Ključ u nama: DNK

Prenosimo vijesti koje prikazuju zapanjujuću znanstvenu činjenicu da se DNA može izliječiti prema osjećajima individue koja ju nosi, kako je Gregg Braden nedavno objasnio.

Otkrića iz područja DNA znanosti: napisao Gregg Braden, na hrvatski preveo dr. med. Tomislav Kovačević


Efekti emocija na ozdravljenje.Otkrića vezna uz samoozdravljenje DNA (vježba Elemenata DNA aktivacije ovdje)

Omnipotentna ozdraviteljska moć vizualizacije Raja na Zemlji, i najvažnije, plutanje sa osjećajima (niz rijeku) vizije raja na zemlji kao relanosti.

U njegovom nedavnom programu Ozdavljenje srca/Ozdavljenje nacija- Znanost mira i moć molitve, Gregg Braden raspravlja kako smo u prošlosti izgubili ogromne količine podataka pracivilizacija o duhovnim tradicijama (kada je knjižnica u Aleksandriji izgorjela izgubili smo oko 532 000 dokumenata) te kako su u tim tradicijama potencijalno postojale informacije moje bi nam mogle pomoći u razumijevanju tajni znanosti. Gregg Braden je počeo raditi kao znanstvenik i inženjer prije nego je počeo tražiti ogovore na ova ogromna pitanja. Objavio je 3 velika eksperimenta do sada:


Eksperiment 1: Napravio ga je dr. Vladimir Poponin, kvantni biolog. U ovom pokusu stvoren je vakum unutar kontejnera (kontejner je ispražnjen), unutar njega su ostale jedino svjetlosne čestice (fotoni). Izmjerili su distribuciju (položaj) fotona u kontejneru te zaključili da su bili nasumično poslagani. To je bio očekivani rezultat. Tada je unutar kontejner apostavljena DNA, te se položaj fotona promijenio. Fotoni su se poslagali prema strukturi DNA. Drugim riječima, fizička DNA je imala utjecaj na nefizičke fotone.Nakon toga DNA je maknuta iz kontejnera, distribucija fotona je ponovno izmjerena te je pronađeno da su fotoni ostali poslagani tamo gdje je bila DNA. Gregg Braden pretpostavlja mogućnost postojanja polja energije, mreže energije, pomoću koje DNA komunicira sa fotonima.


Eksperiment 2: Ovi eksperimenti su učinjeni na vojsci. Leukociti (bijele krvne stanice) su sakupljene zbog DNA donora i stavljene u posebne posude kako bi se mjerio električni potencijal. Donori su smješteni u posebnu sobu, a njihovi leukociti u drugu odvojenu prostoriju. Tada su donori bili izloženi emocionalnoj stimulaciji pomoću video klipova ili slika, a u isto vrijeme su mjereni električni potencijali. DNA je pokazivala isti odgovor u isto vrijeme kada i donor. Nije bilo razlike u vremenu tj. nije postojalo vrijeme transmisije. Pokus je učinjen sa DNA na udaljenosti od 50 milja od donora te su dobiveni identični rezultati- bez vremenske razlike u odgovoru.

To bi označavalo prema riječima Gregga Bradena da žive stanice komuniciraju prema prethodno neprepoznatoj formi energije. Ta energija nije pod utjecajem vremena ni prostora. To je ne lokalizirana forma energije, koja postoji svuda i u svako vrijeme.


Eksperiment 3: Treći je pokus napravljen od strane Instituta Srca. U ovom pokusu DNA ljudske placente je stavljena u kontejner u kojem se mogu mjeriti promjene na DNA. 28 epruveta sa DNA su date 28 istraživača. Svaki je istraživač treniran kako da stvori i osijeti osjećaje, a svaki od njih je imao jake osjećaje.


Otkriveno je da DNA mijenja oblik u ovisnosti o osjećajima istraživaća. Kada su istraživaći osjećali zahvalnost i ljubav DNA je odgovarala sa opuštanjem i odmatanjem svojih zavojnica. Dužina joj se produžila. Kada su istraživaći osjećali strah, ljutnju, frustracije ili stres DNA se skupila. Postala je kraća te su mnogi DNA kodovi tada bili ugašeni, tj. nije došlo do replikacije DNA i/ili sinteze proteina. A te su funkcije DNA. Ako ste se nakada osjećali ugašeni i poklopljeni negativnim emocijama, sada znate zašto se i tijelo gasi kod negativnih emocija. Ta funkcija DNA je reverzibilna i ponovnim osjećajem ljubavi i zahvalnosti vraća se u stanje koje smo opisali prvo.

Nakon ovog pokusa slijedilo je testiranje HIV pozitivnih ljudi. Osjećaji ljubavi, zahvalnosti i sreće uzrokovali su jačanje imuniteta i stvaranje rezistencije prema virusu. Na taj naćin možemo se boriti protiv bilo kojeg virusa, bakterije ili parazita. Samo ostanite u sreći, zahvalnosti i ljubavi. Emocionalne promjene idu iznad efekta elektro-magnetizma. Osobe trenirane u dubokoj ljubavi su bile u mogućnosti promijeniti njihovu DNA. Gregg Braden kaže da to ilustrira postojanje energije koja povezue sve stvoreno. Ta energija predstavlja gustu mrežu koja povezuje svu tvar. Na kraju, mi smo u mogućnosti utjecati na tu mrežu pomoću naše vibracije.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram