Uzlaz Generacija

Mudro je danas, saturnov dan, a i ostalih ovih dana tijekom kojih se na Zemlju spuštaju znatno povećane energije zlatnog vala, posvetiti dio vremena za zahvalnost precima.

Vježba kojom ovo energetski radimo je ovdje, a bitno je sljedeće: u procesu razvoja duše, tzv. Uzlaza, dovoljno smo evoluirali da dignemo i svoje pretke. Ne tako što im fizički, verbalno držimo predavanja o duhovnosti i slično, nego tako što zahvaljujemo njima u sebi. Posebno onim „gadnim“ dijelovima koje ne volimo, ne sviđaju nam se i čuda samo iščudilli sa sobom da ih se oslobodimo. Nije ih se nužno osloboditi, niti otpustiti, nužno ih je zagrliti, i prihvatiti. Jer, u konačnici – na planetu Zemlji – mi jesmo zbir svih tih tamnih i svijetlih vibracija. Bježanje od ijedne od njih, ne nosi cjelovitost, nego ropstvo ekstremu.

Elem, preci su nositelji fizičke DNK na planetu Zemlja (dnk vježba ovdje). Mudro smo ih, kao duše, birali, kao i oni nas – ti aranžmani brižno su pripremani na višim ravnima duše i svijesti. Nema veze što neke od njih možda ne znate fizički, vaša duša ih zna. Stoga je dobro da ih sve, u navedenoj meditaciji, izglite i obavijete zlatnim svjetlom. A, smo osvijetlili zlatnim svjetlom svoj zemaljski genetski niz, s jasnom informacijom zahvalnosti (možete čak telepatski svakom od njih reći „volim te i hvala ti“), možemo se usmjeriti sviješću na svoj kozmički niz, jer smo ionako potekli sa zvijezda. Pogledatje telepatski zviježđa i osjetite koje vas privlači – čak i ako ne znate ime zviježđa, nema veze, povežite se sa svojim zvjezdanim precima i zahvalite im na darovima vodstva koja primate kroz duhovne poruke. Na taj način, dižemo u svijesti ne samo sebe, nego velike nasljedne nizove – uz podršku svojih zvjezdanih obitelji. Kada tako uskladimo svoj muški i ženski nasljedni niz, zapravo smo uskladili svoje unutarnje žensko biće, s muškim – svoju cjelovitost. Informacije iz DNK, najveća riznica našeg postojanja, postaju dostpunije i jasnije, a mi slobodniji od okova prošlosti za nova stvaranja u sadašnjosti, podržani snagom Tradicije iz koje smo došli.


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram