Kreativna sila

Sada je izvrsno vrijeme za aktivirati silu u sebi koju Tarot zove As Štapova: to je energija stvaranja na čijim krilima imamo snage i samopouzdanja krenuti u akciju i ostvariti svoje ideje.

Pod utjecajem te energije na našu svijest, počinjemo širenje – kao grane koje cvatu u proljeće. Spontano pronalazimo bolje načine, otvaramo se većim mogućnostima i imamo hrabrosti začeti svoj san i izraziti se. To je sila pod čijim utjecajem se bude naši talenti i plamte tako da pronalazimo rješenja i za ono što smo mislili da je nemoguće.

Ovo je energija čistog entuzijazma: kao letimo okolo, snažni i uvjereni, spremni poduzeti što god je potrebno da uspijemo. Pod njezinim nam utjecajem aura plamti uzbuđenjem i zapravo smo toliko karizmatični i optimistični da opijamo druge. To je snaga uslijed koje dajemo svojih sto posto i uživamo u tome. Čak nas ni prepreke ne mogu pokolebati: u ovom stanju se suočavamo s izazovom hrabro i puni vjere u sebe i vlastiti put, smjelo prelazimo svoje granice i gledamo strahu u oči spremni djelovati uspkos njima. Vrlo moćno stanje za sve početke koje želimo. A kako su trenutni ritmovi prirode pogodni za rađanje, onda je mudro ovu energiju aktivirati u sebi. I to radimo tako što nađemo granu s tek procvjetalim pupoljcima. Stanemo ispred stabla ili biljke koju smo odabrali i pozdravimo je, na način na koji nam dođe. Možemo iz srca poslati blagoslov, možemo pozdraviti duh Jednoga u njoj, ili elmentarna bića tog stabla/biljke. Kako osjetimo. Kao da se upoznajemo s novim prijateljem. Tiho, telepatski kažemo „Bok, ja sam prijatelj, dolazim u ljubavi i dobroj namjeri...“ ili što god imamo potrebu iskomunicirati. Zatim se ugodno, stabilno smjestimo ispred grane tako da su nam stopala u širini ramena te tijelo opustimo napetosti, dišući od tjemena do tabana. Osjetimo zemlju pod svojim nogama, udahnemo njezinu energiju kroz tabane, zatim osjetimo nebeski svod nad svojom glavom, udahnemo njegovu eneriju kroz tjeme i osjetimo kako se miješaju u kaležu – našem srcu. I tada se iz srca ponovo obratimo duši biljke/stabla (na biljkama i stablima, makar i gradskima je cijela „ekipa“ nevidljivih bića, od elementarnih vila i faunova do anđeoskih pratiteljskih sila) Potom obratimo pažnju na svoju prvu čakru. Spustimo se sviješću u nju i iz nje se nevidljvim nitima povežemo s pupoljcima, zapravo vatrom u njima: onom energijom koja je učinila da nakon tihog rasta jednog proljetnog jutra niknu, buknu. Osjetimo kontakt i razmjenu energije, i tako redom ostvarimo razmjenu iz svake čakre. Na kraju, kada udahnemo zlatnu svjetlost iz Izvora, kroz tjeme i tabane istovremeno i pošaljemo pupoljcima, „odvezujući“ se od biljke i zahvaljujući joj na energetskoj razmjeni svjetla. Naravno da možemo granu i zamisliti, ali nije isti učinak – kao kad zamislite da se s nekim grlite i kada se stvarno zagrlite. Nema veze što vas ljudi „čudno gledaju“, to je zadnja stvar koja bi vas trebala brinuti. Važno je da nađete svoju granu – svoju smislu neke uz koju se ugodno osjećate. Kako stabla i bića u gradovima rade iznimno velik energetski posao, ima i „negativnih“ u smislu onih koji su u sumornom ili energetski otrovanom okruženju pa ih prije kontakta trebate iscjeliti da bi radili, ili se bolje maknuti od njih. To osjetite po energiji – jednostavno osjetite jel to energija topline koju želite zagrliti, ili ne.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram