Uzlaz u toku

​Osjećate - intenzivnije je nego ikada... S jedne strane - duhovnoenergetski proces (uzlaz Duha), a uz njega fizičko/prirodni (približavanje precesije i prolazak kroz fotosnki pojas) te društvena zbivanja (tempiranje objave vanzemaljskog prisustva na Zemlji) čini jedinstvenim ovu fazu razvoja na Zemlji.

Osjećate, radijacija je sve veća. Valovi svjetla, snopovi vide se i tijekom noći - goleme količine energije se, povećano i pojačano, spuštaju na Zemlju i to svi osjećamo: uzlazi Gea i sve, svi na njoj. Poplavi, potrese, uragani... bilo na površini planeta na kojem živimo, bilo u nama - imaju samo jednu funkciju, a to je čišćenje, oslobađanje svega nepotrebnog da bismo, u razine i dimenzije Svjetla, putovali lakši. Stoga je žestoko jer otpadaju najteži, najmračniji i najdublji zaostali blokovi. Prije nije bilo šanse da na oslobađanje, u površinu, izrone ovako duboki obrasci, tj. složeni paketi.

Oni koji rade sa Sobom, tj. svojom sviješću, mnogo su napravili u tom Procesu, ali se sada ne trebaju čuditi ako ih drma nešto što su mislili da su već davno iscjelili, ili nešto novo što sad iskače a da nisu imali ni pojma da to postoji u njima. Kao što znamo, centralno galaktičko Sunce emitira silnu količinu energije (valove, snopove svjetla); naše sunce reagira erupcijama, a na Zemlji radijaciju osjećamo raznoliko. Globalno, kroz suše i navedene procese promjena - nestanak vremena, "čudnu" atmosferu u zraku, klimu, vjetrove, vode... Osobno, odmotavaju nam se sjećanja iz DNK i bistri kristalinska struktura tijela: dakle, žestoko nam je. Multidimenzionalnost prestaje biti koncept - osjećamo je kao stvarnost. Ako istovremeno osjećate, banalno, da ne možete jesti, pa ste u trenu abnormalno gladni, ili istovremeno osjećate više stvarnosti - to je to. Ovo s više stvarnosti: ključ je u fokusu. Ako ste primjetili, manifestacije su momentalne - na tren vam se čini da ste raspadnuti, da vam je um raspadnut, ali ako se natjerate na neki rad, koncentracija postane momentalna i maksimalna. Ovdje je VOLJA rješenje - ako vas drma, a trebate se sabrati i raditi nešto, VOLJA, i polako, vraćajte se voljno na zadatak i pomalo. Uz to, kolektivno i osobno se, rekosmo, oslobađaju najčvršći spojevi. Dakle, u redu je ako ste već prije sa sobom riješili ove i one obrasce: sada izranjaju korijenski uzroci, zato djeluje zahtjevnije nego ikada.

No, zračenje snage je toliko da se sve raspetljava u sekundi. Podsjećamo, BIJELA SVJETLOST je trenutno najjače vozilo u visine. Dišite je u tijelo, i pustite je da čisti i radi svoje.Društveno, kao što znate, čeka se datum tj. trenutak objavljivanja vanzemaljski vrsta zemaljskima. Istina, Olimpijada je zaista lijepa pozornica za ovakvo predstavljanje.

Suština je, dinamično je, to znamo, i tim više je ključ održati SEBE U CENTRU. Počet će dinamična zbivanja, a kako se multidimenzionalnost realizira, to može djelovati intenzivno - dimenzije se prožimaju (više o fuziji ovdje), psihičke moći razvijaju i nevidljivo postaje vidljivo. Glavna prepreka je strah: moguće da ga osjetite jer je sve nepoznato. Jedino važno je osjetiti strah, a ne prepasti se - znači, biti SVJESTAN procesa i DAHOM VRAĆATI FOKUS. Pri susretu s nepoznatim oblicima u zraku, bićima i energijama oko sebe, uvijek ih provjeravajte svjetlošću: blagoslovite ih ružičastozlatnom svjetlosti ljubavi srca i po reakciji ćete znati koje je prirode vibracija. Dizanjem u svjetlost i ostankom u miru ste sigurni, koliko god intenzivno bilo.

Istovremeno, webom kruže reklame o tome da je dobro imati spakirane torbe za preživljavanje.Nije. Nužno je imati SPREMAN DUH. Proces Uzlaza je, u konačnici i prvenstveno, duhovni proces. Naravno, prati ga praksa i društvena zbivanja - zato što prirodna pretpostavka ovog procesa (spomenuta nova energija) omogućava novu, sazrelu Stvarnost: onu u kojoj stvaramo društvo utemeljeno na razumijevanju, prihvaćanju i voljenju različitosti, svjetlost i zvuk kao pogonsku energiju te sustav utemeljen u prirodnoj hijerarhiji duše i duha. Svojevrstan Raj na Zemlji: da bismo ga ostvarili, prvo trebamo krenuti od sebe, odgovornosti za svoju vibraciju. Dakle, zbunjenost, strah, čudna stanja tijela i duha (od fizičke preosjetljivosti i umora, do razdražljivosti i "ludila" do briljantnih stanja uvida) - osvještavajte DAHOM, a sa ciljem povrataka u MIR. Iz te razine - uvijek ste SPAŠENI.

Kad smo kod SPASA, i spomenutih kofera.... stalno se ponavljaju informacije da smo SIGURNI I SPAŠENI. One ne znače da trebamo sjediti besposleno, nego da smo sigurni otpustiti paniku. Bez obzira što ne znamo točan scenarij, opustiti se, jer smo sigurni. Kad smo istraživali trenutnu poziciju planeta X (tzv. Nibiru, iako bića s planeta kažu da se ne zove Nibiru nego Helis) ustanovili smo da nam je prijateljski, i ponovila se informacija o sigurnosti. Istina je, on se tokom kolovoza i rujna najviše približava zemljinoj auri, ali... sve je ok, kažu naši svjetlosni galaktički.

Nebo iznad Zemlje je puno brodova - letjelice se čak vide noću, no tu su i brodovi. Sigurni smo. Ne zato što će nas netko spasiti, nego zato što nas spašava naša Svijest:(a već nas je spasio naš Duh): zahvaljujući tome imamo svijest o procesima u nama i oko nas, i zahvaljujući tome ćemo čuti svoju Intuiciju koja će nas voditi gdje je najsigurnije. Zapamtite, mnogi od nas dolaze iz budućnosti: ovu stvarnost smo stvorili, pa vjerujemo svojoj kreaciji. Znajmo da smo stvorili najbolje i najljepše za Sebe i nastavimo tako dalje, za Svijet, jer sada mislima stvaramo najjače nego ikada. Stoga mislimo Radost. Jai Guru Deva.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram