Naše moći

Kada želite više cvijeća u Vašem vrtu, cijenite one koje imate i oni će cvjetati.

Bog je rekao: Način da dobijete ono što želite je da cijenite ono što imate. Ako želite veću financijsku neovisnost onda budite zahvalni na sredstvima koja su Vam na raspolaganju sada. Ako želite veću ljubav u Vašem životu, vrednujte/cjenite ljubav koja je u Vašem životu sada. Ako želite bolje zdravlje, održavajte zdravlje koje imate sada. Put do izobilja je da potvrdite obilje koje imate sada. Budite zahvalni sada. Očito je, zar ne. Ako želite veća čuda, budite zahvalni na malim čudima koje imate sada.

Kada mislite na ono što nemate, podržavate nedostatak. Stoga ste i dalje mogli razmišljati o tome što želite s naglaskom na Vaš očaj o tome što još uvijek to nemate.

Vaše želje vape za tim koliko Vam nedostaje. Dobro je željeti. Želite koliko hoćete. Vizualizirajte sve što želite i počnite od toga šta imate. Vi niste na dnu hrpe. Ako se osjećate da ste na dnu hrpe kako će Vam takvi osjećaju pomoći da se uzdignete.

Ako imate staru krntiju od automobila, neka Vam bude drago da Vas odvede tamo gdje ćelite ići. Imate kotače. Imate gume. Neka Vam bude drago za ono što imate. Nema više naglašavanja onoga šta nemate.

Ako nemate automobil, budite zahvalni na autobusima koje uhvatite, na nogama s kojim hodate i na mjestima gdje idete. Ako morate ostati kod kuće, neka Vam bude drago ostati kod kuće.

Ako pogledate kroz izlog dućana sa slatkišima i vidite lijepe slatke slastice te ih želite, nemojte mislit: “Uh, koliko slatkog sam imao u životu. To nije uopće dobro. Uskraćena mi je slatkoća stvarno ukusnog slatkiša. Smijem ga gledati kroz izlog ali ne i kušati. Uvijek djeveruša, ali nikada nevjesta.” Ne, priželjkujete što želite i sretni ste zbog toga!

Stoga, Ljubljeni, ako nastavite afirmirati što nemate, što ćete imati nego više “ne-imanja” onoga što već nemate. Vi govorite: “Jao, ja nemam. Ne mogu imati. Neću imati.” To je ono što vjerojatno emitirati u univerzum/svemir. Razmislite.

Počnite zahvaljivanjem na onome što imate sada. Ovo funkcionira. Ovo radi u Vašu korist. To funkcionira bolje nego popisivanje stotine tisuća neispunjenih želja. Vi ste vrijednih svih Vaših želja. Govorim Vam kako da Vaše želje dođu do Vas.

Pratite Vaše misli i kako ih izgovarate. Način na koji razmišljate pokazuje ono što će Vam to donijeti. Moguće je da ste stvarali nešto što ne želite. Promijenite nešto. Nema više jadikovanja.

Vi niste bespomoćni beskućnik koji mora čekati da mu dođe dobrota. Dobrota Vam je već došla. Zašto bi više dobroga skrenulo s puta da Vam dođe dok Vi odbacujete što već imate? Cijenite što imate, i više vrijednosti će Vam biti dodano. Srećom, više od onoga što želite će požuriti k Vama. Više onoga što želite će “urlikati” da zauzme mjesto kod Vas jer je jasno da ste Vi već dobra investicija.

Kada se prvi nasmiješite, sve više i više osmjeha će doći k Vama. Kada se namrštite, sve više i više namrštenih lica će Vam doći. Kada prvi volite, sve više i više ljubavi će Vam doći. Kada cijenite, više razloga za cijeniti (zahvalu op.prev.) će Vam doći.

Ovo je jednostavno. Više pčela uhvatite s medom.

Preuzeto i prevedno s:http://www.heavenletters.org/rejoice-and-be-glad.html

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram