Zov Pobjede

Kada osjećamo da nam treba podrška na putu do trijumfa, možemo se obratiti anđelima koji vladaju sferom pobjede: SAITEL i OLMIAH.

Zazvati anđele možemo mentalno, jasnim unutarnjim glasom, a i fizički, potiho „mantrajući“ njihovo ime, šapčući. SAITEL i OLMIAH u paru nam pomažu u ostvarenju svog velikog djela: kada je ono što radimo prošlo sva testiranja života i treba nam podrška u sigurnom izlasku djela van. Za svojevrstan uspješan porod u javnosti. Kada god osjećamo da je vrijeme za svoje žetve i nagrade, za podršku u pobjedi konkurencije i ostvarenje uspjeha... zovemo ih. Daju nam podršku u javnim nastupima i prepoznavanju te čine da znamo primiti uspjeh i uživamo u zdravom samopoštovanju. SAITEL je anđeo pobjede i oslobođenja straha od uspjeha. Pomaže da se oslobodimo svega što koči naš razvoj i napredak. Njegova vibracija je boja žutoga zlata, a dan kojim vlada energetski subota, pa je – želimo li raditi s njim – mudro subotom meditirati o kontaktu s ovim anđelom uz žutozlatnu svijeću. Simbolizira ga lav, tako da će naš osjećaj prisutnosti ovog anđela pojačati simbol lava na našem oltaru. OLMIAH je anđeo koji spušta božansku moć sa svrhom otkrivanja svog novog puta i pročišćenja vizije. Pruža sangu da se donose odluke, podržava otkrivanje životnog božanskog plana i jača um za učenje novih znanja. Iznimna je podrška u otkrivanju svog poslanja na zemlji i optimalne profesionalne orijentacije kojim se ono ostvaruje. Najavljuje kraj teškog perioda i vraća optimizam. Istovremeno, pruža snagu oprosta da razumijemo one koji su nas izdali i otpustimo zamjeranja. On je anđeo koji pomaže da prebrodimo boli i gubitke u teškim trenucima, boja mu je žutozlatna, a dan u tjednu kojim vlada nedjelja.


* Koje su poruke, upute i načini komunikacije s vašim Anđelima - Nebeskim Vodičima (njihova imena, zazivi i vaši zajednički rituali - energetska punjenja i pražnjenja određenih situacija te što vam najavljuju u određenim periodima i situacijama) možete doznati iz svog Ki Tarot Očitanja Anđela. Informacije o njemu možete dobiti devidas.dea@gmail.com i dea.devidas@mail.com


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram