JazzMan, za Mene

Dodir mu je bio mekan, pun želje i sjete... Glasno tih, kao ptice kad noću lete.

Sasvim nježan i proziran – rekla sam mu da je dijete No, Dječak zna svoju dob, zato je čarobnjak u šumi sreće.

Snažan, čvrst i neodoljiv. Muškarac čiji trag ostaje u dubini, nevidljiv. Traje dugo i oživljava sretan - - daje život, budi se s vrata, i osjećam da je vječan.

Kao tajna, koju samo ja znam Volim je i čuvam, jer je moja stvarna bajka.

On tako lijep, prekrasan. Prepušten, a svjestan. Snažan i mirno moćan. Kad pomislim da je možda dalek, pokaže koliko je prisutan Svakim atomom, svim bićem - preuzeti kontrolu, u suprotnom je nemoguće.

Ritam nam je bio divan; tako lijep, skroz jazz Sveprožimajući, iz trena u tren...sve dublji I sve burniji za crveno srce.

'Volim Te', kaže, potpuno predan Slutim tu stvarnost, i iz straha joj se ne dam U strasti i melodiji, pjesmi što iz moje žudnje sviće, želim ga snažno, no bojim se boli s kraja priče.

Stoga bježim, pa se vraćam Jer užitak je beskrajan U Smrti je Život, Zar se ja toga ne sjećam? Moj zaborav je ipak prolazan i vidim da je zvijezda. Čiji je bljesak već uspomena.

To je bila Ljubav, vrijeme nije važno U onom ondje i sada čarolija se zbila, i zauvijek vlada. Možda i stoga što zaista posljednja umire nada

Zato je svaki soul glas njegova mantra Koja me vraća u noć Ljepote gdje sreća nije bila zamka. Ljubav je samozvano stigla, pa još mirno teče a ja slušam jazz i ljubim to večer.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram