Vorteks Sreće

​Duh je pokretač naših tijela, on je unutrašnja snaga tj. Život. Duh/Svjetlost/Izvor/Bog/J je ruka a, tijelo/kamen/rijeka/mačka rukavica kojom on u igri stoljećima orkestrira najvećim pokusom svih vremena što se život zove.

Kao izgubljeni sin Neba/Svijesti/Srca uma i Zemlje/Znanosti/Logike uma polagano im se vraćam u cijelosti te ujedinjavam u sebi ta dva polariteta, te dvije naočigled nedjeljive cjeline, suprostavljene jedna drugoj razumom, a ujedinjene srcem. Esther i Jerry Hicks pomogli su mi u povratku i razumijevanju Svijesti u ovom materijalnom odijelu/prijevoznom sredstvu.

Esther je medij eteričkoga bica koje ona naziva Abraham. Vidljiva je njezina promjena iz jednog u drugo/promijenjeno stanje svijesti kada prevodi informacije Srca Logikom ljudskoga uma. Da li je uistinu Abraham Bog ili Izvor ne mogu prosuditi. No osjećam da je na strani Svijetla. Svakako sami prosudite.

Naime Abraham govori američkoj populaciji jer tamo Esther održava seminare. Stoga njezina dijalektika i odgovori tj. pitanja odgovara americkom mentalitetu i kulturi. Ne brinite, približno smo im slični. Bez obzira, zakonitosti su to koje su univerzalne i sve primjenjive.

Mnogo smo puta čuli Kristove riječi "kucaj i otvoriti će ti se", "traži i naći ćes..." itd. Na što je Krist mislio? Naravno na Duh i Srce. Pitaj, traži, slušaj/gledaj srcem svoje unutarnje nagone, svoje poslanje, svoju Dharmu. Tako nas u ovome vremenu Abraham uči da je sve ono za čim Srce žudi vec darovano, u tom trenutku kada nastane želja materijalizira se i njezino ostvarenje.Materijalizacija se odigrava u nečemu sto Esther prevodi kao Vortex (energetska/elektromagnetska projekcija želje unutar univerzuma/Etera). No zašto onda sav taj Law of attraction ne funkcionira? Stalno nešto želim, ali nikako da dobijem?! Ego je tu glavni ometač. On je kao vrag i anđeo na ramenima crtanih junaka koji sapću u uho. Dva su osnovna problema: a) podsvijest/nadsvijest ne razumije negaciju b) bitan je emotivni osjet ushićenja/zadovoljenja želje kao da je već realizirana (ona to i jest s obzirom da nema budućnosti već je sve sada i zato jer svaka Želja Duha tj Srca postoji s obzirom da je to kreativna energija Svemira koja je stvorila sve što postoji).

Stoga, dragi čitatelji, treba brojati blagoslove svakodnevno, negativne stvari kojih je poprilično ne treba posvajati nego ih kao promatrač pogledati i odabrati/vidjeti u mentalnom Umu ono što srce želi, to osjetiti u 3 i 4 čakri te poistovjetiti realnosti. A srce ako je iskreno i povezano s Jednim će samo željeti ljubav, mir, dobrotu, blagostanje. Treba promatrati svoje misli, ukrotiti ih, razumijeti da su one plod logike uma/mozga, znati da su bitne i važne kao putokaz na putu u kojem imamo slobodu odabrati dobro i loše, ugodnu i negativnu emociju. Danas mislim, sutra jesam. Treba znati utišati mozak meditacijom i osluškivati tišinu/promatrača u djeliću sekunde između udaha i izdaha u tzv. Samadiju. U toj je sekundi srce otvoreno i u vortexu te najbolje zna sto je Duši potrebno. Znate da ste u vortexu prema Abrahamovim riječima kada ste sretni, zadovoljni, ispunjeni. Život je prilicno jednostavan po pitanju Abrahama, sve se svodi na suštinsko jesam li sretan/sretna? Kada znate taj odgovor znate i gdje krenuti.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram