Iz dubine u daljinu...

​Ljubav prema sebi, onu duhovnu i svjesnu te mudrost u nošenju sa svim izazovima na putu – vidljivima i nevidljivima – ovog tjedna imamo priliku stvoriti za svoj život koristeći energije svemira.

Zanimljivi kozmički kokteli za nas - igraju se planete i zvijezde vodeći nas dublje i oštrije da raskrstimo sa starim otrovnim navadama (programima uma i pratećim ponašanjima), pa milom ili silom postanemo konstruktivni umjetnici svog života.

A možemo lako jer igramo moćnim kartama: današnji (12.5.) trigon Merkura i Marsa predstavljaju Čarobnjak i Car – znači idealna je prilika za raskrinkati laži uma u koje nas sistem uvjerava, još od osnovnoškolskih dana. Stoga je mudra današnja vježba preispitati koja uvjerenja nosimo, a da ni ne znamo – u pravilu sva ona koja ljude tjeraju da, recimo, rade prekovremeno dok kasne plaće a kod kuće ih čekaju sama mala djeca i slično. Pa je zgodan čin razbijanja ove energije- svjesno markiranje s posla, ili bilo što čime u fizičkoj stvarnosti sebi i svemiru pokazujemo da smo spremni drugačije nego je utabano, da smo spremni vlastitom čarolijom stvarati svoj sustav.

Dva dana kasnije prilika za ukloniti eventualno zaostale dubinske rezove iz tko-zna-kojih daljina/dimenzija.... Kada 14.5. Jupiter bude u trigonu s Hironom, dobro je da se usudimo afirmirati najneobičnije i najluđe, „najčudnije“ želje za svoje emotivno, mentalno i/ili fizičko iscjeljenje jer kozmička čarolija na djelu može omogućiti njihovo manifestiranje. Pa uzmemo li u obzir da su pritom istog dana Venera i Pluton u kvadratu – tj. Eon i Carica: vidimo da nema natrag; kad jednom krenemo na put Ljepote, ona nas trese od kostiju, čineći da je živimo svjesnije nego ikada jer znamo da je svaki naš udah i izdah nakon toga nešto čime se stvara karma.

Da, a zbog joda Neptuna, Lilit i Marsa u igri su i sile Obješenog s Kulom i Strasti što znači da je dobro prepoznati kada stati: unutarnja eksplozija nas može goniti na jurcanje, ali baš to će biti trenutak za leći u kupku, ili san te u miru se podružiti sa svojim mislima i osjećajima, poravnati sa svojom duhovnom svrhom na Zemlji i načinima njezina ostvarenja. Zaranjanje u svoje dubine, gdje možemo naći prvu iskru eksplozije i razlog za nju učinit će energiju koja bi inače bila prosto destruktivna – kreativnom. Slična vibracija traje i dan kasnije kada 15. Merkur radi sekstil s Venerom, a Sunce je u konjukciji sa Sednom: ovo je prilika za komunikaciju svojih bijesova. Brzinsko čišćenje kao priprema za 16. Kada igraju Čarobnjak, Carica i Luda (konjukcija Venere i Urana, te sekstil Merkura i Urana): definitivni novi početak i optimalno vrijeme za pokretanje novih ljubavnih odnosa, ili postojećih na novu razinu.

Zatim 17. pauza i mirovanje: Sunce na ozloglašenoj zvijezdi Algol može pojačati prijemčivost na subiliminalnu vibracijsku tehnologiju kojom se razorno utječe na umove ljudi putem interneta, mobitela i televizije, podržavajući njihove programe straha, agresije i destrukcije. No, kvadrat Hirona i Merkura istovremeno kaže: pišite svoje afirmacije. Ili još bolje, svoje mračne misli napišite i spalite, time se energija preusmjerava u pročišćavajući plamen.

Tjedan zaokružuju Kolo Sreće i Carica (kvadrat Venere i Jupitera 18.5.): aktivacija naših talenata iz prošlih&paralelnih stvarnosti/dimenzija pokreće se na prvu malo nategnut brak Oca Neba i Majke Zemlje, odnosno svojevrstan unutarnji konflikt naše bazne ženske i muške strane. No, upravo pritisak pokreće energiju, tako da je ovo konačna energija oslobođenja krucijalnih prepreka za ostvarenje sretnog braka – sa sobom i svime oko sebe. Taj unutarnji brak je važan jer Kolo Sreće pokreće stvaranje i plodove (vibraciju Carice): znači, imamo sjajan vjetar u leđa za osmišljavanje, ideiranje projekata kojima želimo izraziti svoje umjetničke talente, i spremni smo raditi ih temeljito i pružiti im dalek doseg (i fizički, i duhovno).


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram