Uzlet iz dubina

Karte s kojima ovog tjedna igramo govore o naletu posvemašnje energije svijesti spremnom da iscjeli našu životnu strast, osobno i kolektivno.

Prvi koktel čine Sunce, Kolo Sreće, Čarobnjak i Ljubavnici (sekstil Sunca i Jupitera 6.5., Sunce i Hiron 7.5., te Merkur u Blizancima) energije čine da se naši intimni i individualni, te društveni yin i yang zagrle. To je energija čiste svijesti koju primamo i momentalno racionalnim putem prevodimo u najčišću praksu samoiscljenje. Zašto samoisjeljenja, zato što je Hiron, bitan igrač u pozadini ovih karata (a također dijete Kola Sreće, ranjeni iscjelitelj) zadužen za glavnu osovinsku energiju: to znači da nam spontano, a kroz komunikaciju sa svojim sjenama, te drugim ljudima dolaze informacije koje našu um trenutačno pretvara u praktične informacije za uzdizanje svijesti i ozdravljenje tijela te odnosa – onog prvog i ključnog, sa sobom, a to znaši i sa cijelim svijetom.


Zatim se u ovaj zvjezdani koktel ulijeva drugi: sile koje miješaju Carica, Strast i Car, Sunce i Univerzum te Mag i Obješeni (trigon Venere i Lilit 9.5., opozicija Sunca i Saturna 10.5., te dan kasnije 11.5. opozicija Venere i Marsa, uz Merkur u sekstilu s Lilit i kvadratom s Neptunom). Najjednostavnije – gotovi su krugovi starog samosilovanja, bacanja svoje najmoćnije energije (kreativne/seksualne). U najdubljim snovima i iz najtanahnijih slojeva izlazi nova snaga – ona koja zna sabotere uma zauzdati, a divlje blagošću usmjeriti u kreativno. Ona koja budi divlju ljepotu čineći da smo još blistaviji kada smo prirodni, a ne pristojni. Budi se ona naša čarolija uslijed koje, kada sjajimo svojom prirodnosti i svijesti, bivamo lijepi i bez šminke i štikle. Naprosto se Ljepota manifestira iznutra dok mi suvereno živimo svoju jedinstvenost, odgovorni prema svojim darovima i slaveći ih. Majka Zemlja prima sjajne vibracije kroz svoj galaktički centar (na 26 stupnju Strijelca kojim vlada Jupiter, dakle kroz silu Snage Tarota biva aktivirana naša viša svijest o iscjeljenju vrlo naglo, na način Kola Sreće) i to nas kvantno diže. Da, to nam nosi uspjeh i tjedan pred nama je optimalan za afirmiranje baš tih tema – svoje strasti, obuzdane sviješću, svoje sile usmjerene u samoiscjeljivanje i svoje ljepote izražene kroz vlastitu prirodnost, odlučno i suvereno.


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram