Kiše, i više...

Voda fizički je, dakle, odraz astralne materije emocija. A to je materija kojom se najlakše manipulira.

Najavila sam prije tri godine kako će čišćenje planete i društva pokretati energija vode: vode su zanimljive, one nose astralnu mrežu emocija. Dakle, ako je Polje/Akasha/cjelokupna svijest u kojoj je zapisano sve, svaka misao, osjećaj, vibracija, događaj.... kao jedna velika knjižnica, onda su njezin fizički nositelj „zapisa“ o emocijama na Zemlji njezine vode. Da, vode drže mrežu Gee: svaka emocija proživljena eonima života na planeti je u vodama. One je čiste, ali i pamte. Zato vibracijska tehnologija (više o njoj ovdje) najjače radi putem voda: znamo, zahvaljujući divnom Masaru Emotou, kako se voda kristalizira u različite oblike pod utjecajem različitih misli i osjećaja koje joj upućujemo.

Voda fizički je, dakle, odraz astralne materije emocija. A to je materija kojom se najlakše manipulira: izazovete čovjeku radost, pokrenuli ste mu motivaciju i sviđanje prema sebi; izazovete strah, možete vladati, i tako redom. Kao što nekome energetskim radom na daljinu šaljete rei ki, ili radite bilo koju energetsku tehniku slanja vibracija mira i ljubavi, može se i obrnuto – jer smo Poljem povezani, a aure nam umrežene Suncem.

Imajući na umu sve to, pitala sam Tarot o prirodnim katastrofama na Balkanu, odnosno naletima vjetra u Hrvatskoj te obilnim poplavama u Srbiji i Bosni. Znam da vode predstavljaju čišćenje i da je na duhovnim ravnima – kao po običaju – sve ok. No, interesirao me stupanj čovjekove manipulacije ovim događajem, baš na ovim prostorima. Dakle, na području bivšeg Vučedola. Balkan je, kako znamo, jedno od najjmoćnijih i energetski najjačih Geinih dijelova tijela, recimo to tako. Na njemu su nađene maske identične astečkim maskama kojima se ne zna podrijetlo, a sumnja se na vanzemaljsko s obzirom na oblik, tehnologiju i materijale izrade. Cijelo ovo područje izrazito je moćno, portalno – znamo kako ovdje ima, po kvadratnom metru, najviši prosjek iscjelitelja, vidioca, novih mislioca. Ok, ima i kretena i šarlatana, kao i svagdje, ali u prosjeku gledano – natprosječno obdarena regija. I društvo na njoj uvijek moćno: maestralan Balkan satkan od toliko različitih nijansi, savršeno ujedinjenih. U nedavnoj povijesti još u obliku Jugoslavije, jedne od najmoćnijih i svojedobno najprosperitetnijih zemaja svijeta. Koja, sama po sebi i svom geostrateškom položaju, nije trebala ni lijevu ni desnu uniju: bila je sama za sebe moćna Slavenska unija i prosperirala zahvajujući sjajnoj industriji, poziciji granice između istoka i zapada (koju treba i koristi i istok, i zapad). Zato što, zapravo, Balkan predstavlja srce i suštinu zapadne polutke svijeta: s jedne strane može utjecati na istok, s druge na zapad, i zato je jak. Nismo za džaba tu inkarnirani ovdje&sad, a osim toga naš jezik, relativno nepoznat, nas štiti od verbalnih subliminalnih paketa koji uglavnom idu na engleskom (ok, vibracije su vibracije, ali poruke su na engleskom, tako da smo zapravo zaštićeno donekle svojom kulturnom baštinom). No, snaga Balkana – ne samo kao društvenopolitičke, nego Gea-energetsko-portalne regije – čini i da se ključna svjetska zbivanja najavljuju kroz događaje na Balkanu. Kada su, primjerice, sile mraka krenule osvojiti svijet mutnom ekonomijom, izazvale su rat u bivšoj Jugoslaviji, razjedinile je i dovele narod u današnje stanje. To je najavilo niz takvih sličnih socijalnih zbivanja koji je uslijedio po cijelom svijetu.

Slično tome, ove kiše.... Govori se o elementarnim nepogodama kao posljedicama – mijenjaja klime, planeta Nibiru kojeg autoriteti skrivaju u našem sustavu, okretanja polova... Sve to može biti, ali i ne mora u tolikom obimu ako se ispravno koristi Teslina tehnologija. A ako se ne koristi, ili zloupotrebljava? Onda je moguće da upravo u sezoni sadnje i cvata imamo izlijevanja, nevrijeme i odrone koji direktno potkapaju novu sezonu žetve i, osim što ubijaju ljude, tjeraju ih da hranu kupuju u dućanima gdje je otrovana.

Znači, da, u nekoj suštini suštine sve je u redu – jer je u svemiru uvijek sve u redu – i sve je to duhovno čišćenje i oslobođenje. A oslobođenje može ići ugodno, ali i neugodno (pogotovo kad je velik kumulativ smeća za očistiti). I zato pitam Vodstvo, koristeći za divinaciju Tarot, što je u pozadini poplava na Balkanu – „pere“ li nas to otac nebo s majkom zemljom, ili se upliće i još nešto...

I prva informacija: manipulacija: Mag te 6 i 8 diskova kao karte, sve obrnute. Mag ili Čarobnjak jako predstavlja energiju Merkura, komunikacije, prijenosa informacija i vibracija kroz polje, dimenzije. Da sam samo tu kartu izvukla, bilo bi jasno... No, to je informacija negativne materijalizacije, jer kad je Čarobnjak obrnut... nema dobre namjere. A ovdje je dupli, jer 8 diskova predstavlja Sunce u Djevici (kojom vlada Merkur i to u svom najsuptilnijem obliku: onom koji zna fizičku stvarnost mijenjati po svojoj volji, svojim idejama). U toj karti povezan je i s plodovima rada i zemlje, tako da je prva informacija bila kako se ovime namjerno utječe na berbe, žetve, plodove zemlje i rada. Tome u prilog govori obrnutih 6 diskova: to je obično karta koja govori o tome da vamnetko nešto da, ali puno više morate vratiti zauzvrat. Vrlo jasno: namjerno se izazove ugroženost fizičkog svijeta da se „pomogne“ kreditima (primjerice, europska unija je rekla da „čeka daljnji razvoj situacije“ kada ju je Srbija tražila pomoć za poplave“. Pa da, da istrči kao veliki „spasitelj“ – 6 diskova – s kreditima – 8 diskova i Mag).

U istraživanju prirodne podloge za kataklizmu se, zanimljivo javljaju sunčane karte – obrnuti Princ i Kraljica Štapova/Vatre: govore da se oblakom nad Balkanom skriva moguća vidljiva pojavnost dvaju sunca (jer su i princ i kraljica nositelji sunčane energije) te je savjet djelovanja Princeza Zemlje: uputa svima koji mogu da na nov način uspostave svoju fizičku stvarnost, tipa osposobe si samostalne izvore hrane (posade njivu ili hranu na prozoru) jer je u planu Nova Zemlja. Kako će tko proći na njoj, uz plan kiborgizacije društva i sve manipulacije koje se zbivaju, ovisit će upravo o tome koliko uspostavi samoodrživost. Obrnute vatrene karte neodoljivo podsjećaju na vatreni tornado u Kaliforniji – čiji je Hollywood moćan umno-manipulativni centar svijeta. Astralni rat, reklo bi se, u popriličnom zamahu kroz klinč vode i vatre. A sve kroz fizis jer karte broj 6 i 8 Tarota povezuje upravo Saturn koji u svom najvišem obliku predstavlja materijalizaciju Majke Zemlje, a u Tarotu Vraga: dakle, manipulacija egzistencijom, sasvim fizičkom i materijalnim dobrima da bi se stvorio Novi poredak (chipovani ljudi robovi-roboti). Zato, ponavljamo, ključ je oformirit svoju prirodnu stvarnost – hranjive biljke proučiti, jesti prirodno povrće, izbjegavati dućane koliko je moguće.

Gledajući podlogu utjecaja, pojavljuju se opasne karte tarota: 5 i 7 mačeva (karte izdaje) te obrnutih 6 štapova (skrivanje od javnosti). Da, sve ovo se koristi da se nešto veliko sakrije od javnosti, osim ovog plana kiborgizacije i pojačane suradnje s ET silama svemira (puno Vodenjaka u kartama upućuje na to, jer je on simbolička vibracija za druge dimenzije, pojavljuje se u navedenim kartama mačeva, a i suvladar mu je Saturn).

Stoga, gledajući samo brzi Tarot presjek za ove kiše i vode, dobivamo puno uvida: primjerice, energija punog mjeseca (vodene energije) u Škorpionu (vodenom znaku) koja se mogla koristiti za afirmiranje se iskoristila za potapanje (čišćenje)... Gledano tako, nije da sile svjetla miruju besposleno: na raspolaganju su nam anđeli i pomoć, no ključ je sjetiti se povezati i tražiti iz svjetla ljubavi; odbaciti strah, ne vjerovati njemu, nego ljubavi. Što je izazov u zahtjevnim situacijama, no... možemo. Znači, što nam je činiti, i što možemo učiniti? Ostati snažni, voljom, radom i namjerom povezani s božanskim. Znati svoje ciljeve i među njih na listu prioriteta staviti jačanje fizičke samoodrživosti (zdrava hrana). Povući novac, dok još igra, inače će i to nestati. I vjerovati samo sebi, tj. svom duhovnom vodstvu. Obrnutih 6 vatre govori o potpunom skrivanju stvari od javnosti, 5 mačeva o daljnjim namjerama pokoravanja mentalnom silom, a 7 mačeva o potrebi da napravimo strategiju i pametan dugoročan plan. Obrnuti vatreni kažu da je na udaru telepatske tehnologije srce (ako se pitate zašto vas čudno boli srce ili krila tj. lopatice i srce „na leđima“, to je to). Fokus je ključ: usmjeriti se u svoje sitne sadnje i ojačanje temelja, novu tehnologiju hrane jer su pred nama izazovna vremena.

Najavio je to križ (pročitaj tekstove iz prošlog mjeseca, znači travanj 2014.) i poseban alarm je u muljaži duhovnim autoritetima – pod krinkom mirotvorca dolazit će razni utjecaji.... slično kao u seriji V (Posjetitelji -naglo prekinuta emitiranja jer je počela previše otkrivati). No, i to je samo faza. Ali treba je prijeći, što je sigurnije moguće.

Sve ovo smo već najavili prije nekoliko godina (tekstovi u arhivi godine 2011.) no sada poprima obrise u fizičkoj stvarnosti, i tek počinje. Imajući to na umu, mudro je sviješću obuhvatiti sve razine – onu na kojoj naš duh slavi jer se događaju čišćenja, ali i onu u kojoj svoju psihu i tijelo imamo svjesnim radom zaštititi i/ili redovito čistiti kako bismo u duhu ostali povezani s Ljubav, a djelovanju - Ljubav u praksi.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram