Venera na Suncu

​Pred nama je kozmički događaj godine – Tranzit Venere: vrlo rijedak, a iznimno značajan, taj astronomski moment donosi daljnje aktivacije DNK, iscjeljivanja većine karmičkih zapisa tijekom zemaljskih inkarnacija te osvjetljenja i intenziviranja moći komunikacije i (van)planetarnih kontakata.

Približno svaku 121 godinu, planet Venera (iako se znanstvenici spore je li planet ili kometa, ali nebitno sad) prolazi između Sunca i naše, zemaljske točke gledišta – neki to zovu eklipsom, ali nije točno jer je Venera premala da blokira Sunce (eklipsa je kad Mjesec zaklanja lice Sunca). Ovo se zove ZAKRIVANJE (okultacija) i, u slučaju Venere, događa se dvostruko: svakih 121 godinu, pa zatim za osam godina, onda opet za 121... (iako je povijest zabilježila i odstupanja, pa su postojali ciklusi od 105.5 godina te čak 243). No, ono što se uvijek ponavlja jest da se ovo zakrivanje događa u dva prijelazna godišnja perioda: ili krajem svibnja te početkom lipnja, u vremenu zvjezdane (astrološke) vladavine Blizanaca te Merkura kao njihovog „vladara“ tj. planetarnog „roditelja“, ili krajem studenog te početkom prosinca, za vladavine Strijelca i njegovog zaštitnika Jupitera. Ono što, također, obilježava Venerine tranzite jest činjenica da pokreću goleme okrete/pomake/Skokove u ljudskoj svijesti. Uvijek su povezani s ekstenzivnom komunikacijom (Merkur) i idejama te otkrivanjem novih svjetova, novih dimenzija (Strijelac): ova,nadolazeća (5.6) garantira integraciju oba principa jer se događa za vladavine Merkura, a prethodi joj (4.6.) lunarna pomrčina u Strijelcu (Jupiter).

Dakle, iscjeljujemo i integriramo komunikaciju (Merkur) ljubavi (Venera) i daleku svijest (Strijelac), ulazimo u novu dimenziju i kontaktiramo, jasnije nego ikad, sa svojom Dušom, višim sebstvom te bićima iz ostalih sustava i drugih razina. Osvještavamo užitak voljenja, ali ne iz ega, nego iz samo centra (Sunce) – otvara nam se spontani mehanizam voljenja Božanskom ljubavi; komuniciramo tj. konačno integriramo svoju drugu stranu, svog Blizanca (Merkur/Blizanci) da bismo prihvatili sve ostale „druge“ i strane - bića, svjetove... (Strijelac/Jupiter).

Povijesni Skokovi Svijesti


Put do ovog blagoslova je bio dug, a strpljivo pripreman u putanjama kozmosa. Prvi zabilježeni Venerin tranzit, tj. njegov par u 1518. i 1526. godini, donio je ljudskoj civilizaciju spoznaju i informaciju da Zemlja nije ravna ploha, nego okrugla: tada je, naime, Magellan del Cano krenuo u plovidbu kojom je ovo dokazao, mijenjajući tok civilizacije i svijesti o čovjeku i Gei. Europa se najdrastičnije promijenila – počela je reformacija i era ženskih vladarica: Mary Queen u Škotskoj, Mary I, Elizabea I i Katarina de Medici tada su nosile krunu i određivale sudbine ljudi, društava i država. Ne čudi jer je Venera, planetarno, možda najupečatljiviji vibracijski nositelj onoga što zovemo energijom Boginje. Slijedeći tranzit Venere – 1631./1639. - obilježen je početkom prvih redovitih poštanskih servisa u Europi, najviše Danskoj i Švedskoj, što je doslovno omogućilo KOMUNIKACIJU (Blizanci) NA DUGE UDALJENOSTI (Strijelac, u kojem se i događalo ovo zakrivanje), a brža komunikacija pokrenula je mijenjanje i razvoj čitavog globalnog sela. Idući tranzit – 1761./1769. – prvi je kojeg su internacionalni znanstvenici promatrali sa 70 lokacija diljem svijeta. Taj događaj je, ujedno, bio i prva globalna znanstvena suradnja ovakvog tipa: Venera je vezana uz odnose i suradnju, a Blizanci za dijeljenje informacija. Tako da je ovaj tranzit, ponovo, uzrokovao promjenu u načinu na koji se komuniciralo i dijelilo znanje: astronomi cijelog svijeta su se okupili u zajedničkoj misiji prikupljanja i razmjene podataka. Osnovan je „svjetski mozak“ – kako su znanstvenici tada nazvali svoje okupljanje. Ekspanzija svijesti se nastavila tijekom narednog Venerinog tranzita 1874./1882.: - među ostalim, tada je Alexander Graham Bell počeo raditi na svojoj ideji telefona, a kada ju je realizirao – svjetska komunikacija više nikada nije bila ista. Eksplozija informacija je počela: novine, telefoni, telegraf, radio i kasnije internet začeti su tada začeti. Istovremeno, ženska energija je eruptirala: u tom su periodu žene dobile pravo glasa u Novom Zelandu, Australiji i posljedično SAD-u. Svaki tranzit donio je nova istraživanja i širenje, a najviše u području komunikacije i suradnje. Sada je na redu novi „upgrade“, nas kao bića: prvo što integriramo je telepatska komunikacija. Sposobnost da čitamo misli i šaljemo ih direktno, ne samo svojim najbližima nego i bićima na drugim sistemima. Umijeće da jednostavnim kontaktom sa stablom, kristalom... „downloadamo“ informacije koje ima. I da surađujemo, u ljubavi usmjereni na podršku drugima – što je ipak Boginja, majčinska Venera.

Kako je sve ovo moguće? Jednostavno stoga što svaka planeta vibrira na svoj određen način i emitira specifičnu frekvenciju. Kada se udruže, ili poredaju – kao što će sada Zemlja, Venera i Sunce - s pobočnicima Marsom i Hironom: događa se eskplozivna ekspanzija. Tiče nas se stoga što je naše aurično polje usidreno u auri Sunca: tako „vanjski“ svemir, djeluje na naš „unutarnji“, jer je sve Jedno. Da, ta svijest da smo Svi Jedno, nastala integracijom unutarnjih suprotnosti (blizanački princip krajnjeg yina i yanga, kao polova kroz koje se Jedno manifestira) otvarač je za nove ljubavne razmjene sa sobom na svim razinama, a isto tako i ostalim bićima. Stoga, praktično, kad osjetite da, primjerice, s nekim astralno vodite ljubav – ne maštate, vjerojatno je istina i vjerojatno to i druga osoba svjesno osjeća/doživljava. S druge strane, ta suradnja i komunikacija nas konačno otvaraju kontaktima s bićima iz drugih svjetova i dimenzija. Najpoznatiji predstavnici viših razina su, recimo, anđeoska i arhanđeosla bića. Najpoznatiji predstavnici drugih svjetova su vanzemaljci, razne vrste. Mala digresija ovdje – svjetovi i dimenzije nisu jedno te isto: primjerice, napredni vanzemaljac može biti u tzv. 3 d tj. istoj dimenziji kao i vi, samo što zbog napredne svijesti i tehnologije djeluje superiorniji. Zapamtite, vaš cilj je uzlaz duše u više dimenzije, petu, šestu, ma stotu.... nema kraja i svaki koncept je tu labav. No, sve ove informacije postat će vam instantno dostupne, ne putem interneta, nego kroz buđenja znanja vaše duše, koje se ovim aktivira. Zbog toga je presudni amen na sve događaje i vijesti pred vama, u nadolazećem vremenu – vaša intuicija. Učinite sve što znate i možete da izvježbate i izbrusite umijeće Slušanja Sebe, Svoje duše. Ne kanaliziranih materijala jer to može biti i kanalizacija, tj. manipulacija. Nego Sebe, kao kanala Božanske Ljubavi Svjetla. Jer, u nadolazećem periodu još više će buknuti telepatska komunikacija. U snovima, vizijama, meditacijama ili jednostavno u budnoj, a već razvijenoj Svijesti, prikazivat će vam se razna bića: provjerite svako šaljući mu energiju bezuvjetne ljubavi božanskoga, a mudro bi bilo da to radite izsvoje energetske zaštite. Bez straha i ekstenzivnih emocija, tko god vam dođe u svijest i kontakt: jer, kao što znate, zapravo ništa nije stvarno, tj. sve je odraz Jednoga – Jedne Svijesti, Božanske, koja se igra i stvara (hologramski svemir, recimo, je koncept shvaćanja ovoga za znanstveno orijentirane, a dominantno duhovno usmjereni se mogu osloniti na, recimo, koncept Brahman = isto je). Uglavnom, sve ovo se događa i intenzivira jer je, kako znate, na snazi velika promjena Svemira. Mijenja se frekvencija (više ovdje), ulazimo u novo doba, novi eon (više ovdje), novu dimenziju (više ovdje). Osobno to osjećamo kao Uzlaz Duše, što znači da izlazimo iz ograničavajućih koncepata dualnosti i uzlazimo u Svijest&Iskustvo o tome da smo Jedno.


Zvjezdani kalendari


Ovaj proces je buran, ali i blagoslovljen. Senzitivniji među vama ga osjećaju već godinama, s posebnim pojačanjem tijekom protekle dvije, a sve više ljudi ga počinje kužiti upravo sad, tijekom famozne 2012. Kao ključnu godinu najavile su je Maye koje su, skupa s Astecima i Inkama (uništenima u španjolskoj i portugalskoj ekspanziji upravo nakon Venerinog tranzita 1518./1526.) polagale silnu važnost na tranzite Venere. Maye su, zapravo, Veneru poštovale kao drugo Sunce, a njezin smještaj u blizini samog Sunca smatrale ključnim okidačem za zbivanja na Zemlji. Stoga nije slučajno da ovaj tranzit pada upravo šest mjeseci prije 21.12.2012., kraja mayanskog kalendara. Koji, kao i indijska, zapadna i taoistička astrologija, govori isto o principima Venere i Sunca: u astrologiji, naime, Sunce predstvlja mušku energiju i životni princip snage našeg solarnog sistema. Volju, racio, sposobnost i moć. Iz svog centra, svojom snagom, yang vibracijom i sjajem pokreće sve planete: ono je vitalna životna sila, sa sposobnošću da daje i prima, prirodni vođa. Venera je, pak, ženski princip, primordijalni nositelj yin energije: njena vibracija je ona ljepote, harmonije, suradnje i energije Boginje. Stoga, kada se ova dva principa, sa svojim energijama i silama, poravnaju – gledano iz Zemljine perspektive – događa se ujedinjenje izvorne životne sile sa snagom ljepote stvaranja i dijeljenja. U svojoj knjizi „The Mayan Prophecies for 2012“, Gerald Benedict govori o nizu proročanstava kojima se najavljuje kritičan period nakon što Venera pređe lice Sunca, a glavni savjet pro/e/življavanja ovoga je požrtvovnost, odnosno usmjerenje u suradnju, podržavanje drugih i odricanje/puštanje (više ovdje o puštanju) svega što je suvišno.

Nadolazeći tranzit je zvjezdano zanimljiv jer se događa u intenzivnom planetarnom okružju: samo zakrivanje se zbiva u Blizancima, čineći kvadrat s Marsom u Djevici (inače, vladar Djevice je opet Merkur) i Hironom (iscjeljujućom silom) u Ribama (čiji suvladar je, pogađate, Jupiter). Uz to, prisutan je jak kreativni aspekt – kvintil s Uranom (koji trenutno caruje u Ovnu, više ovdje), revolucionarnim planetom inovacije, pobuna i genijalnosti. Moćno vrijeme za najjače moguće transformacije svega na ovom svijetu, zar ne? Da, Venera boginja garantira najljepši mogući način izvršenja ovih procesa, pa ipak, nekoliko je razina zbivanja. Da bi se, naime, uspostavilo novo, potrebno je otpustiti staro. S obzirom da u ovoj kozmičkoj igri sudjeluju Mars i Hiron, izgledna je nagla, brza, dubinska i direktna akcija.


Globalni Procesi pred Nama


Dakle, navedeni tranzit donosi promjenu uvjerenja, otvaranje novih svjetova i portala za novu dimenziju te upoznavanje sa stranim i dalekim galaksijama (energija Strijelca u kojem se zbiva lunarna pomrčina dan prije tranzita). A Merkur, kroz Blizance, nam garantira putovanja, misli i tijela: telepatija i teleportacija. Pogledate li na nebeskim kartama prikaze za zviježđe Strijelca, vidite kako je njegova strijela uperena točno u Galaktički centar, odakle – u kontekstu priča o promjenama u 2012. – i potječe val koji izaziva solarne oluje, promjene magnetskog polja te sva ostala kozmička zbivanja. Zbog toga je svaki tranzit Venere u Strijelcu obilježio duhovni i svjesnosni rast; a ovi u Blizancima – nove informacije i putovanja. Blizanci su, naime, poznati kao glasnici božanskog, most između ljudi i „bogova“ (moment za digresiju: razlikujemo bogove i božice od Božanskog, i to ovako – Božansko je Jedno, Izvor; tradicionalni bogovi i boginje su, na jednoj razini, vanzemaljci koji su, spustivši se na Zemlju, našim davnim precima izgledali kao bogovi jer su doletjeli s neba i imali moći/tehnologiju tadašnjim narodima nepoznatu – primjerice laseri i sve ostalo; na drugoj razini su, pak, arhetipovi Jedne Svijesti polarizirane na njezin plus i minus, odnosno yin i yang, dakle „ženski“ i „muški“ aspekt). Dakle Blizanci su, sa svojim planetarnim principom Merkura, glasnici. Osim toga, znače trgovinu i putovanja: stoga možemo očekivati radikalne promjene monetarnog sustava. S druge strane, Venera i njezini tranziti povezani su s epidemijama virusa: znanstvenici Fred Hoyle and Chandra Wickramasminghe u knjizi „Diseases from Space“ iznose dokaze o povezanosti pandemija gripe s aktivnostima Sunca i Venere. Najpoznatiji takav slučaj (na kojem su znanstvenici i analizirali viruse s planetarnim korespondencijama) jest španjolska gripa, no najluđi je plesna epidemija u Strasbouru, (1518., godina Venerinog tranzita) uslijed koje je cca 400 ljudi, bez jasnog povoda, plesalo po ulicama grada do iznemoglosti nekoliko dana, a potom ih je nekoliko umrlo od posljedica (bilo zbog srčanog udara, krvarenja...). Počeli su plesati sami od sebe, tako i prestali, a ni tadašnji ni današnji liječnici ne znaju uzrok, osim da su bile na snazi „nadnaravne sile“. Zanimljivo je da su ples i smijeh obilježja Venere. Manje mistična epidemija uslijed Venerinog tranzita iste godine, povezuje se s epidemijom tropskih mrava koji su te godine uništili usjeve u Španjolskoj te izazvali glad. Plodnost i hranjenje su, također, sfera djelovanja Venere. S tim u vezi, već neko vrijeme, ali proteklih mjesec dana intenzivno, primam informacije o tome da je kranji tren da se prestane kupovati hrana iz dućana. Među ostalim stoga što je puna otrova koji djeluju po principu kumulativa, ali još važnije – zato što je puna supstanci koje aktivira povećana radijacija. Kako se radijacija Sunca svakodnevno povećava, plus svi navedeni procesi, vrlo je izgledno da je kroz nešto dana izgledna aktivacija ubojitih tvari u hrani. Pri ovome ne mislimo na aspartan i ostale otrove navedene sitnim slovima, nego one koji uopće nisu navedeni, a stavljeni su unutra. Plan djelovanja za ove situacije je ovdje, ali poanta je da se usmjerimo na razmjenu i prirodna obilja (sve venerijanski darovi) te kupujemo hranu od malih prodavača na tržnici (ne švercera, oni također dilaju laboratorijske gmo jabuke i ostalo).

Dakle, ljudi fokus na Zdravlje i plodnost. Fokus je, inače, osobina Venere: prema taoističkoj astrologiji, ona vlada energijom metala te organima koja ta vibracija puni, što su debelo crijevo i pluća – više o njima ovdje). Dinamično je, ali nema panike: zadatak je održati imunitet te Svijest o tome da STE BOŽANSKA BIĆA SVJETLA, SRETNA I ZADOVOLJNA. Afirmirajte to noć i dan.


Osobni Procesi&Kolektivna Svijest


Sve ovo nas, kao što znate, dotiče, zato što nitko nije izdvojen, izoliran. Globalni procesi su uvijek osobni jer... ono što nam se čini kao naša osobna svijest – naš ego, „naše misli“, „naši specifični osjećaji“ su, zapravo, kao samo dijelovi sveukupnosti. U koju smo uronjeni. Pa to, iluzorno, djeluje kao „naše“, a u stvari je dio Jednoga. Naravno, svatko ima svoj mali suverenitet nad tim „svojim“, ali ne i konačan – kao što znate, konačna je odluka našeg božanskog bića.

Znači, kakve korespondencije ima ovaj nebeski događaj na naša zemaljska tijela, i bića? Glavni igrači, rekosmo, su Merkur i Venera. Dakle, na kolektivnoj ravni se čiste svi, pazite svi, mehanizmi vezani uz komunikaciju i ljubav u odnosima. Na osobnoj ravni, to je još naglašenije. Aktivira se naša osobna moć voljenja, plodnosti, razmjene, uviđanja, spoznavanja i dijeljenja. Mi kao bića bezuvjetne ljubavi, mirna uma i bogatih vještina. Da bismo to s lakoćom ostvarili, prvo se osvještavamo – osvjetljavamo mrak i tako iscjeljujemo. Prvo što iscjeljujemo je naša plodnost: umijeće kreacije i prokreacije, orgazmičkog predavanja partneru ili životu, velikodušnost davanja i primanja i suosjećajna ljubav prema svim bićima. Iscjeljujemo trans u nama, ekstazu užitka. Paralelno s tim, iscjeljujemo umijeće našeg spoznavanja – jer, Merkur je um. Spoznavanja, razmišljanja, slaganja stvari u ladice. Na najjednostavnijoj razini, uputa bi bila trenirati pozitivno mišljenje. Ali iscjeljivanje razUma je velik zadatak, posebno uzevši u obzir da je on, kod čovječanstva, proteklih 30.000 godina manipuliran – to vidite i tijekom svog sadašnjeg životnog vijeka: televizija, novine, škole... podvaljuju vam svoje slike svijeta... No, sada se otkriva istina koja će porušiti toliko sistema vjerovanja, oboriti toliko doktorata. Vaša prateća reakcija bi moglo biti razočarenje i ljutnja – ali upravo je u tome trik: dišite i držite fokus na ljubav i puštajate svaku emociju koja se digne, znajući da se čisti vaša višeživotna „karma“, tj. kumulativ vaših životnih iskustava na Zemlji.

Dakle, kod reinkarnacija je bitno znati: sva prođena iskustva, prošli smo u yin i yang verziji. Konkretno i najbanalnije, ako ste negdje ubili, imate i iskustvo ubijenoga. Ako ste prošli silovanje, imate iskustvo silovanja. I tako redom, zbog usklađivanja i uravnoteživanja. U suštini, svoja iskustva ste zaokružili. No, cilj ih je osvijetliti, tj. dovesti u stanje neutralnosti, bez naboja – u čistu spoznaju (također princip Merkura): jer, dok iskustva imaju emotivni naboj, bilo da vas raduju, ili rastužuju, vezani ste uz njih i služe vam kao svojevrsni utezi na putu razvoja. Zadatak je pustiti ih, biti od njih slobodan i gledati na njih upravo tako kako jesu – kao iskustva; jer, tako ih doživljava i naša duša. Elem, neka od ovih iskustava okida život sam, neka ste možda iskopali u bilo kojim oblicima rada sa sobom, ali poanta je da se sada, s Venerinim tranzitom, okida cijeli paket, najednom. To ne mora nužno biti ugodno: dapače, izglednije je žestoko, oscilirajuće i čudno. Ali, neka, ovo je blagoslovljeno. Dakle, iskustva koja se sada otvaraju, a da bi se osvijestila/osvijetlila i integrirala su sva ona vezana uz živote u kojima ste prošli upotrebe seksualne energije i rađanja, iskustva laži i zlouporabe od raznih sistema vjerovanja, iskustva samoće i odvojenosti, nepravde i nepravednih osuda. Fizički, ona su vam – kao energetski materijal - pohranjena u području grla, lijevog uha i lijeve lopatice, u oba jajnika/testisa najčešće, a sekundarno u oba plućna krila. Aurično je teže precizirati zbog postojanja spojeva, ali bazično se radi o osovinama koje idu iz druge tj. sakralne do grlene čakre (na kraju teksta protokoli samoiscjeljivanja). Sve ovo se „trese“ jer se tako, među ostalim, aktiviraju one DNK memorije o našim sposobnostima koje zovemo „božanskima“). Sve ovo djeluje poetski kao teorija, ali ispričat ću vam i primjer iz života, da razumijete zašto trese i nije baš najugodnije, i da znate da je sve ok. Znači, Stella. Moja prijateljica, oličenje venerijanskog tipa žene: gdje god se pojavi, svi s njom žele voditi ljubav. Vibrira seksualnom energijom - i kad ima masnu kosu svezanu u rep, staru prljavu trenirku, pa čak bude i nervozna – nema veze: u ženama i muškarcima izaziva privlačnost tog trena, a obožavaju je i životinje i djeca. S druge strane, ima jakog Merkura – genijalan i brz um, rječita, načitana, elokventna. Žena Boginja. I kaže ona meni neki dan, poluluda jer je sve baca tako da je ili euforična od ushita ili „četvernoške zemlja-zrak“, da jedva hoda od boli u jajnicima. I da krvari crnom krvi, što je počelo tri dana nakon što je redovita menstruacija završila. Inače, Stella je zdrava, svjesna i duhovno vrlo razvijena osoba, nekada je radila kao vibracijski terapeut jer ima dar iscjeljivanja zahvaljujući kojem vas dodirne par puta i vama od sreće pjeva duša (opet Venera). Stoga zna što i kako treba učiniti da si pomogne. Ali avaj! Ništa ne pali – crna krv se ne miče već danima. Svjesna je da pušta staro. I mi pogledamo u Sveti Tarot (Ki Tarot): čisti, pušta, sva svoja seksualna iskustva. Kad se, naime, inkarniramo na Zemlji, inkarniramo se s dominantnom energijom, a s njom idu njoj pripadajuća iskustva. Tako se moja Stella, od svoje prve inkarnacije na Zemlji (Lemurija), inkarnirala kao osoba koja prosvjetljuje i iscjeljuje s jakim kundalinijem (seksualna energija). Na svom putu po Gei, u toj je ulozi prošla jaka iskustva – od učiteljice Tantre u Indiji, preko seksualne špijunke, do prostituke u Chicagu... Svaka, ama baš svaka inkarnacija joj je obilježena glavnim zadatkom (nošenje Svjetla) kojeg je ostvarivala svojom glavnom energijom – seksualnom. U toj je avanturi prošla svjetlo – bila slavljena, uvažena, poštovana, i mrak – bila silovana, zatajena, ugušena. I sve to, u paketu, sad izlazi van: ona kašlje k'o konj (grlena čakra = Venera) i krvari, doslovno. Jasno da vas se ovo tiče i ako niste primarno venerijanska osoba. Jer svi, ama baš svi, nosimo ovaj princip u sebi. Moj prijatelj Ivan se, pak, danima ne miče s wc-a: čiste se zapisi debelog crijeva. Jer, u sadašnjim tijelima smo muškarac ili žena, ali prošli smo oba iskustva u brojnim inkarnacijama. Zbog toga se Venera (Shukra u vedskoj tradiciji) ponekad prikazuje kao Merkur u zapadnoj – kako ima oba spola tj. hermaforditski. Što je sasvim u skladu s integriranjem svog osobnog yin i yang pola.


DNK Aktivacije: SamoSpoznavanje&SamoIscjeljivanje


Dakle, ako tj. kad vas, „operu“ intenzivni transformacijski procesi – ekstremene oscilacije u apetitu, mentalnom polju (od živčanoće, konfliktnosti do prepospanosti), hirovitost seksualne želje, čudnovonjska izlučivanja iz tijela...- važno je zadržati fokus i podržati se. Znači, vježbe disanja jer otpuštaju napetost i umiruju um. Kada se izdišete, radite afirmacije, a ako nemate vremena za sve, sjetite se ključne i nju ponavljajte, a ona je: JA JESAM BOŽANSKO BIĆE, U POTPUNOSTI ZDRAVO, SRETNO I ZADOVOLJNO. Njome ste obuhvatili sve, jer čim ste sretni i zadovoljni, znači da ste na svim razinama ispunjeni. Vještina (samo)ovladavanja umom je, već znate, princip Merkura. S druge strane, u samoiscjeljivanju će vam pomoći dodir (princip Venere) i to kroz rukopolaganje: dlanovi su, što pokazuju i slike Isusa, Marije i svih svetih, iznimni emiteri svjetlosti tj. energije jer je na njima akupunkturna točka osrčja („vreće“ kojom je obavijeno srce) kroz koju direktno provodimo božansku ljubav (univerzalnu bioenergiju, znanstveno rečeno). Elem, rukopolaganje funkcionira tako da stavimo dlanove na problematično mjesto, umirimo se disanjima, opcionalnoumrežimo/osvijestimo svoju DNK i dišemo svjetlost. Rekosmo gore koji su venero-merkurijanski dijelovi tijela, no vi ste slobodni staviti dlanove gdje god hoćete ili vam dođe. Pri fotopopravku i rukopolaganju (pripremljenom na navedni način) u Svijest vam dolaze informacije koje su vam potrebne – uglavnom boje koje putem dlanova pohranjujete u odabrane organe i/ili tkiva. Malo je kompleksnije kada radite iscjeljivanje aure, ali evo, iscjeljivanje aure ide ovako: Sjedite ili lezite tako da vam tabani dodiruju pod, a kralježnica je uspravna. S nekoliko dubokih udaha i izdaha se opustite. Zatim zamislite kako među rukama držite veliku kuglu, cijelu od zlatne svjetlosti. Vidite se kako u njoj ležite. Kroz tjeme (fizički, naravno, kroz nos, no sviješću udahnite kroz tjeme) udahnite srebrnu svjetlost i kroz dlanove je izdahnite u kuglu. Potom dlanove premjestite iznad grla i 3 cm ispod pupka sebe koji leži u kugli i nastavite iscjeljivati to područje dišući srebrnu svjetlost. Kada vam se pojavi formacija (strijela, kuka ili bilo koji drugi oblik), oslobodite je iz tijela na način koji vam dođe. Obično je prvo što vam dođe ispravno, što uključuje i boje svjetlosti. Počnite sa srebrnom i ljubičastom, no kada vam se tokom rada počnu pokazivati i druge, radite s njima. Dišite, kad osjetite da ste u miru, zahvalite Sili/Božanskom/Stvoritelju svega što Jest – kako god doživljvavate tu Energiju i završite vježbu. Ovo radite svakako pet dana za redom, zatim napravite pauzu od pet dana, a u drugoj rundi od pet dana završavajte tretman disanjem zlatne svjetlosti u cijelo tijelo. Oni koji su sve ovo odradili sa Sobom, pa im nije ništa tijekom tranzita i ostalih transformativnih procesa, mogu plemenito i humanitarno raditi fotopopravak na Gei, Majci Zemlji: uzmite globus i po istom protokolu, navalite. Deset minuta rada je, za oba slučaja, minumum. Načelno, dolazit će vam vibracije („boje“) koje su potrebne. No, samo da znate da možete i voljom prizvati pripadajuće, a to su: za Veneru zelena, svijetlozelena, smaragdno zelena i svijetlo roza/ružičasta, a za Merkura svijetložuta, bordo te narančasta.


Ki Tarot: Skrivena Poruka


Dakle, proces je tu i, sa svim ovim u Svijesti, spremni smo za njega. Nova dimenzija počinje, otvara se i sigurni smo pustiti staro. Ne uzrujavajte se ako vam nije ništa. Proces razvoja/uzlaza duše je individualan i odvija se u valovima, što znači da će nekoga strefiti sad, nekoga za mjesec dana, a netko ga je već prošao. Poanta je, sve je kolektivno, ali i individualno. Zapamtite jedino da je u svemu bitna ravnoteža. A kad smo kod nje, Ravnoteža ili Uravnoteženje je ime Tarot Arkane koja se javlja redovito zadnjih tjedan dana, kada ispitujem o vremenu tj. fazi u koju ulazimo. Uz nju se javlja Kralj Zemlje. Ravnoteža predstavlja Vagu, kojom vlada Venera, a Kralj Zemlje predstavlja Djevicu, kojom vlada Merkur. Jedino što trenutno mogu zaključiti iz ovoga jest da je rujan velik i, na neki način za Zemlju ključan mjesec zbivanja i odražavanja ovih kozmičkih procesa jer i Vaga i Djevica sjedaju tijekom rujna. Što god bilo, zapamtimo da Stvaramo svoju Stvarnost: svojim mislima i uvjerenjima (Merkur) te osjećajima i djelima dijeljenja (Venera). Stoga, usmjerimo se u svjetlost božanskog bića i emitirajmo božansku ljubav svaki trenutak svog Postojanja. Sai Ram&Jai Guru Deva.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram