Promjena kože

Zmija je u kartomantiji vrlo ambivalentan simbol: donosi mudrost kroz oprez

Zmija je povezana s prevarom, laži, izdajom, manipulacijom, zavođenjem, ženom, cijevima, crijevima, slivnicima. Ima dva glavna značenja: u jednom kontekstu znači ženu, često s tamnom kosom, moćnom i utjecajnom; u drugom razne probleme poput izdaje, ogovaranja, prevare.

Tako u kontkestu karijere upozorava na probleme i da treba pripaziti na nekoga u okruženju tko ih uzrokuje, bez našeg znanja. U samom opisu posla, govori o poslovima ezanim uz tajnovitost i erotiku, poput psihologa, psihijatra, ili erotskog plesača. U tijelu označava spolne organe, što je i logično jer je pravo kundalini energija povezana sa zijom, a i ovojnica DNK. U ljubavi upućuje na mogućnost rivala. Povezana je s brojem 7, pa može označavati sedam dana, tjedana, mjeseci, ili 7.7.

U vizualizaciji, uz konja govori o vijestima od žene; uz djetelinu o dobroj mogućnosti koju treba brzo zgrabiti; uz brod govori o problemima na putovanju ili putovanju sa ženom; uz kuću probleme sa cijevima; uz stablo na neku bolesnu ženu ili ženu liječnicu; uz oblake govori o konfuziji i osjećaju bezizlazne situacije; uz lijes najavljuje kraj problema, i neki završetak za ženu; uz buket cvijeća govori o pozitivnom ishodu i suradnji dviju žena; uz srp ukazuje na operaciju, oporavak i neku vrstu napada od žene; uz bič govori o svađi, promiskuistetu, povredi i zlostavljanju; uz ptice o pozivu žene, pregovorima, kleveti; uz dijete najavljuje novi početak za ženu, ženu sa djetetom ili problematično dijete; uz lisicu laži, ženskog konkurenta, lošeg zaposlenika i probleme na poslu; uz medvjeda poslobnu osobu i financijske probleme; uz zvijezdu najavljuje vidovitu osobu ili izazovan projekt; uz rodu govori o teškoj promjeni za ženu, koja će je potpuno preobraziti. Uz psa, o pomoći od ženske osobe; uz toranj najavljuje pravne procese i ženu koja ih vodi; uz vrt druženje, ženu s opasnim društvenim vezama, ili nekog spretnog u PR industriji; uz planinu probleme i blokade; uz raskrižje nesigurnost i skrivanje, bježanje; uz miševe pogoršanje stvari i gubitak nečega te anksioznost; uz srce ženskog rivala, varanje, zavođenje, bivšu ženu. Uz prsten posvećenu i predanu osobu; uz knjigu otkrivanje neugodne tajne, ljubavnice, ili znak da žena nešto skriva. Uz pismo loše vijesti, uz muškarca njegovu ljubavnicu i problematičnog čovjeka, varalicu; uz ženu lažljivicu; Uz ljiljane seksualnu aferu; uz sunce uspjeh i rješenje problema koje može skupo koštati, uz mjesec iluzije, prevaru i poznatu ženu; uz ključ sreću, rješenje koje stiže; uz ribu poslovne ili financijske probleme, ali i ženu koja dobiva novac; uz sidro nesigurnost, a uz križ opasno zlostavljanje.


AFIRMACIJE su:

* Ja vidim skriveno

* Ja vješto razaznajem ljude i situacije

* Ja spretno puštam staro

* Ja sam snalažljiva

* Ja sam zahvalna jer je moja DNK otključana i kundalini osvjetljena

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram