Vibracija MIR za Balkan

4Uz sve što možemo učiniti fizički, bilo slanjem hrane, lijekova, deka... možemo mnogo energetskim radom, utječući na Polje Uma tako da šaljemo Mir našem narodu diljem Balkana.

Jesmo, Balkanci - luđaci i genijalci. Pa ne čudi što smo se, baš takvi, negdje kolektivno kao duše prijavili da budemo Pioniri svjetskih promjena. Kroz cijelu povijest je tako: ovaj dio Gee, brdoviti Balkan, pionirski preuzima na sebe društvene i planetarne zadatke kojima pokreće i najavljuje najjače cikluse promjena na planeti. Tako smo i sad, jer ovi izljevi Vode imaju višestruk značaj, pa je stoga važno da svjesnom zahvalnošću podržimo nositelje samog procesa - one koji su podnijeli i materijalnu Žrtvu - našu braći i sestre u vodom direktno pogođenim područjima.

U tom smislu, možemo ih podržati vibracijskom tehnologijom. Inače, upravo je vibracijska tehnologija koju stvara naš um sila kojom se možemo boriti i pobijediti vibracijsku tehnologiju manipulacije, pa i samog harpa.

Uglavnom, kada ovako imamo mapu na dlanu - na oku - možemo činiti redovito nekoliko stvari, neku ili sve od njih, kako nam dođe. Važno da je svakodnevno:


1. Samo je GLEDAJUĆI, kao i gledajući svaki vizual vijesti te potresne prizore, možemo provesti emociju: prvo, jasno, osjetimo tugu i šok ili što nam dođe, a potom te emocije svjesno prodišemo, okrečući na taj način tugu i strah u mir i razumijevanje. To je vrlo važno jer na taj način se ne umrežavamo na osnovi straha i očaja, gomilajući i hraneći polje užasa, nego spuštamo Razumijevanje i duhovno iscjeljenje. U praksi može izgledati tako da netko tko čuči na krovu mokar i čeka spas ili je daleko od svog nekadašnjeg doma u očaju jer je preko noći izgubio sve što je tijekom života stvarao, odjednom osjeti lakoću u sebi, lagani optimizam i čuje svoje duhovno vodstvo te time nadiđe patnju situacije. Znamo: mnogo je u umu i upravo sile Uma odlučuju kako ćemo što gledati i podnositi posljedice - stvar stava. I baš tu, spuštajući kroz sebe Mir kao prvu kvalitetu energije Duha Božanske Ljubavi, možemo pomoći čineći da se pogođeni osjete jaki, spremni i svjesni.


2. MIR je vibracija koju, osim gledajući ovu mapu i slike (kao da gledamo kroz zlatne naočale, kao da zlatnim laserima/zrakama svjetla iz očiju spuštamo na nju i ljude tamo) možemo provoditi viskom (namjera Mir i Iscjeljenje), dlanovima te na koji god drugi način nam dođe. Kada se MIR usidri u umu tog polja, pomoći će ljudima da se dublje osvijeste.


3. U tome pomaže i naša svijest o procesu te ZAHVALNOST na zapravo direktnom iskustvu duhovnih lekcija. Zvuči apsurdno ali tako je - pričamo o puštanju, evo - ljudi su u trenu morali pustiti sve. Pričamo o prolaznosti - evo, odigran je scenarij koji nam je svima ponovo, i dublje nego inače, osvijestio kako "danas jesi, sutra ne moraš biti". Jeste, lekcija nevezanosti, ali i mudrosti. MUDROSTI da djelujemo prema svom vodstvu. Oslanjamo se na svoju intuiciju. Radimo milom, ne čekajući silu. Nije to neka apsolutna garancija, ali... MUDROST nosi iskustvo, i ako je ovo iskustvo pokrenulo naša pitanja o prolaznosti i prirodnosti... HVALA MU.


I upravo ćemo ZAHVALNOŠĆU prema dušama koje su na terenu odigrale ovo - bile svjesne ili ne, sad nije važno - podržati iste, a time i sebe da pošteno pogledamo, ne u vijesti ili tko nam što govori, nego nebo i zemlju. Da osjetimo svu moć Majke Prirode, danas nježne kroz toplo sunce i cvat ruže, za tren krvavih kandžai razarajući okrutne. To je yin i yang u praksi, pa imajući to na umu možemo pošteno pogledati u sebe i svijet oko sebe. I vidjeti daaaa - je gromovito vrijeme. U ovom udaru sile sistema su donekle uspjele pomoći ljudima, no što da je bilo žešće, kako se najavljuje kroz godinu, dvije...

Stoga, budimo mudri, i bez panike, prihvatimo vrijeme tranzicije u kojoj je planeta i sve na njoj te prođimo svjesno kroz to: osigurajmo barem neke zalihe hrane, naučimo umijeće samoiscjeljivanja i jestivog bilja, razvijmo intuiciju ma i nabavimo flastere ili filtere za vodu, za svaki slučaj. Ne košta nas mnogo, ali mnogo znači. Jer sistem, koji sada pomaže, će idući tren sve ovo iskoristiti za svoj šareni marketing: popovi će reći da su poplave prestale jer su otkazane homoseksualne parade, političari će se duuuugo pozivati na svoje doprinose i hvaliti se, ma... već sad trgovci neki zarađuju na katastrofi. Dakle, da, uvijek će uz pozitivan, postojati i negativan pol priče.

Ali to sve za svjesnog čovjeka nije važno: bitna je RAVNOTEŽA, a djelujući tako da je koliko je moguće uspostavimo u Sebi, pa time i Polju, širimo svoj krug utjecaja i Život do stupnja u kojem smo savršeno, intuitivno i instinktivno, usklađeni s tokovima Majke Zemlje i Oca Neba, na svoje dobro i dobro čitavog svemira. Jai Guru Deva. Hvala što jeste, i VOLIM VAS.


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram