Otvaranje Partnerstvu

Energetska vježba otvaranja partnerskoj duši: biću s kojim smo vibracijski rezonantni.

Obratite pažnju na svoje tjeme i kroz njega (fizički, naravno, kroz nos, no sviješću kroz tjeme) udahnete srebrenu energiju neba, osjećajući kako ona prolazi od neba, kroz tjeme, niz kralježnicu, niz noge te kroz tabane ide do središta zemlje. Zatim, idućim udahom osvijestite zlatnu energiju iz dubine srca zemlje i udahom je povucite gore, kroz tabane, uz kralježnicu, kroz vrh glave te pratite kako završava u nebu. Osvijestite, i osjetite, kako se u ovom trenutku u vama povezuju dvije energije, čineći dvostruku spiralu. Osjetite kako „visite“ na toj beskrajnoj zlatno-srebrnoj spirali. Osjetite kako je ta dvostruka zavojnica, u stvari vaša DNK: učvrstite se u njoj. Što znači da dišete i osjećate (ispočetka ćete to vizualizirati, ali kasnije ćete prepoznati da nema potrebe jer to istinski osjećate) dok ne osjetite kako vas spirala postojano prožima.


Zatim joj se obratite u svijesti i tražite da vas vodi do vašeg idealnog partnera, s kojim ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Dišite i primajte informacije od spirale o sebi i njemu: primajte informacije znači obraćajte pažnju na sve osjećaje i senzacije, te misli koje vam se pojavljuju u tijelu. Vodite dnevnik o ovim iskustvima da zapazite gdje su strahovi i slabosti, ako ih ima, te da zabilježite uvide: one istine koje izrone i koje u potpunosti osjetite kako vam „sjedaju“ kako vam nešto govore. U strahove dišite kada izrone, kao da su oblaci na nebu, a vi tj. vaš dah vjetar – dišite u njih dok se ne rasprše. Jednako postupite prema senzacijama u tijelu – primjerice, ako vas tokom meditacije štrecne, zahladi, zaboli ili bilo kako se na bilo koji drugi način javi neki osjet u tijelu, stavite na to mjesto dlanove i, shodno intuiciji, udahnite kroz dlanove srebrnu ili zlatnu svjetlost iz spirale. Dakle, dišete nosom, rekli smo, no sviješću udišete kroz tjeme glave, udahom vam se cijelo tijelo ispuni novom količinom energije/svjetlosti, a izdahom to pohranite kroz dlanove na dio tijela gdje vam se javila senzacija. Ovo radite 40 dana, a nakon toga možete i ne morate nastaviti (dobro je). No, nakon 40 dana – u toj fazi ćete već sve ovo napraviti s nekoliko udaha za par minuta, dodat ćete slijedeću vježbu.

Stat ćete tako da su vam stopala razmaknuta u širinu ramena te se s nekoliko dubokih udaha i izdaha opustiti. Zatim ćete ponovo aktivirati dvostruku spiralu, kao u prethodnoj vježbi. Potom osjetite svoje tabane i energiju iz njih koja se spušta u zemlju – doživite nju i sebe s njom kao stablo čije korijenje prodire duboko u zemlju. Zatim osjetite svoj trup na jednak način te ga doživite kao tijelo drveta te zatim osjetite svoje ruke, gornji dio trupa i glavu te energiju koja prodire u nebo. Doživite ih kao krošnju drveta. Dakle, doživite sebe kao veliko, prekrasno, stabilno drvo. Dišite tako nekoliko trenutaka, a potom osjetite kako se vaše korijenje i krošnja isprepliću s korijenjem i krošnjom drugog drveta. To je vaš idealan ljubavni partner: osoba koja će vas ispunjavati i koju ćete vi ispunjavati: pogledajte to drvo (sviješću, naravno) i osjetite kako je ono, kao i vi, povezano sa Svime što jest – Svemirom. Ono ima svoje korijenje u zemlji, svoje grane u nebu i svoj trup. Svoja osoba. No postoji dio korijenja i grana koji se isprepliće, grli i prožima: to je vaš odnos. Osjetite kako „pijete isto vino, ali svatko iz svoje čaše“ i kako je to istinski odnos – i kontemplirajte o tome.

Zapamtite, nije važno da ta osoba dođe sutra – ovo ne radimo zbog toga. Ovo radimo da ustabilimo privlačenje pravog partnera, vibracijski rezonantnog.


* Osobni trening i KI TAROTI konzultacije na temu partnerstva i odnosa možete dogovoriti na devidas.dea@gmail.com i dea.devidas@mail.com

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram