Ja volim Sebe

Ključna misao za podsjećati se, svako malo – jest ona o tome da smo voljeni. Mi to teoretski znamo: vidimo da je Božansko stvorilo nas, a ne recimo, još jednog Isusa ili Majku Terezu, ali ipak, svako toliko... djelujemo iz neljubavi prema sebi, umjesto ljubavi.


Tome je tako zbog materničnih programa: to su oni psihoenergetski paketi koje svaka beba, za vrijeme boravka u maternici, prirodno „skine“ od majke. I oni su, u najvećoj mjeri, koncentrirani u sustavu želuca, slezene i gušterače. Te pratećem auričnom dijelu solarnog pleksusa. Mjestu koje je najzaposlenije primanjem intenzivnih valova svjetla kojima svjedočimo cijelu ovo godinu. Takav fotonski poticaj otvara nas više nego ikada, i u konačnici čini bićima ljubavi. No, put do tamo trese. Kao kad se penjemo na prekrasan planinski vrh, ali staza do njega ima i svoje opasne dijelove, zla čudovišta što vrebaju i druge izazove. A mi smo upravo ušli u zadnju fazu kada se događa finalno brušenje paketa u ovim organima, fizičkim i auričnim. To znači da zadnje prepreke uma otpadaju, mijenjaju se i zato bole: zato se događa da duhovno, mentalno i na svakoj razini znate da je, recimo, mudro ići lijevo, a onda kada krenemo, naše emotivno tijelo vrišti „neeeeeeeeeeeee“ u očaju. Ovo raslojavanje, rašćišćavanje mentalnih i emotivnih slojeva, za njihovo novo, čišće promrežavanje, traje cijelo vrijeme, ali je sada intenzivnivije jer je vidljivije. U tom smislu, svako „ludilo“, depresija, očaj i ostala suluda stanja koja se mogu događati u procesu znače da se čisti naš temeljni osjećaj voljenosti. I osobne moći koja proizlazi iz svijesti da smo voljeni jednostavno jer jesmo, po prirodnom zakonu, bez ikakvih drugih dokaza ega. Da smo voljeni sami po sebi, bez potrebe da nam to potvrđuju voljeni, bliski, poslovni rezultati ili društvena prihvaćanja. Da smo voljeni jer smo, jednostavno, živi. Iz ove razine doživljaja sebe kao bića koje je voljeno i koje je ljubav, zapravo jedino iskreno živimo i stvaramo ljubav. Naravno da niz duhovnih energetskih praksi pomaže u ovome... I rad sa slezenom i gušteračom, organima elementa Zemlje prema tradicionalnoj kineskoj medicini, zaduženima za imunitet i psihički osjećaj vlastitog dobrostanja. Jednostavno, te organe oslobađa grčeva, a s tim otpadaju u njima pohranjena nesvjesna uvjerenja – najviše ona o vlastitoj nedostatnosti da se ostvare ciljevi, uvjerenja o svojoj neplodnosti na bilo kojoj razini i posljedično, sve teme samopouzdanja.

Povratak moći je vezan i s drugim energetskim centrima, no organi solarnog dijela tijela su baza za svaki psihički i fizički napredak. Bubrezi, kod oba spola, te jetra kod muškaraca i slezena kod žena, glavni su nositelji našeg životnog zadovoljstva. Vrijeme pred nama izrazito je transformirajuće – svjetlosni valovi rušit će sve naše ovisnosti, što je dobro, ali je proces malo nervozan. Jer, koja god to bila ovisnost – od emotivne, do fizičke – oslobađanje trese jer se kidaju veze, i to najjače karmičke. Odjednom će iskakati situacije koje nas suočavaju s našim slabostima, uglavnom psihičkim ovisnostima o bilo kojem modelu ponašanja, pa će nam trebati podrška.

Ovisnosti se bitno osloboditi jer nema leta s lancima na nogama. A one, koja god posrijedi bila, inicijalno nastaju zbog povrijeđenog umijeća primanja ljubavi (također slezena). Kako smo svi u procesu utjelovljenja pristali na taj „gubitak“ – svi negdje nosimo informaciju ovog nedostatka, a sada je vrijeme da se ona okrene, i tako ozdravi naše umijeće primanja ljubavi. Taj novi ciklus, nas up-gradanih svjetlosti i novim razinama primanja i davanja, se upravo počeo kotrljati kroz polja kolektivne svijesti. Pletu se u polju nove mreže, akashu pune novi zapisi: stoga je bitno da oni koji dolaze od nas budu svjesni i svjetlosni, a u tome će nam najbrže pomoći magični kim, zlatna svjetlost i svijest da smo vrijedni ljubavi jer smo od nje satkani.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram