Zvijezde na Zemlji

Najmoćniji način provođenja svjetla u fizičkom svijetu jest onaj putem kristala: od Atlantide do danas kristalnu moć i tehnologiju su svjesni ljudi koristili kao najefikasniju pomoć u materijalizaciji na Zemlji

Povijest, tako, govori o čuvenim štapovima svećenika, faraona, druida i šamana... Njima se liječilo, projiciralo, telepatski komuniciralo i putovalo kroz dimenzije ili, pak, materijaliziralo ciljeve. Uvijek su ti štapići bili kristalni, pa i prikazani kako svijetle kao laseri. Što, u stvari i jesu: zato se i danas – bilo u suvremenoj tehnologiji kompjutora ili holističkoj medicini – koriste zbog svog glavnog svojstva, odnosno moći primanja, pohranjivanja te emitiranja energije i informacija.

Nositelji Svjetla: DNK Zemlje za DNK Čovjeka

Takvim moćnim oruđem kristale čini njihova pravilna geometrijska struktura: nastali su dok se Zemlja formirala i razvijali skupa s njom. Zato su kao minijaturna skladišta, biblioteke, u kojima su zapisane informacije o razvoju planete kroz milijune godina te sjećanja o silama koje oblikuju i razvijaju život. Te informacije čovjek može koristiti kao podršku sebi i svom životu na zemlji jer kristali, u stvari, predstavljaju DNK Zemlje, rezonantan s ljudskim DNK. Proces ovog povezivanja je vrlo fiziki, i odvija se prema jednostavnoj rezonanciji: kristali na Zemlji odražavaju cijeli sunčev spektar (boje duge koje vidimo na nebu), a isto odražava ljudska aura (nefizičko tijelo čovjeka) kroz čakre. Tako je skalarni solarni vibracijski sistem neba prenesen na Zemlju kroz spektar kristala – koji postoje upravo u bojama duge – a time rezonantan s bićem čovjeka.


Kristalno tijelo, Kristalna svijest: Kristovo tijelo, Kristova Svijest

Ljudska aura je, znamo, izgled čovjekove duše. Što je neko biće razvijenije svijesti i čišće vibracije, to mu je aura sjajnija – um bistriji, a time i fizičko tijelo zdravije. Upravo su u održavanju ovoga kristali najjači pomagači: informacije i energije kozmosa u ljudsko tijelo spuštaju sami po sebi. No, to čine posebno pojačano kada se u njihovu strukturu utisnu svjesni programi, tj. namjere jer oni primaju vizije kao svojevrsni „memory stickovi“ i pamte ih, vibrirajući potom tu informaciju u sistem čovjeka. Zbog toga ih je korisno imati uz sebe – u prostoru gdje obitavamo, a još više uz sebe: najefikasniji način upotrebe ih je nositi u samoj auri, a najljepši kroz kristalni nakit.


CrystalSoul: Svijest Srca

Zato liniju kristalnog nakitaCrystalSoul stvaram s namjerom učvršćivanja svjetlosnih vibracija u tijelima, pa time i životima. Specifičnost ovog nakita je u programima uma utisnutim u njega: svatko tko bira svoju ogrlicu, narukvicu ili set, s njim bira i program koji želi, što dogovaramo u individualnim konzultacijama putem e-maila. Također, svatko može odabrati osobno kreiran nakit izrađen od individualno najrezonantnijih kristala i njihovih kombinacija – prema vlastitim željama, potrebama, idejama...Kristalni nakit CrystalSoul pri kreriranju čistim i hranim zvukom te svjetlosnom tehnologijom i programiram za: 1. OSTVARENJE CILJEVA: Svaki uvid i ideja imaju smisla u onoj mjeri u kojoj se ostvare u fizičkoj stvarnosti. Kristali su, kao „držači“ vibracije, optimalan medij koji svog nositelja, kroz nesvjesno i snagu Polja, podsjeća, vodi i usmjerava prema materijalizaciji ideja. U kontekstu ovoga su sve posebne namjere pojedinca – mršavljenje, privlačenje partnera, ostvarenje posla...


2. REPROGRAMI UMA:Uvjerenja u umu dobivamo rođenjem, stječemo odgojem i naslijeđujemo karmičkim putem. Neka nas podržavaju, neka ne. Lako je sa svjesnima, no na nas najviše utječu nesvjesna. Stoga prema osobnom datumu rođenja i karmičkom kodu osobe osvještavamo ključne programe uma i postavljamo preobražaj istih u njihovu konstruktivnu inačicu, shodno karmičkom oslobođenju i dharmičkom ostvarenju pojedinca.

3. ZDRAVLJE=CJELOVITOST: AURA I TIJELO: Za održanje sistema tijela čistim, protočnim i energetski punim svjetlosti, te zaštitu aure od vanjskih osobnih i društvenih štetnih upliva. Aurični programi usmjereni su na skladan rad čakri, a organski na stimulaciju toka meridijana kroz tijelo i zdravo funkcioniranje fizičkog sistema tijela.


4. MEDITACIJA: KRISTOVA SVIJEST: Programi meditacije fokusirani su na sidrenje svijesti u Jednoti te spuštanje istog iskustva u stvarnost, što vraća mir, osjećaj lakoće i opuštenosti na zemlji. Na taj se način živi kristalna, tj. Kristova svijest srca: znanja i djelovanja iz opuštenosti i mirnog prihvaćanja života. Kristalima sidrimo tu vibraciju kao trajno stanje te potičemo intuitivno življenje na način da je osobna tzv. Ego volja usklađena i vođena našom božanskom, tzv. Višom voljom.


5. PSIHIČKE MOĆI RAZVOJ DUŠE: Telepatija, zahvaljujući kojoj možemo komunicirati mislima i „čitati“ neizrečeno; jasnovidnost, uslijed koje možemo osjetiti titraje kroz prostor i vrijeme... urođene su moći ljudske psihe, ali traže razvoj. Specifični kristali i programi namijenjeni razvoju ovih darova čine da osobna tankoćutnost čovjeka dobije svoju upotrebu i kreativni kanal jer se pomoći njih dobivene informacije mogu primjeniti u kreaciji fizičke stvarnosti.


6. PUTOVANJA, PROJEKCIJE & SNOVI: Kristali su šamanima i druidima služili kao svojevrsna interdimenzionalna vozila – projekcije svijesti kroz astralnu razinu polja, i dalje, u ostale svjetove i razine. Programi projekcija omogućuju sigurno istraživanje ostalih dimenzija svijesti i svemira te primjenu tako stečenih uvida i znanja u ovozemaljskoj fizičkoj stvarnosti. Programi snova omogućuju pamćenje snova i otkrivanje njihova značenja.


7. ANĐEOSKI KONTAKT: VODIČI DUŠE: Kristali su optimalan „dom“, sidrište za nefizička bića poput anđela i elementarnih bića. Programi anđela pojačavaju kontakt s osobnim anđeoskim i arhanđeoskim silama, jačaju osjećaj njihove prisutnosti i otvaraju komunikacijske razmjene s njima.


8. DNK KODOVI: Programi aktivacije DNK specijalizirani su za buđenje individualnih znanja koje duša nosi kroz reinkarnacije i satkani od kristala povezanih s dominantnim zemljama života na planeti te ostvarenjima stečenima tijekom tih inkarnacija, i njihovim prijenosom/aktivacijom u postojećoj.


Više informacija o nakitu CrystalSoul na mail devidas.dea@gmail.com


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram