Miševi

Miš kao simbol upozorava na gubitak svake vrste – krađu, opasnost za vezu, gubitak iz zasjede. Upozorava na intrige, obećanja koja se neće održati.

Uzdravlju govori o probavi, želucu te nervnom sistemu, a kad opisuje čovjeka u pravilu je riječ o nekom negativnom. Upozorava na okruženost neiskrenim i nepoštenim ljudima.

Njegov glavni broj je 23, a rezervni 7 jer u kartomantiji predstavlja 7 tref: u kartomantiji znak za poslovni uspjeh iako mogu biti problemi sa suprotnim sposlom, također promjenu u poslu koja je očekivana ili zarađena, poput neke promocije.

Ključne riječi za miša kao simbol su stres, krađa, gubitak i anksioznost. Pokazuje zabrinutost zbog gubitka nečeg, predstavlja destruktivno ponašanje, frustraciju i tugu. Također, može pokazivati probleme sa strukturama, poput napasnika u kući. U poslu govori o gubitku posla ili nezaposlenosti; u zdravlju ukazuje na bolest, u tijelu na nervni sistem, a u ljubavi slomljeno srce, zabrinutost, gubitak odnosa. Fizički opisuje osobu koja je nepouzdana, destruktivna, sklona prerađivanj, malena i umorna. On je brza karta koja govori o danima, ili satima.

U kombinaciji s jahačem govori o nemiru oko neke posjete i problematičnoj vijesti; s djetelinom upućuje na nervni nemir; s brodom na probleme u prijevozu, krađu auta i probleme vezane s mehanikom prijevoznog sredstva; uz kuću najavljuje popravke (kroz, vodoinstalacije, problemi s nametnicima); Uz stablo govori o depresiji i stresnoj bolesti; uz oblake o suicidalnom stanju, depresiji i osjećaju gubitka; uz zmiju o krađi koja uključuje ženu, teško nošenje sa situacijom; uz lijes kraj briga, olakšanje i iscrpljenost; uz buket ubuđenje; uz srp odvajanje i stresnu odluku. Uz bič stresne rasprave, gubitak i fizičke posljedice stresa. S pticama označava stresne razgovore, nervoznu energiju, problem ostajanja na jednom mjestu; s djetetom poboljšanja; s lisicom stresan posao ili gubitak posla; s medvjedom dijetu ili financijski gubitak; sa zvijezdom presing da se ostvare golovi; s rodom tešku i neželjenu promjenu; s psom iscrpljujuće prijateljstvo ili bolesnog psa; s tornjem probleme sa zakonom; s vrtom stresan događaj ili upozorenje da se čuvate džepara na javnim mjestima; s planinom odustajanje, dugotrajnu brigu i stresne prepreke; s raskrižjem neizvjesnost odluke; s prstenom raspad odnosa ili stresan odnos, nesiguran sporazum; s knjigom stresan fakultet, otkrivanje tajne, konačne ispite, brigu o nepoznatom; s pismom izgubljene vijesti i informacije ili stresne vijesti; s muškarcem bolesnog i zabrinutog čovjeka, sa ženom iscrpljenu ženu koja previše radi. S ljiljanima kraj romanse, seksualnu disfunciju i bolesti povezane s godinama; sa suncem pobjedu nakon teškog rada, ali i nedostatak energije; s mjesecom emotivan stres, ćudljivost i depresiju; s ključem poboljšanja, iako stvari nisu dobre koliko se čine; s ribom poslovni problemi; sa sidrom nezaposlenost, dugoročan stres i teška situacija, i s križem žaljenje, gubitak. U astrologiji predstavlja Kirona i/ili Djevicu.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram