Prvi Koraci

​Učimo hodati – kao preview - da se u novoj dimenziji možemo snaći. Novo svitanje nosi novu snagu: novi trening je, svjesnije i jače nego ikad, afirmirati sebe u svjetlosti.

Možda nam djeluje da se osjećamo dok, radimo nekad uhodane, svakodnevne stvari, kao da ih činimo prvi put.... Možda svaki putkad s nekim pričamo, ili o nečem mislimo – osjećamo kao da je novo, prvo... Zato što smo velikim dijelom Sebstva uronili u ono što zovemo peta dimenzija, odnosno više razine svijesti... Da, dijelovi su još u čišćenju, špici, ali vjerujte – događaju se kozmički popusti... Brišu se karme, samo tako. Ok, ne onako bezveze, ali velikodušno se oslobađaju stvari, otpuštaju dugovi. Zanimljivo, to se i u praksi vidi – najbanalniji primjer su španjolske banke koje su dužnicima dale otvorene ruke, da vrate koliko mogu i hoće. Otpis, kolektivni. I kozmički.

S tim u svijesti, mudro je zahvaljivati svaki tren. Ali znamo da to činite. Čak i kad upadnete u neki mrak pa sve negirate. A onda se poslije sramite što ste bili blesavi, i kajete. Volimo vas, i voljeni ste. Proces Uzlaza ide. Pomažu sve kozmičke snage – duhovne i fizičke. Recimo, upravo ove noći, oko 2 i nešto po ljudskom trenutno-mjerećem vremenu, otpustile su se kočnice duše. To su one energetske tvorevine koje su „napale“/zakočile vašu dušu u svom razvoju. Naravno, u skladu s vašim ugovorom, da ćete iskusiti i takvu vrstu dualiteta/borbe. Na fizičkim ravnima u višim dimenzijama, kao što možda znate, postoji sasvim konkretna tehnologija koja dušu može ekstrahirati, „izvući“ kao oblak i operirati s njom kao vi, recimo, s tijestom dok oblikujete kolačiće. E, dio dobrovoljaca Svjetla Ljubavi na Zemlji je „potpisao“ u svojim ugovorima duše i stavku o zatamničenju. Procesu koji je nužan kao mehanizam usporavanja – koji „koči“ dušu kako ne bi prenaglo skočila, a u uvjetima mraka: razumijete, trebalo se pritajiti eonima i igrati taktički, u funkciji velike smjene plusa i minusa, „dobra“ i „zla“, tame i svjetla. A sada je, konačno, napravljen okret u svjetlost: oslobađaju se sve prepreke punom životu srca, u svjetlosti.

Ili-Ili za I-I


Glavna promjena – znak napretka svijesti u priči o dimenzijama – jest zamjena koncepta ili-ili s onim i-i. Dakle, s razvojem svijesti o sebi kao bezuvjetnoj ljubavi i otvaranjem srca, gubi se dualnost isključivosti – ili-ili koncept, prema kojem „pobjeđuje“ jedna ili druga opcija, izbor, strana... A sviće jednota: i&i – moguće je ukomponirati u život sve što se želi. Moguće u smislu izvedivo praktički, i kroz prostore u svijesti. Zaista sve postaje moguće. E, sad, stoga je normalno da malo učite hodati u ovim prostranstvima. Životi ograničenja i uvjetovanja skoro pa su izdresirali čovječanstvo da se odriče, da u startu misli na način isključivanja – ili/ili. A sada je izazov, i novina, prihvatiti i/i. Zato učite hodati, s tom novom svijesti – u Radosti dijeljenja Sebe kao Ljubavi.COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram