Sjaj Svijesti

Vrijeme solarnih oluja te pratećeg zračenja na Gei se, i u Čovjeku, očituje kao doba najjačih transformacija: osjeljivije duše to osjećaju kroz intenzivna emotivna i mentalna stanja

Vrijeme solarnih oluja te pratećeg zračenja na Gei se, i u Čovjeku, očituje kao doba najjačih transformacija: osjeljivije duše to osjećaju kroz intenzivna emotivna i mentalna stanja gdje im se čini da lude. Riječ je o tome da se na Zemlju spuštaju frekvencije pročišćavaju. Čišćenje je zahtjevan proces. Možda nije uvijek najugodniji – pogotovo onda kada se kidaju duboko zakopane naslage smeća (onda smrdi, i bude se aveti prošlosti koje nanovo plaše). Ali, može biti zabavan: otkrivamo kako ga olakšati.


Simptomi&Iscjeljenje

KONTRAST Naglašeno je stanje istovremenih suprotnosti može djelovati izluđujuće. U njemu, naime, oba ekstrema postoje istovremeno, u svijesti aktivni – samo na sekundu, i blic, jer je toliko dovoljno da se čišćenje napravi. Ali i da vas zbuni. Na razini emocija to se događa tako što možete istovremeno osjetiti duboku predanost prema nekome, a tren zatim otpor i nelagodu. Ili se paralelno diviti čovjeku i razmišljati kako je glup zbog neke stvari. Suprotnosti su, naravno, uvijek u svijesti – jer je njihov kontrast prirodna pozicija u igri dualnosti, iluziji Postojanja Jednog. Zato uvijek postoji „za“ i „protiv“. U stvari, supostoji jer su prisutni istovremeno, a svijest bira kome će dati prevlast. Ono što se događa za pojačanog Solarnog Sjaja jest dotok velikog vala energije koji miče „granice“ između pozitivnog i negativnog pola. To ne znači da polovi prestaju postojati – i dalje su prisutni, ali se, zapravo, gubi naboj s granica među njima. Taj naboj stvaraju prosuđujuće i osuđujuće vibracije - znači sve agresivne misli i emocije proizašle iz energije straha. Nestanak tog naboja čini granice čistima, transparentnima što za posljedicu ima Ujedinjenu Svijest. Odnosno, svijest koja i dalje percipira postojanje suprotnih načela, ali bez osude – ne kao konflikt, nego kao prirodni kontrast. Svijest koja sve vidi kao kreaciju Božanskoga i u miru prihvaća - Svijest je tzv. pete dimenzije, odnosno više razine na koju se Zemlja i Sve na njoj uzdiže u procesu ubrzanja frekvencije i galaktičkog poravnanja 2012.


AVETI I SMEĆE Jasno da to nije jednopotezni klik, nego da proces traje., iako je znatno ubrzan. Svaki novi val – pojačan za solarnih oluja – donese novi val čišćenja. Rekosmo, čisti se smeće – naboj s granica. No, to nije nešto čega smo svjesni. To su najdublje pohranjeni materijali u svijest – oni za koje ni ne znate da ih nosite u sebi. Mogu biti nijanse, mračna sjećanja iz brojnih inkarnacija, a s njima prateća stanja zloće, bijesa, straha, izgubljenosti i užasa... Nemojte da vas ovo prepadne: ovo su aveti koje se čiste. Zamislite da krenete čistiti podrum: tamo nabasate na razna smeća, a stare fotografije vas rasplaču. No, kad završite čišćenje, ne bavite se više duhovima, zar ne? Odlučite da jednako bude i ovdje. Prepadat će vas procesi jer su iznimno duboki. Koliko god tehnika disanja i meditiranja znali, tečajeva prošli i knjiga progutali – i dalje ćete biti iznenađeni razornom dubinom ovih stanja. Ali, ne plašite se. Važno je da ih svojim prihvaćanjem podržite. Već mnogo dobivate samim razumijevanjem činjenice toga što se događa. A događa se, rekli smo, skidanje naboja s granica svijesti. Taj naboj je, zapamtite, na samim granicama: znate Tao prikaz, sa slikom yina i yanga (crnobijeli prikaz dualnosti)? E, sad zamislite da bijela strana svoje smeće zakopava u svoj najtamniji dio – onaj najbliži crnoj strani – a crna radi isto, tako da je njeno smeće na bijeloj strani. I sad, što se događa s dva smeća sa „suprotnih strana“ – tuku se, jel' da? (najkarikiranije opisano, ispričavam se onima koji razumiju i bez ovoga). Dakle, taj konflikt koji se zbiva na samoj granici je toliko jak da je jedini mogući način da se poništi najjača transformirajuća sila svemira – a to je Svjetlost koja ga je stvorila. I tako, putem etera, stiže na Geu vatra – sa Sunca – i paleći u bezdan čisti atom po atom čovjeka. Na taj se način stanice zapravo mijenjaju – postaju eteričnije, kao i cijeli sustav. Sam proces prženja/čišćenja iritira, ali uzlet - čija je špica locirana u 21.12.2012., a trajanje procjenjeno do 2030. – može biti maestralan. Odnosno, to je maestralniji, što se prije opere što je moguće više prljavog veša.


TEHNIKE: PRIHVAĆANJE I PROTOČNOST Zato, podržimo oslobađanje smeća iz svog sistema.

1. Disanje: kada vas preplave intenziteti, bilo misli, bilo osjećaja, zamislite ih kao guste oblake, a sebe kao vjetar. I onda uprite u izdah, udah, pa izdah – kao vjetar dišite u njih dok ne nastane čistina mira. 2. Izbor&Volja: kad vam idući put podivlja tv u glavi, pa odjednom vidite deset ekrana – situacija u kojima bi na tren nekog ubili, onda ga obožavate, pa se osjećate ushićeno, moment poslije očajno... i tako redom – zaustavite divljanje, kao što biste stisnuli stop na daljinskom upravljaču. Sjetite se da ste vi Kreator svog Iskustva: duša dobiva što traži zbog svog razvoja. I onda svjesno odlučite što birate. Najuputnije je odabrati svjetlosnu scenu u kojoj osjećate zadovoljstvo i mir (dakle svjesno odaberete misliti pozitivno o nekome, i osjećati naklonost; ili u vezi sebe, svjesno odaberete doživjeti se kao kreativnu i moćnu osobu, a ne jadnu žrtvu), no izbor je osobni. 3. Vatra: budući da se čistite vi, čiste se i svi vaši odnosi. Tako je normalno da otpadaju najbliži i pucaju veze s ljudima koje najviše volite. Ili izranjaju sjećanja na one osobe s kojima ste davno „raskrstili“ – ili barem ste tako mislili. No sada iskaču u snovima, ili svijest, a neki nedorečen scenarij među vama se čisti i vi u vezi njih opet osjećate žaljenje ili nemir. Podržite oslobođenje stavljanjem tog odnosa na vatru. Jednostavno zamislite sebe i osobu i pogledajte odnos među vama te ga sviješću predajte na oganj, na pročišćenje i konačni uzlazak u Svjetlo. To napravite onoliko puta dok ne osjetite novostečeni mir u sebi. Alternativa je disati u odnos, s glasnim izdahom „HA“. Kako su sve ovo, u stvari, vrlo jaki procesi, normalno je da ste od njih iscrpljeni. To se može očitavati kroz potrebu za ekstenzivnim spavanjem, u neobjašnjivoj lijenosti te gubitku volje za stvari koje vas inače vesele te neobičnom razdražljivošću uslijed koje vas nerviraju svi i sve toliko da jedva govorite. Zapamtite, stanice vam se mijenjaju, a to je kao da vas neka sila „prži“ – odatle je sve ekstenzivno, snažno, od potrebe za dokazivanjem kako ste u pravu do depresija.

A onda, potom, kada se smeće otpusti, nastupi novi nalet neviđenog optimizma, razlijevajuće ljubavi i pregršt novih uvida i ideja. I tako iz kruga u krug. Brzinom munje. Cijeli proces jako nalikuje gubitku razuma zato što, na jednoj razini i jest. Sjetimo se, rekli smo da se nadilazi dualnost. A upravo je dualnost osobina razuma. Gubitak dualnosti je najviše gubitak razuma, u dosadašnjem – osuđujućem smislu. Upravo naš razum želi znati sve – osjećamo promjenu od koje se tresemo, a razum vapi za objašnjenjem. Više nego ikada, ovo je prilika da ga obuzdamo, kao podivljalog konja: svjesnom komadnom da bira svjetlo i ljubav. S druge strane, proces donosi povećanje duhovnih moći i svijesti jer se pod utjecajem energetskog vala aktiviraju informacije pohranjene u našoj DNK, kroz za to pripremljene utiske tokom naših dosadašnjih zemaljskih i vanzemaljskih inkarnacija. U tom smislu, primjetit ćete kako postajete intuitivniji, telepatičniji, jasnovidniji i osjetljiviji. Kako se mijenjaju stanice, mijenjaju se i organi: najjača čišćenja imaju želudac (pečenje i praznina) te pluća (kašljete k'o konj), a transformiraju se i vrat i trtica jer se oslobađaju rep i krila. Sve ovo prati neodređen osjećaj da nešto morate učiniti sad ili nikad – pa načas jurišate u sto stvari svim silama, a načas nemate snage ni mrdnuti s kreveta. Iako sat manje nego ikada pokazuje pravo vrijeme, u ovim će slučajevima biti koristan: napravite striktan raspored prioriteta i natjerajte se na akciju. Zapamtite, vaša produktivnost odražava vašu kreativnost. A ako ste svojom voljom odabrali kreirati ljubav – sva podrška svemira je s vama.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram