Budi... Kraljica Zraka

​Istina, prije svega. Neka je tvoj motto: Neka je Istina tvoje posvećenje: suoči se s njom, i njenim bolnim aspektima, čak i kad je neugodno.

Neka boli, ali proći će. Ti znaš da istina oslobađa. Budi ovdje za druge, jer im znače tvoja mudrost i znanje. Reci im, nježno, ali potpuno, razgovarajte otvorenih karata, ali po pravilima morala. Izbjegavaj laž i prevaru: svojim osjećajem prepoznaj odmah i odreži svojim mačem.

Vjeruj sebi odmah! Tvoj duboki Um vidi situaciju odmah zato prihvati te uvide. Ne zavaravaj se! Budi mudrost koja jesi, pomotri neizgovorene i skrivene motive i želje – sebe i drugih. U svim stvarima, budi direktno i otvoreno biće svijesti, koje prodire u srce stvari, i djeluje bez maski. Koristi svoj smisao za humor, rasprši čudne situacije smijehom. I, nikada stvari ne uzimaj preozbiljno – smij se svemu, i sebi. Poštuj svoje iskustvo i snagu kojom se suočavaš sa životom: i zbog toga vjeruj svojim realnim procjenama, i svom umu.Tvoja Istina održava tvoju Ravnotežu, a njome istrajavaš u cilju izjednačavanja svjetova diljem cijelog svemira.

Znaj da je svaki gubitak, zapravo dobitak. Staro umire, i novo se rađa. Proces je neumitan. Tako ga tretiraj. Isplači se, učini što treba da, a liječi se znanjem: uči i čitaj, to jača tvoje mentalno aurično polje. Neka znanje bude tvoja utjeha. Jer ono razvija tvoj um, i tvoju percepciju kojom uviđaš suptilne znakove života.

Njeguj svoju intuiciju, ali poštuj racionalan um, svoju intelektualnu distinkciju. Prati logiku, i procjenjuj objektivno. Tu je također velika snaga. Njome skidaš svoje i tuđe vlastite maske, a to je razvoj – kada se svjesno odrekneš sigurnosti ponašanja u poznatim ulogama, jer tada dobrovoljno napuštaš uobičajene obrambene mehanizme. Kroz mač oštroumnog uvida u svijest prodire spoznaja o tome tko si, iza maski, a to nosi oslobađanje. Ostani vjeran samome sebi, promatraj se u različitim ulogama i igraj ih, ali svjesno, ne poistovjećeno s njima, a one koje ne valjaju ukloni. I tek tada, kada kombiniraš svoje oštre, britke uvide te otvorenost i prijemljivost djeteta koju imaš – bivaš cjelovita osoba. Majstor svijesti i pogleda Života.


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram