Ja, Boginja

Gledajući sebe u oči pred ogledalom, zahvaljujemo Boginji, Sebi Božanskoj i slavimo blagdan Velike Gospe Svjesno.

Božansko se, znamo, očituje kroz dva principa – onaj plusa i minusa, yina i yanga, tzv. ženski i muški... Često govorimo „hvala Bogu“, zahvaljujući muškom, yang, očinskom principu. I to je ok. No, nije li malo neuravnoteženo nikada, ama baš nikada reći i „hvala Boginji...“. E, pa, koristimo njezin blagdan – Veliku Gospu – da pozdravimo ženski aspekt božanskog, Boginju Majku, Ljubavnicu i Zaštitnicu, zahvaljujući nekim njezinim licima/vibracijama u našim životima. Neka vas blagoslovi velika, najveća Gospa: Boginja. Jer, njen dar znači zreljenje svijesti u vama da ste vi – ona: reći „ja, Boginja“ znači prihvatiti u sebi izvorni božanski aspekt stvaranja, njegovanja, voljenja, i ljepotno-svjetlosnog zračenja.


Dakle, gledajući se u oči pred ogledalom, izgovaramo ovo u svijesti ili glasno. Više o energiji Boginje ovdje, zatim možemo uključiti i Afirmacije Boginje, s lanjske proslave, su ovdje, a danas zahvale:


AFRODITA, hvala Ti na ružičastom plamenu Ljepoti Ljupkosti; AMATERASU, hvala Ti na mudrosti otvaranja Svijetu; ATENA, hvala ti na moći jasnog rasuđivanja i pravednosti.... BRIGID, hvala Ti na svijesti svjetla i lakoći buđenja frekvnecije svjetla u meni. CHANG O, hvala Ti na dubini konteplacije i bistrini vlastite vizije, i samopouzdanju u nju i sebe. DIANA, hvala Ti na vječnoj čistoći i nevinosti; DURGA, hvala Ti na pravednoj borbenosti ESTSANATLEH, hvala Ti na plodnosti stvaranja i kreativnosti duše te svjetlosnim plodovima slušanja duha. FREYA, hvala ti na hrabrosti ostvarenja svoje volje i moći da vjerujem u svoje snove. GEA hvala na iskustvu života na Zemlji i realiziranoj moći manifestacije i utjelovljenja;GWENHWYFAR hvala na odlučnosti kraljice. HATOR, hvala Ti na zavodljivosti i ljepoti istine, šarmu duha ISIS, hvala Ti na daru samoobnavljanja, znanju alkemije duše i vječnoj mladosti; INANA, hvala na svjetlosnim snovima i zvjezdanom vodstvu za njihovo otjelotvorenje u biranim stvarnostima. JUNONA, hvala ti na podršci duge Tradicije Nositelja Svjetla i iskustvu stalne prisutnosti i vodstva mojih duhovnih vodiča KALI, hvala ti na neustrašivosti, odlučnosti, snazi i smijehu transformacije, s kojima vidim nevidljivo i uvijek mračno pretvaram u svijetlo. LAKSHMI, hvala Ti na povoljnim znakovima za življenje svog duhovnog i materijalnog obilja MARIJA, hvala Ti na snazi strpljenja, razumijevanja i nadilaženju tuge u Razumijevanje; NYAI LORO KIDUL, hvala Ti na svijesti o mojoj mračnoj strani i snazi svjetla da je vidim i transformiram izvan pada u iskušenja, a ostankom u vrlini duha. OYA, hvala Ti na bistrini uma i vjetrovima duha koji moje misli redovito čiste i bistre PARWATI, hvala Ti na spretnosti, vrlini, jasnovidnosti i upornosti ljubavi. QUAN YIN, hvala Ti na suosjećanju i umijeću predaje: tome što više pustim, više dobijem RHIANNON, hvala Ti što sreća prati svaku moju promjenu i što mi svaki skok u nepoznato donosi radost SARASWATI, hvala Ti na duhovnom i energetskom znanju u teoriji i praksi. TARA, hvala na iscjeljenju svih mojih tuga u blistavobijeloj svjetlosti, i na Radosti. Sretni mi počeci s tobom uvijek bili! UKEMOCHI, hvala Ti na lakoći transformacije i moći vladanja životnom energijom YEMANA, hvala Ti na vodama inspiracije, umjetničkoj ravnoteži stvaranja i alkemiji duha VENERA, hvala Ti na transu ljubavnika i tantri života. WAWALAK, hvala vam na čaroliji obnavljanja i snazi uzlaza iz zahtjevnih situacija. ZORYE, hvala vam na stalnoj svjetlošću zaštićenoj vezi s Izvorom, britkom intelektu Sunca i zrakama svjetla koje osjajuju moju DNK.


* Koje Boginje djeluju u vama kroz svoje vibracije gledamo na KI TAROT BOGINJE, a dogovaramo na devidas.dea@gmail.com i dea.devidas@mail.com


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram