Božanske odlike

Ostvariti božansko na Zemlji, u onoj mjeri u kojoj je moguće, znači što jasnije odražavati svoj duh u tijelu, sebe kao bogočovjeka.

U tom smislu, dobro je pogledati s vremena na vrijeme koliko smo usklađeni s božanskim odlikama u tijelu i umu, a one su:

1. Zdravlje i ljepota fizičkog tijela koje blista, jer je aura čista i velika, kao znak visoke svijesti i čistih čakri. 2. Ugodno smo društvo, psihički privlačni i prožeti suosjećanjem sa cijelom kreacijom 3. Efikasni smo i produktivni, ispunjeni radošću prema poslu 4. Mladoliki smo u dojmu i izgledu, koliko god fizičkih godina imali 5. Elokventni i s jasnoćom i lakoćom sposobni izraziti svoje misli 6. Svjesni svojih umjetničkih sposobnosti i spremni njima stvarati o kojem god području kreacije bila riječ 7. U svijesti puni oprosta i razumijevanja, ali i jasne distinkcije 8. Razvijene visoke inteligencije 9. Čisti, razboriti, postojani i blagi; puni oprosta, uravnoteženi i velikodušni; časni 10. Privlačni ljudima, poznatima i nepoznatima, pod kontrolom ljubavi.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram