Oko Duše: Otvaranje

Dakle, valovi i dalje idu... Solarni, čišći za fazu nego prije proteklog energetskog izljeva kroz sunčeve oluje, omogućuje novu razvojnu razinu koju trenutno prolazimo: SRCE, Oko Duše kojim percipiramo Sve što Jest.

Zbog toga nam se trese torzo ovih dana: nekoga probada srce, nekom se „raspadaju“ pluća, osjećaji gušenja od tuge sa smjenama napada panike... I, opet, dobro znani simptomi uzlaza ljudske svijesti na kozmičkoj ljestvici. Ljestvici prema kojoj se trenutno odmotava naša DNK... a u njoj svi zapisi duše mogući.... O tome kad smo bili slabići, i heroji, svjetlo i tama... igrali razne uloge u Igri Vječnosti da bismo Sebe ISKUSILI kao Jedinstven dio Jednog.

I sada, sve se to čisti, odmotava.... Proces izgleda kao da kroz prljavu cijev šibneš golemi mlaz vode, pa prvo što vidiš su nečistoće. Tako nekako djeluje i trenutno oslobađanje grudnog koša. Malo anatomije – svemira i tijela: pod utjecajem vibracija kozmosa, trenutno smo zapljusnuti valovima iznimne snage, koje upijamo putem svoje aure (jer je svaka individulana aura „zakačena/usidrena“ u auru Zemlje, na kojoj živimo). Za zadnjeg takvog intenzivnog energetskog „udara“ čistio se predio našeg tijela poznat kao solarni pleksus. Sada, kada je on čišći za „klasu“, čisti se njegov nastavni aurični centar – srce. A s njim, cijela njegova tjelesna pratnja: ministri – tj. pluća, lopatice, rebra... U njima je mnogo toga – sjećanja Vječnosti na iskustva panike, očaja, straha... umiranja i Rađanja. Sve neisplakane tuge, neizvrištani strahovi, neizjecane boli – sada kroz te organe izlazi. Kako kod koga više (zato nekoga trenutno trese viroza i konjski kašalj, a druge probada srce), no zajedničko nam je da se „trese“ Srce. I s njim, cijeli grudni koš. A trese se i Gei, Majci Zemlji. Povežete li se s njom, bilo kojom metodom (uzemljavanje, disanja, meditacija... ili jednostavno zašutite na tren i pustite si osjetiti energiju duboko pod vama), osjetit ćete kako se potiho, mirno raduje. Ponekad zadrhti, od ushita. Jer Zemlja postaje Zvijezda. To znači da se mijenja njen način postojanja, njena vibracija se povisuje. A time se uzdiže i frekvencija svega što je na njoj, a to smo i mi.

Zato se ovo vrijeme čini turbulentnim. I jest, u najplemenitijem smislu riječi – jer turbulencija, kao energetski dubinski vrtložni oblik, najtemeljitije čisti. Njom se, iz korijena, oslobađaju stvari – plutonskouranski. Uglavnom, u toj cijeloj priči, najvažnije je ostati tih. Miran iznutra. Sačuvati svoj um od ludila. Radite što god znate... jednostavno... BUDITE... Oko koje promatra svoje misli, osjećaje i čula... i gledajući, kupa ih u SVJETLOSTI.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram