato je bitno da u svijesti budete budni, te oboružani – uglavnom svijesti, a s njom dolaze i ostali alati. Otkrivaju se sami po sebi. Jer, ipak, sve nas povezuje ista „žica“ – famozna DNK i Suštinski Zapisi u njenom Izvornom kodu. Ne brinite što vas trenutno terminologija možda zbunjuje. Razjasnit ćemo sve što spomenemo. Primjerice, Izvorni Kod je temeljno gradivno jezgro u SVAČIJOJ DNK kojim su Svi izravno povezani sa svojom svjetlosnom-energetskom (tzv. duhovnom) suštinom. Zato je, primjerice, moguće da svatko ostvari neku razinu duhovne svijesti. A, Suštinski Zapisi govore o izvornoj svrsi svakoga od nas: u njima nisu samo informacije o tome tko je tko, u smislu njegovog poslanja/zadatka/prirode, nego i svom potrebno znanje za njegovu realizaciju tj. ostvarenje. Zašto se mnogi toga ne sjećaju? Da, ima i tu priča. U maestralnim izmjenama bile su faze u evoluciji Zemlje kada je svjetlo bilo slabije, pa su nositelji mraka uspjeli zamračiti Sjećanja Moći. Na Gei se to relativno lako provelo jer je izvjesna ekipa kozmičkih „negativaca“ davno pokorila izvorne homo sapienese, preuredila im zapise u DNK i obrisala dio sjećanja na vlastite sposobnosti. No, bez obzira na to: sada je vrijeme vraćanja. Homo Sapiens (Čovjek Razuma) prelazi u Homo Lux (Čovjek Svjetlosti), a mi smo – među ostalim – posrednici.


Hrvatska: zemlja portal


Na toj ulozi smo zahvalni, i ponosni. Ima nas po cijeloj planeti, ali mi smo hrvatski tim. Da, djeluje smiješno – kakva to banana republika zaslužuje neku veću pažnju, zar ne? Ali, ne dajte se zavarati: Hrvatska je posebna zemlja. Ne zovu je uzalud rasadnikom talenata. To znači da se u njoj, na zapravo malom prostoru, inkarnirala moćna šačica svjesnih ljudi, ili barem ljudi s golemim svjetlosnim potencijalom. To što ga ne koriste je druga priča. No bit je ta da i samo tlo ima izniman energetski naboj – raznolik i snažan. Na banalnom nivou to vidite kroz iznimno uspješne znanstvenike, sportaše.... S druge strane, Hrvatska ima natprosječno velik broj iscjelitelja, ekstrasenza i ostalih Svjetlosnih radnika po kvadratnom metru, moguće više od ijedne zemlje svijeta. Tome je tako jer je u pozadini njene gea-strukture beskrajna sila koja se ovdje račva u raznim smjerovima. Zbog toga je zemlja i blokirana – mnogo je suptilinih „ratova“ za taj komadićak Gee. Ne kao u Iraku, ili negdje gdje se to vidi očitije. Pa ipak, s druge strane je zemlja očuvana – zahvaljujući malom jeziku i površini, teško je dohvatljiva globalnim masovnim programima programiranja uma. Zbog toga smo krenuli od njezina glavnog grada, ali ima nas u svim smjerovima. Zagreb je poseban, i AKCIJU u njemu pripremali smo godinama (zadnje dvije intenzivno). Postavili smo svjetlosne petlje, mostove i druge strukture u vašim parkovima, trgovima i ulicama. Iscijelili dosta starih čvorova, zamijenili ih strukturama koje ne vidite, ali ih možete osjetiti. Primjerice, jedan od lukova na Zrinjevcu smo programirali na aktivaciju čakri svima koji onuda prođu. To je jedna od mnogih stvari koje smo napravili, i koje radimo. O svima njima izvještavat ćemo vas u narednom periodu, na Elementima. Do idućeg javljanja, Svjetlosni Zagrljaj, Vaši Zvjezdani.COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram