Moć Jednoga

Duhovna stvarnost nadilazi sve druge stvarnosti/realitete – svjetove, gustoće (denzitete)... Jer sve što postoji, sve što jest proizlazi iz nje.

Zato, nema razloga za paniku ili strah od „nepoznatog“, ili za osjećaj podložnosti prema ikome ili ičemu što – iz bilo kojeg razloga – smatramo „superiornijim“ od Sebe: bilo to prema vanzemaljcijam s naprednijom duhovnom sviješću i tehnologijom, ili jednostavno moćnijem šefu koji vam može dati otkaz.... Ne, ne. Ništa od Sebstva nije superiornije. Sve prizori našeg života, osobnog i globalnog, su kreacija Jednog – duha, Božanskoga, Svjetla... kako god zvali tu Silu Izvora iz koje sve nastaje, i u koju se sve vraća. S kojom smo stalno povezani, bili ili ne toga svjesni. Zato nas naša veza s Izvorom – Ja Jesam svijest ili kako god nazivali taj koncept – spašava od svega iluzornog, svih strahova.... ovakvog ili onakvog scenarija, društva... Zapamtite, nitko nam – dok smo ukorijenjeni u toj Svijesti – ne može ništa.

Znači, konkretno, vrijeme je intenzivnije nego ikad. U smislu da se, prvo čisto fizički, Majka Zemlja okreće i vibrira brže: njezina frekvencija titraja (poznata kao Schummanova rezonanca) u protekle se 32 godine povećala sa 7.4 na 12.9 Hz, a krajem 2012. Ide na 13. I to nije kraj, penje se, jako osjetno i u prijelazu s 2013. Na 2014. Uz nju se tako penje i sve na njoj, svaki živi organizam – od kristala, preko biljaka i životinja, do čovjeka – ubrzava i pojačava frekvenciju. Nije li to dovoljan razlog za intenzitet koji je pojačan? Uz to, Zemlja krajem ove godine astronomski ulazi u poziciju poravnanja s drugim sustavima (da ne idemo sad u detalje), ali poanta je da takva poravnanja izazivaju crvotočine, odnosno mogućnost da se kroz golema svemirska prostranstva prolazi bez vremena, kroz mnogo prostora. S obzirom na ova dva procesa, trenutno je vani puno teorija. S jedne strane se panično generira strah (kataklizmička proročanstva, propasti svijeta, tsunamiji i ostalo), a s druge obilje kanaliziranog materijala koji ponavlja isto – samo, s tim je uvijek pitanje iz koje je kanalizacije stigla poruka.

U svemu tome, podsjetimo se na najbitniju stvar: vrijeme je ekspanzije, pa je sasvim prirodno da se otvaraju razne fantastične teorije. Nije bitno koje su istinite više ili manje. Bitno je da je, u pozadini svih, Jedna Istina, a ta je da je sve što jest, sve što postoji (prijateljski ili pokoravalački vanzemaljci, psihotrona oružja, utjecaji ovakvi ili onakvi) – stvoreno kao Igra Božanskoga. Jednoga, koje se kroz svoju raznolikost iskušava i izražava. Zato je možda najvažnija stvar – uvijek, ali pogotovo u ovako intenzivnom vremenu – njegovati svijest i ISKUSTVO Sebe kao Jednoga. Zapamtimo, U NAJČIŠĆEM SMISLU, NEMA RAZLIKE IZMEĐU NAS I STVORITELJA. Jedno smo. U manifestiranom obliku dijeli nas prostor, u tijelima tijela i osobine karaktera... sve opet igra božanskoga... Stoga, na sve priče možemo, čisto iz zabave – kao što gledamo filmove – gledati s akademskom znatiželjom, u igri: ali, znajući da jedno Svjetlo i njegova igra sve stvara.

Konkretno, vile, anđeli, vanzemaljci... Svi smo mi isto u svojoj suštini. Primjerice, pas ima bolji njuh od vas, i može vam pomoći u traženju predmeta ili nekog puta. S druge strane, vi bolje od njega znate napraviti mu ručak. Dakle, imate razmjenu. Slično funkcionira i s drugim razinama: da, vjerojatno je da vanzemaljske civilizacije imaju napredniju tehnologiju i mnogim spektrima (u konačnici, oni su i spustili cijelu informatičku priču) poput rada s duhom i energijom. Ali, mi bolje znamo iskustva života u raznolikom ZOO&Botaničkom vrtu – različitih vrsta, rasa, uvjerenja, pozitivnih i negativnih polova - kakav je Planeta Zemlja. Sve u svemu, poanta je razmjena, uvijek razmjena. A ona je moguća jer svi proizlazimo iz istog Duha, Jednoga – Božanskoga. U tom smislu, gledajmo sve kao Dušu: bio to, karikiramo, grozni šef, bili to lažljivi političari, bio to zastrašujući vanzemaljci. Kad tako, svjetlosno gledamo, uvijek vidimo da su sve pojave samo iluzija: da je stvarna jedino ona koja gleda, tj. naša svijest. Mi nismo predmet svojih čula, misli i osjećaja; mi nismo svoja čula, misli i osjećaji: mi smo Svijest koja ih gleda, a gledajući ih – ih može stvarati. A stvarajući ih, može kreirati svoja Iskustva. Kreiranje je igra Božanskoga. Zato, kreirajmo Svjetlo i Ljubav...

Kreirati Ljubav ne znači samo „la la“. Recimo, munja je primjer božanske ljubavi – ali ona opali koga treba, zar ne, opali šamar. Znači, Ljubav je nekad odlučna, snažna. Tako mi, recimo, ako nas i prepadne (jer smo zaboravili da smo Božanski i da nema razloga za strah) neka pojava: šibnemo ljubavni val. Iz Izvora kroz svoj Izvor srca i cijelog sistema. Zapamtite, nema toga što vam može naškoditi ako ste uJednjeni, povezani s Jednim. Sviješću, to znači ovo znati, i mogu pomoći afirmacije. U praksi, to znači DISATI, imati svijest o svom dahu jer nas on redovito čisti od svih misli koje zatamnjuju um, odnosno njegovu Istinu da smo Jedno. A ako smo Jedno, onda možemo stvarati što želimo: možete svojoj lijevoj ruci naložiti da desnoj doda neki papir ili nešto, jel tako? E, isto možemo, Nalogom Ljubavi Svjetla naložiti bilo kome ili bilo čemu – svjetlosnu promjenu. Primjerice, kupili ste čokoladu, ali ste izluđeni pričama o trovanju hrane u dućanima. Pazite, može i ne mora biti fakat, ali MOĆ SVIJESTI je jača od toga fakta. Sjetite li se da je sve sastavljeno od atoma, a da se atomi mijenaju voljom i dahom (koji provodi svjetlosnu energiju), vi možete namjerom i dahom reprogramirati i najotrovniju čokoladu. I tako redom, od jednog do situacija života, ljudi, svojih ponašanja... jer Sebstvo Svjetla je jače od ičega. A mi Ljubav Svjetla koja, sasvim božanski, zaigrano stvara svoja iskustva – uglavnom zbog znanstveno-zabavnih razloga.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram