Solarni Sjaj

Bez obzira na sve svoje oluje, Sunce je naš prijatelj. Sidrišna sila svih nas koji, ovdje i sad, u trenutnim tijelima, stanujemo na Majci Zemlji.

Njegove oluje nastavljaju se, donoseći samo jedno: solarni sjaj. Istina, proces nije ugodan. Prolazimo ga svi, neki su ga svjesni, drugi ne, pa svoje živčanoće, bijesove, stanja očaja i neobjašnjive panike tumače poslom, odnosom, državom... No, situacija je ova: oluje traju već godinama, intenziviraju se protekle tri,da bi ove, famozne Zmajeve 2012. doživjele svoj vrhunac. A s njima, svoje vrhunce, i naša svijest ostvarila. Tarotski rečeno, Sunce predstavlja naš um. Ne samo razUm, u smislu one dijalektičke moći prosudbe („ovo je dobro, ovo nije“) i zaključivanja, nego cjelokupan Um. A um se, znamo, sastoji od intelekta i emocija. Um prožima čitav naš sistem – fizičko tijelo (zato znamo kad, recimo, lupimo u mali prst) i aurično tijelo. Stoga je sasvim prirodno da reagiramo na solarne oluje jer one najjači utjecaj izvršavaju na magnetsko polje Zemlje u kojem su „usidrene“ naše aure. Zbog toga senzitivni ljudi osjećaju oluje dva, tri dana prije. I to psihički, najžešće – stanja od krajnje panike, očaja, neobjašnjivog straha i dojma da im se cijela slika stvarnosti raspada, neki su od uobičajenih simptoma. Nesenzitivni (oni okoštale materijalne svijesti sa stavom „u se, na se i poda se“ te pomalo zvjerskom vibracijom aure) su jednostavno živčani, agresivni (sudaraju se s vama po cesti) i imaju izbezumljen izraz lica, ili su sasvim „ispuhani“ i bezvoljni. No, na „udaru“ smo svi. I bit ćemo, tokom cijele ove godine intenzivno, pa je mudro nekako si pomoći to lakše proživjeti.

I to ćemo ovako učiniti: budući da je naše centralno hvatište sa Suncem naš solarni pleksus, u njemu se događaju najjače vrtnje. Znači, ako tamo ima materijala ili karmičkih zapisa prepreka, to se čisti, ako je već pročišćeno, događa se energetski upgrade koji je također zahtjevan. Sve u svemu, tu je ključna akcija. I zato je najjači način samoiscjeljivanja spuštanje pažnje u solarni pleksus. Jednostavno se sviješću spustite u točku cca 3.5 prsta iznad pupka, i zamislite da je tamo vaše veliko žuto sunce, kao veliko sveznajuće zlatno oko kroz koje doživljavate svijet. Dišite kroz njega. Trenirajte, u trenucima panike, spustiti pažnju tamo, otamo gledati svijet i ljude. Digresija, ali bitna: uz sve te priče o solarnim olujama i sličnim idu, često, u paketu i priče o kataklizmama koje slijede, i sve ostalo. Samo jedno: da se dogodi najveći smak svijeta na svijetu, na njega se nikako vanjskim mjerama ne možete pripremiti adekvatno. Jedina priprema je osvještenje svog solarnog centra i djelovanje iz njega. U prijevodu, intuicija i više jastvo će vas spasiti iz najgorih stanja, a bez njih vam možda ne mogu pomoći svi bunkeri svijeta.

Elem, za aktivaciju mnogih razina intuicije važan je solarni centar. Pomoći ćete mu i gledajući u Sunce. Ako živite u gradu, puni obaveza, vjerojatno vam nije usput trčati do prvog proplanka da biste radili sungazeing (gledanje Sunca). No, ne trebate, ako ne možete. Nije presudno. Bitno je posvetiti dnevno nekoliko minuta povezivanju svog solarnog sunca s nebeskim suncem. Dakle, idete cestom, jurite i kasnite. Ugledate sunce. Lijepo stanete – neće svijet propasti za te tri minute – i gledate. Ako je prejako, zatvorite oči, spustite se pažnjom u svoj solarni pleksus i sviješću njime povežete sa Suncem. I tako dišete, barem tri minute. Evo, ovo je minimum. Minimum koji može učiniti čuda za vas. Jer, sa Sunca se spuštaju aktivirajući paketi energije – kao svjetlosni paketi koji vam bude stanice, memoriju moći i Znanja u njima.

Znači, idući put kad osjetite čudna, neobjašnjiva stanja koja vas tresu korijenski, sjetite se: niste ludi, nemojte zabrijati na neka čišćenja duha i slično. Preslaguje se magnetno polje, znači kao aura zemlje. Ok? U njoj su naše osobne aure. U njima je naša svijest, nesvjesno i dio nadsvijesti. Cijela mreža. Svi uronjeni u nju. To znači da ste vi možda svojim osobnim radom sa sobom iscijelili milijun obrazaca, ali sada prolazite – kao Isus – „patnju“ odnosno trese vas za druge. Tko vam je kriv kad ste napredni ;) Šalim se, point je: ne analizirajte previše, jer ćete poludjeti. Stanite i DIŠITE.


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram