Prvotravanjski Numeroskop

Šaliti se na vlastiti račun - kao i na temu onoga što nam je najmilije i najsvetije - posebno je umijeće. Ne može se svatko pohvaliti njime. No, predstavljamo jednog od rijetkih koji - koliko god mu Numerologija i Brojka mila - zna računati, simbolizirati i šaliti se s njima.

Poštovani čitatelji, obzirom da je danas 1. travanj, odlučio sam na jedan poseban način odgovoriti na jedno posebno pitanje.

* Molim Vas recite mi da li je broj 41#27&98?63!5 što mi je utetoviran na lijevom uhu sretan ili nesretan. Mama kaže da me je roda donijela u rodilište, a tata kaže da on nema s tim ništa, jer se ničeg ne sjeća. I recite, da li žgaravica što je osjećam nakon gajbe piva ima neke veze sa kućnim brojem >1”8k*7y<?*

Naravno da, da!

Rođeni ste u znaku “jednosmjerne ulice” što ukazuje na najmanje dvije stvari, a to je da Vam sretan broj 3 u Vašem kvocijentu inteligencije osigurava lijepu budućnost amebe. Dišite duboko i mislite plitko (ponekad nemojte uopće mislit) i brojite do 1.329.546 prije nego se probudite.

Nemojte uzeti djevojačko prezime Vaše bake, sjetite se samo Vašeg djeda za kojeg agent Mulder tvrdi da su ga oteli vanzemaljci. A, istina je da je pobjegao u bolji život na sjeveru.

Anticiklona sa divljeg zapada prohujala s vihorom istočno od raja. Na zapadu ništa nova. Tlak u padu na 13x29-4c hekto-žanklodvandamma.

Broj na Vašem uhu je u 3 p.m. sretan broj koji Vas često svrbi, a koga svrbi, taj se češe. Jer tuđa ruka svraba ne iščeša! Iz svega iznesenog, a naročito iz broja na Vašem desnom uhu, zaključujem da ste na svijet ipak stigli pica-dostavom, nakon što je mama umijesila, a tata zapekao.

Imate najviše numeroastrofuturo predispozicija za ova zvanja/zanimanja/posvećenja: gutač lasera u jutarnjim satima, hodač unatraške po nasipima, čistač proteza, dvorska luda, brojač ptica selica u odlasku i povratku.

U pravu ste, kućni broj je za sve kriv (..bo ..ter i ko ga mi stavio... mislim, kućni broj)! Da biste eliminirali negativan utjecaj ovog broja srušite taj zid na kući na kojem se broj nalazi i razapnite maskirno šatorsko krilo. Ne, nije bitno je li lijevo ili desno krilo.

E, sad možete mirne duše otići po još jednu gajbu!

* Ozbiljnu stranicu najpoznatijeg hrvatskog profesionalnog numerologa Milivoja Lassića možete pogledatiovdje tj. na linku www.numerologija.hr

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram