Komunikacija Aurom

Glavnina komunikacije među ljudima je energetska: to znači da, u stvari, prije nego uopće zinemo, razmijenimo s okolinom sve informacije o sebi, barem ključne. Jasno, putem aure.

Ključnim prijemnim centrom se smatraju srce i srčana čakra te solarna čakra. Ovisi kako kod koga, najčešće je srce, no uputno je imati u svijesti i solarnu. Vidjet ćete radom. Glavni odašiljni centar je čeona čakra. Znači, kao srčanom čakrom primamo informacije, a čeonom šaljemo – najjednostavnije, želite li nekome nešto sugerirati, u svojoj čeonoj čakri formirate SLIKU INFORMACIJE (jer mozak pamti u slikama) i dahom je energetski usmjeravate u njegovo srce. No, ovo je bitno znati zbog rada SA SOBOM, odnosno dobivanja intuitivnih uvida izravno.

Kada, primjerice, tražite više vodstvo za rješenje nekog problema, formirajte pitanje u obliku slike u svom umu, u čeonom centru i pošaljite ga kroz tjeme. Zatim osluškujte informacije u srcu. Mogu doći odmah, ili nakon par dana – po osjećaju ćete prepoznati da se tiču vašeg pitanja. Zakon je da vjerujete prvoj informaciji, čak je zapišete – za slučaj da je nelogična racionalnom umu, a povezat će se u smislen odgovor nakon još niza informacija. Vjerujte sebi i vjerujte prvom dojmu. Ne forsirajte i ne mislite: u proces ulazite nevezani, kao da vam je svejedno kakav će biti odgovor (ako „navijate“, uključujete um i zamućujete jasnu informaciju).

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram