Buđenje Zmaja

Probuditi Zmaja u sebi znači probuditi Sjaj Svijesti&Moći, te se uskladiti s energijom Zmajeve godine – 2012. To znači aktivirati onaj dio svoje DNK koji je snažan, prodoran i blistav.

Krenite ovako: 1. Postavite namjere i želje, odgovarajući sebi, što je preciznije moguće, na pitanja „što želim da mi energija Zmaja donese, probudi, što želim s njom ostvariti? Gdje mi treba Zmajeva snaga? Gdje mi treba sjaj...? i sva druga koja vam padnu na pamet

2. Zapalite svijeću. Optimalno plavu ili ljubičastu, ali može i narančastu ili običnu bijelu.

3. Opustite se s nekoliko udaha i izdaha.

4. Aktivirajte svoju DNK: • Sjednite ili stanite tako da vam tabani dodiruju pod, a kralježnica je uspravna, ali opuštena. Dakle, pozicija „progutane metle“ nije preporučljiva jer grč i napetost koji se ulažu u forsiranje uspravnosti koče energetski tok. • Zatim obratite pažnju na svoje tijelo. Krenite od stopala prema tjemenu. Zapamtite, energija slijedi pažnju. Stoga na taj način počnite energetsko hranjenje tijela pažnjom. Tako sviješću i dahom prodišite kroz cijelo tijelo – počnite dišući u tabane, pa potkoljenice, butine, trup, grudni koš, ruke, vrat, glavu.... izdahom otpuštajte napetost: cilj je dahom otpustiti svaki naboj iz tijela kako bi um bio dovoljno miran da jasno prima i prenosi (operira) s višim Energijama/inteligencijama. • Potom obratite pažnju na svoje tjeme i kroz njega (fizički, naravno, kroz nos, no sviješću kroz tjeme) udahnite srebrnu energiju neba, osjećajući kako ona prolazi od neba, kroz tjeme, niz kralježnicu, niz noge te kroz tabane ide do središta zemlje. • Zatim, idućim udahom osvijestite zlatnu energiju iz dubine srca zemlje i udahom je povucite gore, kroz tabane, uz kralježnicu, kroz vrh glave te pratite kako završava u nebu. Osvijestite, i osjetite, kako se u ovom trenutku u vama povezuju dvije energije, čineći dvostruku spiralu. Prožimaju svaki vaš atom i u svakom se atomu formira takva manja kopija te dvosturke spirale. Osjetite kako ste cijela tako prožeta i kako „visite“ na toj beskrajnoj zlatno-srebrnoj spirali. Osjetite kako je ta dvostruka zavojnica, u stvari vaša DNK: učvrstite se u njoj. Što znači da dišete i osjećate (ispočetka ćete to vizualizirati, ali kasnije ćete prepoznati da nema potrebe jer to istinski osjećate) dok ne osjetite kako vas spirala postojano prožima. • Kada osjetite da sigurno „visite“ lagano se počnite okretati u smjeru kazaljke na satu, oko sebe, 12 puta, osjećajući kako se sa svakim krugom spirala umnaža – na kraju osjetite kako visite ne na dvije, nego na 24 prožete zavojnice. • Potom mirno stanite, ili sjednite, čekajući da se energija vrtnje umiri.

5. Zapalite svijeću I promatrajte plamen… neko vrijeme… potom ga udahnite I pustite da vam ispuni čitavo tijelo.. onoliko puta koliko je potrebno da se vi osjetite puni plamena, puni vatre toliko da ste I sami vatra… I potom uz glasan izdah “HAAAAAAAA” izbacite/”rigajte” vatru… u svaki prizor svog života kojeg želite transformirati… one negativne, neugodne stvari koje želite predate vatri, jednostavno predajte I gledajte kako se rastaču u svjetlosti… druge obnovite I korigirajte

6. Igrajte se, I eksperimentirajte te. Postali ste zmaj/zmajica I istražujte svoju moć, bacajući plamen na ono što treba, kuhajući vatrom svoju stvarnost, svoja životna područja… A sada.. gledate kako do vas dolijeće vodeni zmaj… blista plavo, nositelj ljubičastog plamena… ako ste vi yin, on je yang ili obrnuto… spajate se, kao Dvostruka ovojnica…. I postajete svjetlosna vatra, plamen koji aktivira svaku nit vaše DNK.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram