Razmjena Svjetla

Naša komunikacija je uglavnom energetska: riječi koje izgovorimo čine ako 25% razmjene, a ostale informacije prenosi naše energetsko polje (aura), i centri (čakre).

Postoje osobe s kojima, iz bilo kojeg razloga, trenutno ne možemo ostvariti kvalitetnu verbalnu komunikaciju. Tada je mudro napraviti energetsku pripremu i energetsku razmjenu, kada se – i ako –sama fizička komunikacija dogodi, da teče slobodno i rasterećeno paketa koje smo „skinuli“ astralno, tj. energetski.


Vježba: RAZMJENA SVJETLA Stanite ili sjedite tako da vam oba tabana dodiruju tlo i dahom prođite cijelo tijelo, od malog prsta na nozi do tjemena, izdahom otpuštajući/prazneći napetost iz svakog dijela tijela, iz svakog atoma. Potom se uzemljite načinom i pokretnite čakre, jasno ih aktivirajući i videći u njihovim frekvencijama/“bojama“.

Zatim ispred sebe zamislite osobu s kojom želite komunicirati na ovaj način: kada je pred vama, pozdravite je prvom bojom koja vam se javi, iz svog energetskog centra u njen energetski centar (jedan po jedan, znači svaku čakru posebno). Dakle, zavrtili ste svoje čakre i vidite ih jasno, u bojama. Potom je pred vama Osoba – pozdravite je sviješću. Zatim detektirajte gdje joj nešto treba (tipa oko srca, samo vam se pokaže, vi jedino trebate biti dovoljno mirni da se pustite vidjeti). I zatim udahnete tu svjetlost i propustite kroz svoj srčani centar na osobin srčani centar (recimo da je trebala zelenu). Nakon toga joj propustite cijelu dugu (jedan udah, kojim povučete cijeli Sunčev spektar kroz svoje tjeme i izdahom ga, nakon što je prošao kroz vas, izdahnete u sve energetske centre osobe).

Ova komunikacija je prva razina energetske razmjene kojom automatski iscjeljujete pojedine „rane“ vašeg odnosa. Možete zapisivati uvide koji budu nadolazili. Istovremeno ćete osvijestiti razinu primanja informacija – ponekad ćeš od neke osobe detektirati bijes usmjeren prema tebi, ponekad tugu ili... Što god bilo, vratite niz SVJETLA, u bojama koje se spuštaju kroz vas.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram