Lavoliki...DNK kod na Zemlji

Davno smo stigli. U vašoj DNK smo, i svijetlimo. Na Zemlji nas srećete kroz mačke: kada vam god dođe mačka u Život, možete biti sigurni da vam, svojom vibracijom, aktivira naš orionski duh u vama. A to znači one principe u Svijesti koji čine da:

1. BUDETE SLOBODNI: Volite svim bićem, ali ne budete vezani, nego povezani. Ne budete u Odnosima, nego u Ljubavi. Niste jedni drugima vlasništvo, nego partneri.

2. SAMOSVOJNI STE: Nemate potrebu biti prihvaćeni, niti se ikome dopasti. Niste konformist. Mislite svojom glavom i ne zavode vas iluzije sustava, religija. Dapače, kršite pravila, kad vam netko kaže da nešto ne smijete – e baš to hoćete! I napravite to, u pravi trenutak.

3. RATNICI STE: Hvatate svoj plijen/ostvarujete svoje ciljeve/ i borite se za njih. Bez posustajanja. Ako treba i pričekate, zapamtite, svjesni vremena: u pravom trenutku, skačete. Usuđujete se živjeti svoju snagu i svoju prirodu. Znate da je najveći zločin na svijetu potiskivati sebe: živite u skladu sa svojom prirodom i mirni ste s tim, što god tko mislio o tome.

4. TELEPATIČNI STE: jasno razumijete tuđe misli, i putem njuha, kao dominantnog ekstračula, možete očitavati informacije o drugima. Vjerujete si, svom prvom dojmu i ne preispitujete se.

5. NEKONVENCIONALNI STE: Cijenite svoju Individualnost i izražavate je mirno. Masovno vas ne zanima, dapače sumnjate u to i prozirete masovne manipulacije, igre marketinga i PR.

6. ZNATIŽELJNI STE: Sigurni ste probati novo. Hrabri ste i skačete u avanturu, mudro, i intuitivno. Ne bojite se promjene: fleksibilni ste i brzo se snalazite u situacijama.

7. ČIŠĆENJE I MIR: Znate da je oslobođenje emocija, misli i starih obrazaca ključno za samorazvoj. Zato redovito čistite svoje nesvjesno, svjesno promatrajući svoje pokrete, misli i emocije te vladate njima.

8. BUDNI I OPUŠTENI: Opušteni ste, a u svakom trenu spremni skočiti u akciju.

9. NE ZABORAVLJATE: Poštujete korisnost i konstruktivnost kao način življenja. Ne zaboravljate nezgodne ljude i situacije, niti im ne sudite, ali ih adekvatno procesuirate.

10. LJUBAV STE SAMI SEBI: ne treba vam tuđa pažnja, niti netko drugi kao izvor ljubavi da biste se osjećali voljeni. Samodostatni ste, u najplemenitijem mogućem smislu. Niste emotivni ovisnik i nemate potrebu kupovati ljubav, niti je tražiti kao pažnju, makar putem negativne definicije. Sami ste svoj Izvor Ljubavi i u sebi, i životu, uživate.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram