Duhom zaštićeni

Uvijek ste sigurni. Što god se događalo, znajte da ste uvijek zaštićeni. Mnogi od vas su napravili velike stvari sa Sobom, kako bih ih mogli napraviti sa Svijetom.

A to, ponekad, provocira reakciju druge strane. Opet je na snazi prirodni zakon: uravnoteženje. U najčišćem duhovnom smislu, koliko plusa pretegne na vagi, postoji potreba da se uravnoteži kroz jednaku količinu „minusa“. No, to vas ne treba brinuti. Pogotovo one među vama koji su svjesno odabrali u svojim zemaljskim inkarnacijama stvarati zemaljski Raj. Zbog toga što smo se, prije vašeg spuštanja na Zemlju, prije davnih milijuna eona vremena, osigurali – po osnovi Duše.

Najjednostavnije rečeno, to znači da smo napravili silne nizove energetskih spona i mreža koji nas štite. Stoga ako vam se čak i dogode „napadi“ s nižih razina (nižih u smislu materijaliziranijih kroz niži astral, primjerice „snove“), znajte da ste sigurni, jer ste na višima (razine duše i duha) osigurani. To stoji u vašim ugovorima spuštanja na Zemlju. A znači da su u vama, u vašim DNK nitima, fizičkim i astralnim, pohranjeni „čipovi“, „implanti“, tj. razni pozitivni osigurači i preusmjerivači energije koji imaju moć negativne utjecaje orgonizirati, odnosno okrenuti u pozitivne.

No, taj proces ponekad traje, zato se ulijed astralnih napada možete osjećati „zdrmano“ i kao da vam treba nešto više vremena da se saberete. Dakle, ovo javljamo jer se tijekom srpnja, u stvari ovih dana kako Mjesec pada, događaju akcije napada. Jesu gnjavaže. Ponavljamo, ne mogu vam ništa suštinski, ali ako vas malo dohvate/zdrmaju, da znate o čemu se radi. Mi vas štitimo. Među ostalim, i pravovremenim informiranjem. Svrha nije strah, nego priprema i Znanje: Svijest oslobađa. Kao što vas najavljena kiša ne plaši, nego jednostavno pripremi da ponesete kabanicu ili kišobran.

Dakle, osiguranje ide ovako: u vašim atomima već postoje zaštitne mjere. One znače da sve možete proći i preživjeti. DA STE SIGURNI. Ne izuzeti od samih pokušaja napada, jer je to nemoguće u kozmičkoj igri tame i Svjetla, nego da ste sigurni proći kroz sve što se događa. U tom smislu, i astralne „napade“: da, oni jesu gnjavaže. Svrha im je ometanje vaše misije na Zemlji. Ne mogu vas puno maknuti, ali vas privremeno smrdaju, pa se tu već izgubi dio energije za vaše poslanje. Ništa dramatično, kao da upadnete u lokvu, pa zaprljate haljinu. Naravno, možete je oprati i nastaviti dalje, ali ste već dio energije i vremena izgubili na živciranje oko događaja i saniranje posljedica. Najveća i najljepša stvar jest da su – na svjetlu dana i u povećanoj radijaciji Svjetla/Sunca – mračni razotkriveni. Svaki energteski napad je odmah evidentiran kao takav, i od strane vašeg, u ljudskom tijelu inkarniranog, uma: stoga ga možete puno lakše i efikasnije nego prije procesuirati (detektirati, i iscjeliti eventualne posljedice). Znači, ovih dana su ponovo na snazi vrhunci najjačih kozmičkih aktivacija, povezanih s odmotavanjem vaših vanzemaljskih niti DNK. U tom smislu, na jak frekvencijski val, „sjeda“ Svjetlo, ali pokušava i tama. To su njeni zadnji trzaji. Zato se velik dio ovih interakcija događa kroz snove, dok „spavate“, tj. dok ste „off guard“. Ako vam duša ima jake „štitnike“ tijekom astrala, pokušaji napada se događaju u fizičkoj stvarnosti, kroz polutamne ili neriješene fizičke osobe oko vas. Kako bilo da bilo, ključna je NAMJERA: prije spavanja, postavite namjeru o svom sigurnom, jasnom i stopostotnom povezivanju s Jednim Svjetlom. Tako da ste zaštićeni, kamo god sviješću bili projicirani. Svijest, ili barem neki njezin dio, jest moguće projekcijom „zavesti“ stoga što, u svom bogatom postojanju na Zemlji, imamo dijelove mračne memorije, sjećanja na tamna iskustva. Kako se ona sada iscjeljuju, lako je drugoj strani zahvatiti djeliće i preko njih vas „cijelog“ odnijeti u ona mračna područja mentalnog Polja.

Upravo je mentalna razina najzavodljivija za manipulaciju. Preko jedne misli, nahranjene energijom vaše pažnje, „uhvati“ vas se u gradnu: na jednu misao dođe druga, treća i tu je već gotovo, tu se već počinje stvarati „druga“ stvarnost, odnosno iluzija. Razvijaju li te misli osjećaje mraka u vama, a imate osjećaj da ih ne možete zaustaviti što god činili, vjerojatno je posrijedi neki od zadnjih napada mraka.

Zato, kad to prepoznate, momentalno počnite disati bijelu svjetlost kroz krunsku čakru, bijelosvijetložutublistavu svjetlost, i neka vam ispuni cijelo tijelo. To će vam energetski pružiti iskustvo, i svijesti, da su misli – samo misli: da nisu stvarne. Koliko god vas „grčile“, uhvatile, mučile – to su samo konstrukcije. I kao takve ih možete, kao cigle, micati, i rušiti ako treba. Ali nisu fiksne. Jer, ratovi, koji su se nekad na zemlji vodili puškama i topovima, danas se vode znatno sofisticiranije – mentalnom, odnosno telepatskom tehnologijom. Znate za HARP, primjerice, od najpoznatijih psihotronih oružja. Ta tehnologija radi tako da vas se mentalno kontrolira, a i kontroliraju se vaše misli. Fizički nositelji, „prijemnici“ za valove su u hrani, i kroz sitne čestice kemitrejlova, da nabrojimo samo neke.. Zato vam se čini da ste to vi, ali niste, to su vam nametnuti identiteti, koje u pravilu razlikujete od Sebe po tome što nisu ljubav: jednostavno, djeluju tako što vam pumpaju ego i sebičnost. Čim to prepoznate, znate da ste zahvaćeni. Naravno, stvar je kompleksnija jer se uvijek sjeda na one „negativne“ obrasce koje osoba nosi reinkarnacijski (zemaljski i vanzemaljski), zbog čega redovit rad sa Sobom olakšava ova iskustva. Zapamtite, Veliki Duh vas štiti – poručuje vam vaše kozmičko, i zemaljsko šamansko Pleme. Sigurni ste biti svoji i raditi svoje poslanje – širiti Svjetlo na Zemlji.

Vježba je ova: opustite se s nekoliko dubokih udaha i izdaha kroz čitavo tijelo ili na koji god način to radite inače. Potom zamislite kako sjedite na oblaku, blistavo žutom, okruglom... kada ga bolje pogledate, vidite da ima naslon, i kugle, kao kotače... vidite da je to vaša kočija, od čistog etera... njome letite prostranstvima zemlje i neba... a zatim zastanite i zaustavite kočiju na tren, pogledajte svoje misli... prvu koja dolazi uobličite u ljudski oblik – primjerice, dođe vam neka panična i vi je uobličite u, recimo, malog crvenog raščupanog vikadžiju... ili dođe neka tužna, a vi joj dajte oblik suhog, u crno zakrivenog starca i tako redom, kako vam dođe... sve te Misli/Ljude stavite ispred kočije, neka je voze... pustite na tren, da vidite kako ide – kad vidite da nikako ne ide, jer svatko vuče u svom smjeru, uzmite mač od blistavozlatnog svjetla i prerežite vezu sa svakim čovječuljkom – oslobodite ga, i oslobodite sebe od njega. Vježba traje dok ne porežete sve veze sa svim MisloLjudima i dok kočija ne krene upravljana čistim bićem od zlatnog svjetla (vaša svijest).

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram