Uragan u nama

Najavismo, još lani, da će dani uoči 5.11. ove godine označiti "špicu" u procesu iscjeljenja Zemlje, pa time i svega na njoj: uragani Majke Zemlje, izraženi u Americi, tiču se nas svih.

Da, ušli smo u fazu zadnjeg vala prije kvantnog energetskog skoka: pa je emotivno i psihički proživljavamo kao uragan nad uraganima. Detalji o fazi su ovdje, a mudro je znati da dok traje "špica" čistimo karmičke paranoje: stoga, ako je inače savjet da vjerujemo svojim mislima i osjećajima, u ovom ih je periodu zaista mudro pogledati dva puta, jer je velika vjerojatnost da se oslobađaju najdublji, najstariji i najkorjenskiji obrasci izdaja, strahova, očaja... što psihički izgleda kao napadi crnih misli, stanja..... Zapravo, proživljavamo uragane - psihički, a netko (Amerika i aktualni uragan Sandy) i fizički.

Znači, uragani - najavljeni s 5 vode u Tarot divinaciji za 2012... Riječ je o erupciji višeživotnih potisnutih emocija. Jer vode nose emotivnu mrežu Zemlje: kada se u kolektivnoj svijesti neki jaki emotivni obrazac oslobodi, reagiraju vode. Sjećamo se Japana, s kojim je proces počeo (više ovdje). Slično je sada s Amerikom. Oslobađaju se sve potisnute, nakupljene emocije niskih frekvencija... Recimo, u praksi, uragan Sandy je udario centar poslovne moći Amerike - New York: Manhattan evakuiran, blokiran. Centar moći koji je, s jedne strane, izazivao divljenje, ali samo kroz lijepu sliku filmova i serija. U suštini, izazivao je strah - osnovno sredstvo manipulacije i samozavaravanja, potiskivanja osjećaja da bi se "uspjelo", "kupilo-prodalo", "pokazalo"... Zadnji repovi 3d koncepta, uragan odnosi i čisti.

Ovo ste vjerojatno primjetili u protekla tri tjedna - kroz uragane u svojim srcima, emocijama i odnosima. Otpadaju najdublji programi manipulacije i emotivne patnje. Stoga, čarobni ljubičasti plamen pomaže (upotreba ovdje): dišite ga u sebe, svoje organe, svoje bližnje, a potom u Majku Zemlju. Narednih mjesec dana su žestoki u pojavnosti, s ozbirom na navedena oslobađanja, pa budite spremni i mirni, svjesni. Za mir na Planeti, kao manifestaciji mira iz kolektivne Svijesti, SVI SMO ODGOVORNI, kao i za sve te emocije koje smo generirali životima, u krilu Majke Zemlje koja je sve to strpljivo apsorbirala. Sada je vrijeme uravnoteženja: vraćamo svjetlost i hodamo u njoj, u novoj dimenziji, ponosni i ponizni, jer uzlazimo u Ravnoteži.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram