Umijeće odlučivanja

​Raskrižje uvijek govori o odluci u kojem smjeru krenuti: u ljubavi birati između srca i razuma, u poslu ukazuje na nužnost donošenja mudrih i opreznih odluka a na razini zdravlja govori o svim raskrižjima u našem tijelu – venama i arterija.

Kada govori o vremenu, okvirni rok je cca dva dana, dva mjeseca... mjeseca, a ako opisuje osobu obično je riječ o plavokosoj ili crvenokosoj osobi (često ženi), odlučnoj, talentiranoj, sposobnoj čije su sjene ljubomora i koja nije nužno podržavajuća, dapače može biti netko licemjeran u okruženju ili konkurencija.

Sretni broj karte je 22, što su Car i Luda Tarota: povezuje ih energija početaka i uspostava reda. Luda u Tarotu pokreće energiju, s njom počinje novi ciklus Tarota, kao s Ovnom zodijaka, a Car upravo predstavlja Ovna. U tom je smislu jedna od glavnih skrivenih informacija raskrižja da odlučujemo srcem, čak možda na temelju impulsa, onog prvog, jer su i Ovan i Luda pomalo nagli, nekad blesavi u tome, ali uvijek sigurni kada ih srce vodi. Kada u vizualizaciji uz sliku raskrižja vidimo jahača na njegu, svijest nam govori da ćemo dobiti nekoliko poruka koje će pomoći da donesemo odluku; kada se pojavljuje s djetelinom, najavljuje sretnu odluku, dobar put. Uz brod najavljuje fizičko putovanje; uz kuću odluke koje dodiruju obitelj; uz stablo odluke o zdravlju, karmičke promjene; uz oblake zamućeno stanje, težinu u odlučivanju i nedostatak jasnih opcija; uz zmiju teške izbore; uz lijes negativan ishod jer nema opcija; uz buket cvijeća pozitivan ishod; uz srp naglu odluku, ne nužno dobrih posljedica slično kao i uz bič (gdje ukazuje i na svađe oko te odluke); uz ptice obilje diskusija oko odluke; uz dijete odluku koja nosi novi početak; uz lisicu odluku povezanu s poslom, čak dva posla; uz medvjeda odluke o novcu i dodatnim izvorima prihoda; uz zvijezdu pozitivan ishod, uz rodu najavljuje progres i promjenu, uz psa odluku o prijatelju, uz toranj nužnost donošenja pravih odluka, uz vrat druženja koja će pomoći rasvijetliti stvari, uz planinu odgođenu odlučivanje. Uz miševe govori o stresnim izborima, o srcu imanje dvaju partnera, o prstenu nekoliko ugovora, uz knjigu o otkriću bitne tajne. Uz ljude pokazuje da su nesređeni, uz sunce upućuje na pravi izbor koji se treba donijeti racionalno, a uz mjesec intuitivno. Uz ključ upozorava na važnost odluke, uz ribu na odlke o novcu, uz sidro odluku koja nosi stabilnost, a uz križ tešku sudbinsku odluku.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram