Kodovi Duše

Da, Jedno se manifestira u bezgranično mnoštvo oblika: znamo to, jedan Izvor, a toliko nas, toliko vrsta, bilja, životinja, različitih ljudi&karaktera... Svatko jedinstven, svatko poseban, sa svojim scenarijima i učenjima.

Pa ipak, obJedinjuje nas Ista želja: svatko želi Ljubav, voljeti i biti voljen. Bilo kroz svoje odnose, ili svoj rad. Zapravo Jednostavna istina: Jedan cilj i ista težnja. No, toliko je bogatih različitosti oko nas i u nama, toliko Tajni na putu svog Samoostvarenja. I u svemu tome, naizgled, nema zakona, nema pravila. Naravno, zbog toga što je Život ipak Misterij i treba ga živjeti. No, lakše ga je razumjeti gledajući u njegove zakonitosti: a njih, jasnije i preciznije od svega, pričaju BROJEVI. Pazite, sve što jest, može se izraziti brojevima: od kilograma, zarade novca, brzine kretanja atoma.... Sve se svodi - govorili su Majstori Brojeva poput grčkog mudraca Pitagore, kaldejskih astronoma, kabalističkih mistika... –na temeljnih 9 znamenki, od kojih svaka ima svoj značaj. Pa se tako kazivalo kako broj 1 (i svi svedivi na znamenku jedan, primjerice 100 ili 10) znače ovo, drugi ono...

No, brojevi su više od toga: oni govore o tajnim kodovima naše Duše, i otvaraju vrata Polja (Akashe=Svega što jest). Jedna od prvih osoba u Europi koja je iznijela ovaj stav (te je i danas prevođena, primjer o brojevima ovdje) bila je hrvatska Majstorica Svijesti i brojeva Virna Heles, rođena na današnji dan. Uz svog supruga, Milivoja Lassića – danas najpopularnijeg hrvatskog numerologa, inače pisca i filozofa – provodila je višegodišnja istraživanja te kroz svoje knjige „Numerološki kalendar i 366 numeroloških priča“ te „Stazama Brojeva“ (inače prvima takve vrste na domaćem tržištu) napravila statistiku koja je fascinantno pokazala: ljudi ujedinjeni brojem njihovih duša uistinu imaju specifična karmička učenja, izazove, dogovore duše... Budući da danas slavimo rođendan Virne Heles (uzašle u Svjetlost na birani datum 2001. godine), želimo podijeliti Meditaciju – Energetsku aktivaciju brojeva u vašem životu. Virna je, naime, najviše inzistirala na vibracijskoj komponenti brojeva: smatrala je da brojevi u kojima je netko rođen (znači brojevi određenog datuma) te brojevi i simboli iz njegovih podataka (imena i prezimena) nepogrešivo vibriraju svojom frekvencijom uslijed čega je nju mudro iskoristiti za aktivaciju svijesti. Bilo kao prostorne lijekove, bilo kao talismane, bilo kao meditativne simbole. I stoga, sa Svjetlosnih ravni na Zemlju, stigla nam je meditacija brojeva, a ide ovako. Primijetili ste, naime, da vam se određeni brojevi bez naizgled jasnog razloga ponavljaju u životu, jel tako? Onako, zaskaču vas – bilo da pogledate na sat, ili u neki izlog, ili u cijenu... Neki se broj ponavlja. Zapamtite, ne postoji slučajnost: ponavlja se jer je u njemu poruka. Zato, primjetite znak kojeg vam šalju brojevi, holografski kodovi: primjetite broj. I onda ga svedite na jednu znamenku (primjerice, vidite 21, i zbrojite 2+1 i dobijete 3 kao svoj simbol).

Samo kratko informativno:

Ponavlja li vam se 1 – najavljuje vam novi početak po tradicionalnim tumačenjima, ali puno dublje, taj broj aktivira vođu i snagu u vama. Aktivira visoku svijest o sebi i sposobnost baratanja svojim talentima. Donosi sreću, naglo, poput okreta svemirskog točka. Privlači novu snagu u vaš život i jača vaš izvorni duševni potencijal. 2, pak, aktivira vaše nesvjesno. Radite li meditacije i astralne meditacije, 2 je vaš čuvar, aktivira vaš sluh za glazbu i harmoniju svih razina. Budi vašu intuiciju i pojačava osjećajnost. 3 pokreće vašu senzualnost, vraća vas u kontakt s Majkom Zemljom i njenim plodovima. Budi Boginju u Vama, svjedno jeste li muškarac ili žena. Bez Boginje, nitko ne može stvarati. Znači, 3 vaše plodove stvara. 4 vam aktivira dubok osjećaj reda. Jača pravednost u vama i moćnu samilost koju pruža bezuvjetna ljubav. 5 vam daje snagu, nadljudskih razmjera. Pokreće vašu lakoću komunikacije sa sobom, pa time i sa svime što jest: da čujete i prihvatite poruke svog duhovnog vodstva 6 vam vraća Ljepotu i sklad – Kristove svijesti, Budine svjiesti... više Svijesti, u svakom slučaju. Aktivira privlačenje srodnih duša u vašim odnosima. 7 pokreće vašu dharmu i nesvjesno, brusi vam uvide istine i senzibilizira vas za nevidljiva iskustva, znanje svoje duše. Jača vašu volju i daje hrabrost uranjanja u vlastite emocije 8 vam jača intelektualnu moć, budi odgovornost i disciplinu u vama, koje vam trebaju za materijalizaciju ideja. Tko treba britke analitičke sposobnosti, vratit će mu ih energija 8. 9, broj Majstora, budi emotivno obilje u vama i snagu da s njim izrazite suštinu svog bića. Bez obzira na tuđa mišljenja i ideje o vama. Daje snagu da nadiđete tuđe vibracijske kuke, i čini vas hrabrima. Istovremeno, osvjetljuje vaše snove, pružajući vam spososobnosti da ih jasno iznesete i svojim svjetlom osvijetlite druge. Elem, nakon što ste tijekom nekoliko dana utvrdili koji broj vam se ponavlja, radite meditaciju s njim.

Udahnite ga u one situacije života koje trebaju popravak. Recimo, vaš odnos: zamislite se s osobom čiji odnos treba popravak, a potom zamislite lijep, ružičastozlatni broj 6. Udahnite ga (fizički kroz nos, ali sviješću kroz tjeme i tabane istovremeno) i izdahom pohranite u odnos. Možete ga i zaljepiti iznad bračnog kreveta. Uglavnom, igrajte se s brojevima – to je Virnina poruka. Budite ih svjesni, kao svojih prijatelja. I kontemplirajte o značenjima: nacrtajte ih u boji koja vam dođe i gledajte, dišući polako, puštajući informacijama iz nesvjesnog i nadsvjesnog uma da naviru... zapisujte ih... i vodite svoj dnevnik tajnih dušinih kodova i njihovih značenja.

• Želite li znati više o tome što brojevi iz vašeg datuma rođenja te imena i prezimena znače i donose u vaš život, možete kontaktirati profesionalnog numerologa Milivoja Lassića na milivoj.lassic@dugave.hr • Zanimaju li vas, pak, karmički dogovori duša o kojima govore vaši brojevi, pišite za Ki Tarot Brojeva na devidas.dea@gmail.com i dea.devidas@mail.com

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram