Za sve koji.... su Svoji :)

​Huuu, pa ovo ne staje, zar ne? S jedne strane, stvarno je intenzivno – energetski, pa se to odražava kolektivno i osobno.. A onda, u međuvremenu – ulijeće hrpa „Spasitelja“...

... pričaju o vanezamaljicima, napamet znaju i papigare na webu pročitane stvari kao svoje „kanalizirane istine“, pa drže radionice, igraonice i ine varaonice....a sve pod krinkom „Svjetlosnih prosvjetitelja...“. Kako, poBogu, odabrati Istinu u bujajućoj prepisanoj i kanalizacijskoj hrpi smeća... E, pa, intuicijom, rekosmo, zdravim razumom i – Sami sa Sobom.

Znači, male upute ovdje i sad bi bile:


1. Vi ste sami svoji majstori, života i svijesti.


2. Nitko, ama baš nitko vam ne može pomoći ni odmoći osim vas samih, i vaše Volje, te Izbora da djelujete u skladu sa Svojim (ne tuđim) uvjerenjima. Drugi vas mogu uputiti i inspirirati, no pritom promislite koliko vas to košta, ne samo novca, nego vremena, sampouzdanja... Vi ste Božanski, i nosite to u sebi - VJERUJTE BOGU, ZNAČI VJERUJTE SEBI.


3. Vas, vašu obitelj i voljene... nitko ne poznaje bolje od vas samih. Istina, ponekad je od šume teško vidjeti drvo, ali ljudi, NISTE GLUPI!!! Kad ćete se prestati podcjenjivati? I vjerovati više drugima nego sebi? Ajmo sad, odmah, možete to shvatiti kao trening, ako vas volja, ali suština je: Vi ste PUT, ISTINA I ŽIVOT: živite to.


4. Razlikujte originalnost od kopija: kopije nikada nemaju snagu Izvora: žive u uvjerenju da je prenose i rade veliku stvar, ali to je isto hranjenje ega: kao da se ponose što imaju porsche, a vi se vozite tramvajem. Zar će vas takvi ljudi ičemu naučiti? Morate li platiti svoje karmičke lekcije samo zato što se bojite, što vam pričaju nepoznate priče koje djeluju egzotično, pa na to "padate", morate li gubiti vrijeme kojeg ionako baš nema previše...


5. Dakle, ljudi, rock'n'roll: vrijeme je žestoko, plešite, dišite, budite svjesni svojih ciljeva i vlastite snage: nitko, osim vas samih, vam neće pomoći i umjesto vas vaš život odraditi. Svatko tko garantira drugačije, u zabludi je, a i vi ste, ako vjerujete. Imate sve što trebate - a ključ su vježbe disanja (link ovdje), ne dopustite svojoj lijenosti i uvjerenjima ("kako ću sam/a") da vas izbace iz ritma. Možete, i hoćete.


6. Vanzemaljci, politika, ekonomija... Vjerujte, kad ste ostvarili Sebe kao Projekt, možete to i sa Svijetom: da je dovoljno svjesnih ljudi, učas bi se svrgle kvarne vlade i ostala sranja, pardon stanja, svjetkse politike. Dakle, ovisi o vama: koliko ste Svjesni, i Svjetlosni (protok ostvarujete disanjem, vježbe gore) kad ćemo moći ostvariti Raj na Zemlji. Hope This LIfetime ;)


7. Pa onda, vanzemaljci i kad će više pobogu ta Objava da surađuju s vladama. Znate kad? Kad ih natjerate! So do it - možemo, jer u suštini, iza svih pojavnosti, svemirske i vanzemaljske, mi smo DUŠE. Kad osvijestimo da kao Duše djelujemo, pa iz te razine počnemo Stvarati, tada ćemo i Objavu i novi svijet Kreirati.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram